Ways of Darkness

Egy olyan fantasy, amit még sohase láttál.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 A karakter alkotásához

Go down 
SzerzőÜzenet
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: A karakter alkotásához   Pént. Ápr. 02, 2010 11:04 am

Olvass el mindent jól!
A karakter alkotás előtt olvasd el a játék szabályait, az oldal szabályait és a kezdőknek írt tutorialt.
A felszerelés érdekében érdemes elolvasni a Fegyvereket és páncélokat.

Szóval, az üres kitöltendő cuccos
Kód:
[b]Név:[/b]
[b]Nem:[/b]
[b]Jellem:[/b]
[b]Anyanyelv:[/b]
[b]Ismert nyelvek:[/b]
[b]Elsődleges faj:[/b]
[b]Másodlagos faj:[/b]
[b]Osztály:[/b]
[b]Presztízs osztály:[/b]
[b]Tulajdonságok:[/b]
[i]Erő:[/i]
[i]Kitartás:[/i]
[i]Ügyesség:[/i]
[i]Intelligencia:[/i]
[i]Bölcsesség:[/i]
[i]Karizma:[/i]
[b]Képzettségek:[/b]
[b]Előtörténet:[/b]

Akkor jöhetnek az instrukciók...

Név: A karaktered becsületes neve. Lehetőleg illeszkedjen a fajához. És normális név legyen.... a Gandalf4565, BattleMaGE2121, Pistike01, és a hasonlók... nem fogadjuk el őket. A chates becenevekről feledkezz meg.
Nem: A karaktered neme. Férfi vagy nő. Egyértelmű. Kötelező választani.
Jellem: Törvényes Jó, Semleges Jó, Kaotikus Jó, Törvényes Semleges, Semleges, Kaotikus Semleges, Törvényes Gonosz, Semleges Gonosz, Kaotikus Gonosz. Válasz egyet a 9 közül.
Anyanyelv:
Ismert nyelvek: A nyelvek, amiket a karaktered ért, és remélhetőleg beszélni is tud. Ha rendelkezik az Ősi nyelv ismerete képzettséggel, akkor a Despotanmagi vagy Ialammen nyelvek közül legalább 1et ismernie kell (de az is megeshet, hogy mindkettőt beszéli).
Az Apanonalammen a világnyelv, mindenhol beszélik, ezért érdemes tudni. De nem árt néhány más nyelvet is beszélni, mivel a legtöbb országnak más a hivatalos nyelve.
Elsődleges faj: A karaktered olyan faja, aminek született. KÖTELEZŐ VÁLASZTANI!
Másodlagos faj: A karaktered nem született ebbe a fajba, hanem átváltozott. NEM kötelező választani!
Osztály: Nagyon ajánlott a játék elején választani, de nem kötelező (ha akarsz kezdhetsz kaszt nélkül, és mint Luke Skywalker-nek, egy nagy esemény mindent megváltoztat, stb.). Lehetsz rendes (egy osztályú) karakter, de akár duálkasztolt is.
Presztízs osztály: Rendes vagy duálkasztolt presztízs osztály. NEM kötelező választani. Választhatsz a játék elején, vagy ha akarsz később, egy esemény (pl. továbbképzés) hatására.
Tulajdonságok:
Kapsz 18 pontot karakteralkotáskor hogy eloszd a tulajdonságok között. Nézz utána a választott fajodban hogy mennyi a minimum és a maximum. A minimumról kezdesz (csak indokolt esetben lehet annál kisebb).... és akármennyi pontot költesz, a maximumnál nem lehet nagyobb (csak indokolt esetben).
Képzettségek:
Kapsz a játék elején 10 pontot hogy képzettségekre költsd
Előtörténet:
A karaktered előtörténete. Ha lehetséges, legalább 10 sor legyen. Szeretnék ha mindent leírnál a karaktered mielőtt a játékba "belépett" volna... születési helye, szülei (ha egyáltalán ismerte őket), gyermekkora (ha a karakter túl van azon), meg hogy miért tartozik abba a kasztba amit a játékos választott.... Így a harcosoknak és a tolvajoknak le kell írniuk hogy miért döntöttek a kalandos élet mellett, a lovagok hogyan csatlakoztak a rendhez (na meg persze a lovagi próbák), a varázslóknak pedig le kell írniuk azt hogy hogyan tanultak.... Nem kötelező, de örülünk az extra információknak is.

Sablon karakter

Név: Antillus Logze
Nem: Férfi
Jellem: Törvényes Jó
Anyanyelv: Apanonalammen
Ismert nyelvek: Apanonalammen, Arquelammen, Taulammen
Elsődleges faj: Ember
Másodlagos faj: nincs
Osztály: Duálkaszt Harcos/Pap
Presztízs osztály: Lovag
Tulajdonságok:
Erő: 10
Kitartás: 12
Ügyesség: 9
Intelligencia: 12
Bölcsesség: 13
Karizma: 10
Képzettségek:
-Páncélviselés: Könnyű
-Páncélviselés: Közepes
-Páncélviselés: Nehéz
-Kardforgatás: Alapvető
-Kardforgatás: Haladó
-Kardforgatás: Mester
-Ütőfegyverek: Alapvető
-Ütőfegyverek: Haladó
-Hosszú fegyverek: Alapvető
-Gyógyítás: Alapvető
-Gyógyítás: Haladó
-Gyógyítás: Mester
Előtörténet:
Talonban születtem.... 21 éve.
A szüleimé volt a föld. Mivel nemesi családból származtam, az apám már kiskoromban bevitt a lovagrendbe. Ott már kisgyermek koromtól kezdve megtanultam kardot forgatni, gyógyítani, harcolni, lovagolni, és többek között varázsolni is. Tehát mindent megtanultam amit kellett. Csak azért lettem lovag mert az apám azt akarta. Csak azért tanultam mert az apám azt akarta. Egészen 15 éves koromig... beleszerettem egy lányba. Sikerült is összejönnöm vele. Viszont egy napon... mikor 16 éves voltam.... Egy vérfarkas megölte őt. Ekkor tiszta szívből - és most nem az apám miatt hanem a saját döntésem szerint - felesküdtem az élőholtak elpusztítására és az ártatlanok védelmére. Eddig csak azért esküdtem fel mert az apám azt akarta hogy lovag legyek, és a lovagoknak kötelező volt. De most magam miatt.
Talán ha az a lány nem lett volna, vagy nem halt volna meg... talán akkor letértem volna a lovagok útjáról és életem hátralevő részét egyszerű földművesként agy kalandorként töltöttem volna. De hát a sors az ilyen...
Bosszúból megöltem minden vérfarkast amit láttam. Már majdnem megkaparintott a sötétség. Már majdnem teljesen uralni kezdett engem a düh, gyűlölet és a bosszúvágy. De aztán emlékezni kezdtem a lovagi eskümre, a tanulmányaimra, és arra amit az apám akar - elfordultam a sötétségtől, és hű maradtam a lovagi eskümhöz. Szüleim 1 hónapja egy hajóbalesetben meghaltak, és a birtok most az enyém, mivel én voltam az egyetlen örökös.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
 
A karakter alkotásához
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ways of Darkness :: Játékhoz tartozó :: Jelentkezés-
Ugrás:  

HungarianForum.com | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Sosblog.com