Ways of Darkness

Egy olyan fantasy, amit még sohase láttál.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 A Dougfral háztartás

Go down 
SzerzőÜzenet
Gnarog Dougfral
Machimagus - Csatamágus
Machimagus - Csatamágus
avatar

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: A Dougfral háztartás   Csüt. Május 23, 2013 9:48 am

Egy fából épült ház, nem túl nagy, de van benne kényelem. Tartalmaz egy duplaágyat, mely Gnaroghoz és Nemezishez tartozik, valamint egy másik duplaágyat, amely Ildoré, és három emeletes ágyat, vendégek számára. Ezenkívül van egy finom faragású fa-asztal, hozzá öt szék. Az ágyak előtt vannak a ládák, melyekhez az ágy tulajdonosánál levő kulcs a nyitó. Ezenkívül minden ágy mellett van egy szekrény-szerűség, bár elég rozoga. Van egy kőből épített szoba, amely körülbelül konyhának felel meg. Ott egy kémény-szerűség engedi ki a füstöt. A háztető fa és szalma keverékéből van, hiszen egy falusi házról van szó, és azért Gnarog, Nemezis és Ildor nem nagyurak. A háztető szurokkal van bekenve, amely megakadályozza az eső bejövetelét.
A házon kívül ott van a szárogató, jónéhány eszköz a ruhák mosására, valamint néhány régi földművelő-szerszám, amelyet Gnarognak már régóta nem kellett használnia, de megtartotta emlékbe... Meg amúgy is, ki tudja mit hoz a jövő.

A falun belül a ház a legelő közelében helyezkedik el, ezenkívül pont a folyócska partján, amely elősegíti a ruhák mosását, melyet Nemezis és Ildor felváltva végeznek. A háztartás szakácsa Gnarog, és finom ételeket tud főzni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com/
Lilith
Diabolus - Démon
Diabolus - Démon
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. May. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Csüt. Május 23, 2013 11:06 am

Egy kicsikét zavaró helyzetben volt, olyasmiben, mely néhány nap után talán a nagyon zavaró szintet is elérhette volna, ám egyenlőre még mindössze fél nap és egy éjszakát volt kénytelen potyautasával eltölteni. Szép lányka az úton, patyolat tiszta ruhában, egyedül és így kíséret nélkül azt jelentette, hogy az apai házból szökhetett ki valami nem vágyott eljegyzés igája alól, megtömve rengeteg ékszerrel és nemesfémtárggyal. Ezt gondolhatták az útonállók a tegnapi délutánon, mi több, tényleg ezt is gondolták, könnyen megérezte az aurájukból. De persze tévedtek, ezért a dögevők asztalára kerültek elég hamar, na és persze, megfosztva vérüktől.
Csak hogy, Lilith is tévedett, pontosabban figyelmetlen volt. Kicsit későn tűnt fel neki a hátulról felé hajított dárda, vagyis éppen akkor, amikor az átütötte testét. Annyira nem volt még közel a véghez vezető ösvényhez, mint akkor, de a fegyver elkerülte szívét és egyéb olyan részeit, melyek kellemetlenebb fájdalmat okozhattak volna. Csak hogy, abban is tévedett, hogy elhanyagolta az eldobója mágikus erejét, s nem blokkolta le azt, pedig amilyen gyenge volt, olyan könnyű lett volna. Így hát, egy megbűvölt hajítódárda kandikált ki mellkasából és hátából, mely mágikus hatása abban teljesedett ki, hogy ha tulajdonosa elhalálozik - mi meg is történt - az áldozat nem húzhatja ki magából, egymaga. Meg se kottyant volna neki a bűvölet kivédése, ha számított volna arra, hogy valaki ilyen ostoba ráolvasást tesz egy dárdára. Mert valljuk be, ki lenne az az ostoba túlélő, aki mozgásában korlátozódva, fájdalmak közepette, ki akarná húzni magából gyógyító segítsége nélkül?
De Lilith kihúzta volna, nem vérzett volna el akkor sem, nem ember volt és nem gyötörte annyira a fájdalom. De azért egy kicsit ellustult a fegyvernek hála, mondhatni, nem érezte kényelmesnek, hogy fel volt nyársalva, annak egy tökéletes példájaként. És aztán, éppen az imént elért egy ember települést, ahol megint csak baj volt mindenből. Mert hát, a belőle kiálló dárdával és "elkélne egy kis segítség" megszólításaival, amolyan élőholt-riadalmat keltett a faluban. Ha az egyszerű és alsóbbrendű ember paraszti lények nem loholtak volna házaik ajtajai mögé, a legközelebbi harangot is félreverték volna, de annyira okosak szerencsére nem voltak.
Szívesen rádöntötte volna valamelyikükre az ajtót, de helyzetében még nagyobb rémületet kelteni azért ostobaság lett volna. Ajtók, ablakok csukódtak amerre ment, bár reggel volt, így a legtöbb ember a falun kívül dolgozott a földeken, s most inkább asszonyok és gyerekek maradtak hátra, kik úgy rettegtek, mint egy bőrig ázott kölyökkutya. Sikolyok, halk pisszentések, efféle hangok hallatszottak az ajtók mögül, melyeken megpróbált benyitni, de kulcsra voltak zárva. Míg végül nem talált egyet, melynek se az ablakai nem voltak zárva, sem az ajtaja nem szükségeltetett emberfeletti erőt a kinyitáshoz. Egészen pontosan, nem kellett kitépnie, mert történetesen nyitva volt. Ahogy résnyire kitárta, vetett néhány pillantást körbe, kivárva azt a pillanatot, mikor egyetlen szem sem szegeződött éppen rá rejtekből, s egy szempillantás alatt besurrant rajta, s be is húzta maga után. Ablakok ugyan nem voltak elreteszelve a helyiségben, de eltakarva igen, s két lény szuszogását lehetett hallani beljebbről. Irritáló kisugárzásra nem számított érkezésekor, így meglepődött, éppen egy ilyen helyen nem várt hasonlóra, de... ő rejtve volt előle is, részben, így maradt annál a célnál, hogy kiveteti magából az egyre zavaróbb fegyvert, aztán tovább áll, mielőtt a falut ellepnék az élőholt purgálók.
- Van itthon valaki? - kérdezett kicsit savanyú tónussal, mielőtt beljebb fáradt volna, mégis csak betolakodó volt, szóval hívatlan vendég. - És nem vagyok járkáló hulla!
Kiegészítését már kicsit derűsebben tette hozzá, csak a sikerben kételkedett, nem a legjobb ajtón lépett be, ez szinte adott volt. Írult-pirult, igyekezett annyira aranyos zavartságot mutatni, amennyire lehetett, főleg, hogy volt benne azért némi őszinte alap is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gnarog Dougfral
Machimagus - Csatamágus
Machimagus - Csatamágus
avatar

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Csüt. Május 23, 2013 11:45 am

*Mikor az események lezajlottak, Gnarog éppen a "kőszobában" volt, szarvasmarhahúst nyárson sütve, hogy legyen mit felszolgálni. A zajra ő is felriadt, de nem olyan gyorsan, mint párja s barátja. Nemezis és Ildor, akik mindezidő alatt aludtak s szuszogtak, azonnal felriadtak. A "Van itthon valaki?" s az "És nem vagyok járkáló hulla!" mondatok sugalló légrezgések indultak meg egy aranyos, szemrevaló kislánynak tűnő humanoid kreatúra ajkaitól.
Az első ki felkelt a hangra Nemezis vala. De ő is ásítozva. Szépen lassan felkelt az ágyából, hogy megnézegesse az ismeretlent. Ildor is felkelé, de jóval lasabban... nem is beszélve a főzéssel elfoglalt Gnarogról, aki óvatosan kandikált ki a kőszoba bejáratából a ház főterébe, észrevedvén az idegent.*
- V-veled mi történt.... valaki bántott? - kérdezte azonnal Nemezis. A tizes-huszas évek határán levőnek tűnő szemrevaló angyal mintegy anyaisan megszólította az idegent, érezvén hogy valami nincsen rendjén. Érezte, hogy a lányka valami furcsa mágikus energiát bocsát ki, és nem, ez nem a fegyverből jön ami átszúrta. Talán egy mágikus-eredetű betegség? Na de a fegyver... hogy él túl ilyet egy egyszerű ember? Talán egy nagyhatalmú varázsló kislánynak álcázta magát? Talán vámpír? Az is lehetne akár. Nemezis lassan, óvatosan közeledé a lányhoz, mintegy családias atmoszféra-szerűséget teremtve próbálván, hogy lenyugtassa az idegent. Amint elég közel ér hozzá, megpróbálja átölelni, biztonságot biztosító érzést átadni, meg persze varázslatával valahogy eltávolítani azt a hosszú valamit, ami áthasította azt kivel dolga van. A rendes gyógyító varázslat nem fog hatni, de most nem is erre van szükség. Az elvarázsolt dárdát kell redukálni közönséges dárdára, hogy azt kivehessék. Nemezis első próbálkozása Lilith ölelése közben egy purifikáló varázslat, amelynek el kellene távolítania a mágikus hatást. De ha ez nem történik meg, hamarosan más megoldás elé kell nézni.
Mindeközben Ildor csak bámulva s meglepetten áll a történtek szemtanújaként, s Gnarog éppen most ért ki a kőszobából, lerakván a sült húst az asztalra, s közelebb lépve a Lilith-Nemezis "pároshoz".
Ha sikerül a purifikáló varázslat, Gnarog nem tesz semmit, de ha nem sikerül, akkor a "Talán erősebb anyagra lenne szükségünk" felszólalást követve a varázsitalokat tartalmazó szekrényre veti szemét.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com/
Lilith
Diabolus - Démon
Diabolus - Démon
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. May. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Csüt. Május 23, 2013 12:19 pm

Ki gondolta volna? Az első, aki magához tért és akinek feltűnt, az volt éppen az a bizonyos zavaró tényező, persze csak a maga módján, illetve elvileg. De gond végül nem lett vele kapcsolatosan, nem igazán kezdett rosszra gyanakodni, sőt mi több, határozottan derűsebb látvány volt az utána felbukkanó másik kettőhöz képest. Valami azért nem volt vele sem rendben, mondhatni, olyan emberi volt, na és persze naiv.
- Hát, igen... - túrt saját hajába, s zavartan mosolygott - eléggé bántottak!
Jobb nem jutott eszébe, ami alaposabban és őszintébben jellemezhette volna helyzetét, mert hogy, ő inkább arra készült fel, hogy érkezésével inkább egy vihar tör ki. De nem telt bele néhány pillanat, a túlzottan is jó szándékú angyalféle felkerekedett, s kimérten elindult felé. Így hát, Lilith meggondolta magát és nem fáradt maga is beljebb, inkább azon tűnődött, hogyan kezeljen egy természetes ellenséget, akinek ez esetben nem voltak ártó szándákai, csak... akaratán kívül okozhatott volna bajt, ha Lilith nem tanúsít ritka jó helyzetfelismerést és ijedt arcot, mert egy kicsit tényleg be is rezelt, nem akart egy jó nagy lapát fájdalmat legyűrni, elég volt ez a kicsi is.
- Á, nem nem nem! - legyezett mindkét kezével tiltakozva, s igyekezett távolságot tartani, no meg mosolyogni - Varázslat nem kell, még csak fehér mágia sem! Ha nem telne ki tőlem, hogy jutottam volna ide saját lábaimon, nemde? He he... inkább két erős kéz kellene, mondjuk izmos, férfias kezek... - tűnődő, a két férfit átható tekintettel vizsgáló szünetet tartott, majd derűsen folytatta - szóval, én... nem mágiára van szükségem, azt el tudom látni magam is... inkább csak testi erő! Meg kellene fogni a hegye alatt és kihúzni, a... nem lenne baj, komolyan! Hi hi... ha ki tudtam volna varázsolni, már megtettem volna, nemde? Csak sajnos picit megbűvölték és... más kezének kellene kivennie és... itt mindenki élőholtnak néz... ez olyan... olyan, kínos!
Még jobban el kellett pirulnia, na és mosolyodnia, szégyen lett volna, ha egy démon képtelen lett volna oly ártatlannak tűnő mosolyra, akár mondjuk egy angyal!
- Ki tudnátok venni? - lohadt le mosolya, s felöltött egy kis elhagyatott, bánatos arcocskát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gnarog Dougfral
Machimagus - Csatamágus
Machimagus - Csatamágus
avatar

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Csüt. Május 23, 2013 12:31 pm

*Gnarog és Ildor most eszméltek magukhoz igazán. Végülis, a hallottak után megvonták vállukat, s megindultak, hogy elvégezzék a dolgot amit meg kell. Ildor megfogta a hegye alatt, bár csak óvatosan, s elkezdte kihúzni. Egy nagy "hó-rukk!" után ki is jött a szúró tárgy, de Ildor a nagy erőkifejtés hatására a föld felé ugrott a tárgyat magával rántva. Nem kell aggódni, egyáltalán nem halt meg. Ildor nevetve felemelte a tárgyat.*
- Ezt megtartom, ha nem jelent problémát... - mondotta Ildor.
- Na de... Jobb lenne ha ezek után lefeküdnél az ágyra... Egy két kérdést azért feltennék... Hogyan sikerült eljutnod ide, ilyen állapotban? Hol vannak a szüleid? - kérdezte Nemezis aggódoan Lilithtől. Végülis, próbált kedvességet is tenni a beszédébe, hogy ne okozzon aggódást. Érdekfeszítőnek tartotta, hogy nem hat rá a fénymágia. Talán mert ő maga lenne a fény? Hallott Nemezis olyan lényekről, amelyek a világos mágia mesterei, de közben ők magukat nem tudják velük megmenteni. Talán valami nagyonerős átok lehet. Nemezis naívsága egy törődő tekintetet varázsolt arcára, amely egy anyaias módon kérlelte Lilithet hogy feküdjön le, és hagyja hogy Nemezis törődésébe vegye. Ha Lilith követte a szóban ki nem mondott "parancsot", akkor Nemezis követte, és elkezdte simogatni a homlokát. Nem kell Nemezist alábecsülni. Naívnak naív, de türelmes. Ha Lilith bármi rosszal próbálkozna, megbánná, hiszen Nemezis amilyen naív, olyan erős. Ez nagyrészt a varázserejére igaz, de kisrészt a fizikai erejére is. Gnarogot és Ildort ugyan nem, de nagyon sok férfit meg tudna szégyeníteni izomerejével, hiszen ő angyal, nem ember.
Gnarog mindeközben előkészítette a kenyeret, sajtot és sört, de egy kis dilenmával kellett szembenéznie.*
- Most három vagy négy emberre készítsek elő? - kérdezé Gnarog a csoport többi tagájól.
- Kislányka, akarsz enni? Vékonynak tűnsz... mi is a neved? - mondotta és kérdezte Nemezis Lilithtől.
Végülis, itt van néhány törhető jég. De Gnarog nem az. Gnarog teljes mértékben, haláláig hű Nemezishez, számára ő az egyetlen nő. Ildor nőtlen, így van esély az elcsavarására. Nemezis naív, s gyerekként kezeli Lilithet, szóval őt is ki tudná játszani a démon valahogy.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com/
Lilith
Diabolus - Démon
Diabolus - Démon
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. May. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Csüt. Május 23, 2013 1:21 pm

Meglepően gyorsan meg sikerült őket győznie, az angyal jelenléte egyáltalán nem akadályozta, ami azt illeti, még csak semmi ördögi bájt sem kellett igénybe vennie, hiszen hallgattak a szép szóra. Ugyan, túl sok volt a pozitív érzelem a szobában, őt ez annyira nem zavarta, mint mondjuk mesterét irritálta volna, nem mellesleg szüksége volt a segítségre. S a két férfi készségesen előlépett, Lilithnek pedig csak egy helyben állva kellett maradnia, no meg összeszorítania fogait, mert másfél nap nyugalom után a dárda némi fájdalmat készült okozni.
- Nnnnnnnn... - hallatta, de nem akarta, hogy emiatt abbahagyják - nincsbajnincsbajcsakhúzzzáktovábbi!!!
Mulatságos látvány lehetett külső szemlélődő számára, mikor az egyik férfi dárdástól hanyatt esett, miközben Lilith egy arasznyit sem ingott meg. Ahogy megszűnt a néhány pillanatig kellemetlenkedő fájdalom, lyukas mellkasához kapott és kihúzta magát. Gyorsan begyógyult volna, talán fél óra, negyed... de nem volt szándékában megmutatni kibuggyanó fekete vérét, így szabad keze egy apró kulacsot húzott elő. Bűvölt tárgy volt, frissen tartotta a tartaléknak beletöltött banditavért, mely most éppen kapóra jött a rajta tátongó lyuk begyógyítására. Lecsavarta hát a kupakját, majd kortyintott belőle és végezetül eltette. Megtapogatta magát, s konstatálhatta, hogy minden a lehető legnagyobb rendben volt végre, vidáman sóhajtott, s csak mosolygott a sok segítő szándékú szón. Ennyit ugyan még sehol nem kapott egyszerre, kénytelen volt belepirulni és kuncogni, mulattatta a dolog.
- Tartsa meg nyugodtan - mondta kedvesen, kicsit szabadkozón - ugyan nem az életemet mentették meg, de azt hiszem, kis jutalomként odaadhatom! És persze, nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Lehunyta szemeit és szélesen rájuk mosolygott, még egy pukedlivel is nyomatékosította háláját, no meg csempészett bele egy kis álságos tiszteletet is. De persze, tisztelni ugyan nem tisztelte őket, de hálás azért volt, sok keresést és így időt megspóroltak neki. Az angyal ugyan megint segíteni akart, de Lilith biztos volt benne, hogy abból neki ugyan nem sok kellemes élményt okozna a lelkes, anyáskodó lány. Erről jutott eszébe, az előbb éppen kérdezgette.
- Áháhá, majd' elfelejtem mindjárt... - kuncogott - már teljesen jól vagyok, hacsak nem egy kicsit sokat kutyagoltam, mint mondtam, egy okos varázslat életmentő lehet. De azért szerencsém volt, hogy nem mindenki futott el előlem, még ha kicsit mulatságos is volt. Tudják, egyedül utazok és ezért... úgy tűnik, olyan könnyű célpont-féleség voltam!
Egy kicsit elvigyorodott, most annyira nem ment jól a furfangosnál furfangosabb válaszok szaporítása, be kellett érnie néhány egyenes, rejtélyesség-mentes válasz adásával. Azon tűnődött, mit mondhatna még, de az egyik férfi és az angyal szavai megoldották a problémát.
- Szerintem háromnak elég lesz... - billentette meg fejét mosolyogva, s egész közeli álnévvel rukkolt elő - a nevem Lilly és... nem igazán vagyok éhes!
Körbepillantott, s mivel rádöbbent, hogy egyik keze közben megint visszavándorolt a nemrégiben kiálló lándzsa helyére, gyorsan elsuttogott néhány szót, s most a ruhájáról tűnt el a két lyuk. De most... mit csináljon? Nem akart még menni, egy kis társaság nem ártott volna, ugyebár.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gnarog Dougfral
Machimagus - Csatamágus
Machimagus - Csatamágus
avatar

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Csüt. Május 23, 2013 1:36 pm

*Nemezis kissé felvonta szemöldökét Lilith válaszaira, de végülis minden rendben volt. Ildor eltette a fegyvert a szekrényébe, majd Gnarog végül asztalhoz hívta Nemezist és Ildort. Hamarosan megkezdődhetett az étkezés. Egyszerű kenyér, sajttal s sült marhahússal, valamint sör. Nem sok, de beérik ezzel. Persze azért figyelték Lilithet hogy miket csinál, nehogy valamit ellopjon.*
- Szóval Lily... szép név... - jegyezte meg Ildor.
- Aranyos kislány vagy te... e-egyedül utazol? Hát a szüleid hova lettek? - kérdezte Nemezis csodálkozva. Furcsállotta kicsit, hogy a lányka gyorsan beszél, mint aki nem bírja nyelvének pörgését leállítani. Első hallásra tipikus Észak-Etrandi akcentusnak gondolta a gyorsbeszédet és a gyakori nevetgélést, de aztán kezdte kapizsgálni, hogy itt valami nincs rendjén. Ez a lény nem Etrand vagy Etrancoast szülötte, de nem is ember. Csak embernek néz ki. A jó ideig tartó romantikus kapcsolat révén Gnarog és Nemezis közt empátia-lánc alakult ki. Tudtuk nélkül továbbítják egymás közt az érzéseket és kisebb gondolatokat. Gnarog is megérzi mit Nemezis megérzett, ámbár egy kis fáziskéséssel. Gnarog viszont nem oly naív mint Nemezis, így óvatosságával kompenzálja a fáziskésést: gyanakodva figyel minden hirtelen mozdulat miközben eszik-iszik. És meg se látszik rajta! Lilith azt hiheti, hogy Gnarog gond nélkül tesz mindent, vagy csak közömbös.
Holott Gnarog igazából mesteri módon álcázza gyanakvását s a tényt, hogy megfigyel valamit. Ildor és Nemezis tudják ezt már, és ők is beszállnak az "inkvizícióba". Persze csak mértékkel. Mellesleg, Nemezis naívsága még mindig jelen van... bár kapizsgálja hogy Lilith nem ember, mégse állítja hogy rossz szándékú lenne. Talán valami tündérlény. Vagy szellem. Vagy különleges angyal. Ki tudja...
Gnarogot ilyen gondolatok nem izgatják. Őt csak az izgatja, hogy minden teljes biztonságban legyen: saját s társainak biztonságai, és a vagyonát képző tárgyak, anyagok s eszközök a ház körül.
Igaz, démonnak nem ér semmit az arany, a hármas még ezt nem tudja. Nemezis az, ki elsőként végez az étkezéssel. Még mindig nem adja fel!
Még mindig megpróbál közeledni a kislányhoz, megpróbálván simogatni őt, bíztatni a lefekvésre, és hasonlók.*
~ Lehet hogy csak szégyenlős ~ gondolja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com/
Lilith
Diabolus - Démon
Diabolus - Démon
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. May. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Csüt. Május 23, 2013 3:01 pm

- Egyedül vagyok, ezért is utazok egyedül. - válaszolta okosan, egy nyilvánvalóbb célzásként családi állapotára.
És azt mondta, hogy aranyos? Aaaaaw, ez azért már igazán zene volt füleinek, amolyan nem tudatos bók, mert hát, ha valamit mindig szeretett Lilith csinálni, az aranyosnak lenni volt, még akkor is, amikor valami nem olyan szép dolog volt éppen a feladata. Ez foglalkoztatta gondolatait akkor is, mikor felocsúdott, hogy egyedül maradt és a ház urai és úrnője, asztalhoz láttak enni. Kicsit bizonytalan arcot mutatott, s ez megint féligazság volt, ugyanis tényleg kissé bizonytalannak érezte a rutin tekinteteket és az azokat leszámító nemtörődést jelenlétével kapcsolatban.
Olyan volt egy idő után, mintha ott sem lett volna, vagy... á, mintha egy cselédlány lett volna, mennyire ironikus volt, hogy a szolgát egyszerű szolgaként kezelték, látszólag. Csak valami érdekes keringett a levegőben, mely kíváncsiságot ébresztett benne, ahogy ott állt a szoba közepén. Egy kis kellemes negatívumnak tűnt, valaki aurájából talán, de őszintén, tényleg kicsit fárasztó volt az az elmúlt másfél nap, így hát, nem igen sikerült egyikük akaratára sem rákapcsolódnia. De annyira nem is foglalkoztatta a dolog, rossz vendégként viselkedett éppen, elméletben, így hát odasétált melléjük és valamiféle helyen, legyen az ablakpárkány vagy kisszék, helyet foglalt és onnan nézte őket.
Talán a két férfi reggelije tűnt kicsit feszültnek, hát, mondjuk talán azért, mert ezzel arra akartak célozgatni, hogy ideje lett volna távoznia, nemkívánatos idegen volt. Fel is vetette volna az ötletet, esetleg valami beszélgetést nyitni más dologról, de a dolgok máshogy alakultak. Az angyal ugyanis végzett a reggelijével, s figyelmét ismét felé fordította. Tényleg hús-vérebb volt egy fedél alatt lakó társainál, meglepően és még aranyosnak is tartotta, most pedig megint a pihenésre próbálta rábeszélni, miközben a fejét simogatta.
Volt hát valaki biztosan, aki nem a távozása mellett adta le a szavazatát, s mivel a többiek tartózkodtak.... Miért is ne? Játszhatott volna kicsit vele, ráfért volna már egy szabadnap és a furcsa angyal megfelelőnek tűnt az unaloműzésre, jobb társaság volt annál a kettőnél. El volt hát döntve, aranyos Lilith aranyos pihenőnapot tart.
- Jól van hát, na... - hagyta végre magát, mikor az angyal megint az egyik ágy felé kezdte taszigálni, s odaérve leült a szélére - de akkor feküdj mellém te is, mert egyedül nem akarok! Biztos pihennél még egy kicsit, mert ugye felébresztettelek!
Mi tagadás, könnyen váltott megint tegeződésbe, hiszen még mindig aranyosnak érezte magát, és hát, ha már az angyal anyáskodni próbált felette, akkor bizony ez velejáró volt. Egy saját plüss angyal ráadásul egészen új ötletnek hangzott, ugyan csak átvitt értelemben, de egyedül feküdni egy idegen ágyban, miközben hárman is sürgölődnek, rosszul hangzott...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gnarog Dougfral
Machimagus - Csatamágus
Machimagus - Csatamágus
avatar

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Csüt. Május 23, 2013 10:19 pm

*Az angyal tettei tökéletesen feloldották a helyzetet. Gnarog és Ildor egymásra néznek, s egy pillanat mulva el is múlik a feszültség, hanem nyugalom lép helyibe. Nemezis lefekszik Lilith mellé, s szinte azonnal elkezdi simogatni és puszilgatni a homlokát s orcáját. Reméli hogy ezzel nem riasztja el a szerinte aranyos kislányt. Ha Lilith nem ellenkezik, Nemezis folytatja a simogatását, mint aki a macskájával van. Csak annyi a különbség, hogy se az emberek, se a Lilith-féle emberszabású ördögöcskék nem tudnak dorombolni, így másként kell az aranyosságot kifejezni.Gnarog szépen elpakol az asztalról, s egy dézsaszerűségbe teszi a kimosandó eszközöket. Még nem mossa ki ugyan, de lesz rá ideje. Mosolyogva nézi ami Nemezis és Lilith között zajlik.*~ Le merném fogadni, hogy Nemezis majd örökbe akarja fogadni a kislányt. ~ gondolta Gnarog viccelődve. Mindeközben Ildor elfoglalta az egyik vendégágyat, tekintve hogy az ő ágya most Nemezis és Lilith által volt foglalva, és nem akarta Gnarogtól elfoglalni ágyát. Ezután elkezdett pihengetni.Mindeközben Gnarog rendet tett a házban.- Olyan aranyos vagy... - mondta Nemezis Lilithnek, miközben ajkát az orcájára nyomta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com/
Lilith
Diabolus - Démon
Diabolus - Démon
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. May. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Pént. Május 24, 2013 3:26 am

Hűha, ennek az angyalnak valami nagyon hiányozhatott, mert úgy ölelte-puszilta, mintha mondjuk egy bundás kismacska lett volna. Könnyen engedhetett a mindennapi örömöknek, ez általában az emberek hasznos tulajdonsága szokott lenni, legalábbis Lilith és mestere céljai számára. De ez mindegy is volt, jelenleg semmilyen eszközre, legyen az élő vagy élettelen, nem volt egyáltalán szüksége. Az ilyesféle kényeztetés motiváltsághoz meg nem szokott, tulajdonképpen ezért is lepte meg az egész, az ilyesminek rendszerint valami oka volt, igaz, főleg akkor, amikor éppenséggel ő kezdte.
- Nahát, valakinek elkélne egy kiscica! - kuncogott hozzábújván - Hát most van egy kölcsönbe, hm?
Mulatságos volt, vajon a két fickó mellett egy házban ilyen kevés ölelgetni valója lehetett? Az már biztos, hogy lehetett valami hiányérzete, különben nem az első ajtón betévedőt árasztotta volna el babusgatásával. Tényleg nagyon érdekelhették a földi dolgok... Az már biztos, hogy amikor Lilith majd elmeséli Samuelnek, egy angyal játszott így vele, a Mester röhögésétől fognak visszhangzani a csarnokok.
- Miau, hihihi... - adott némi mulatságos választ és átkarolva őt visszapuszilt.
Vajon mi mozgathatta őt ennyire? Talán nem is állatka hiányzott neki, hanem mondjuk egy hugica, vagy mondjuk egy öcsike. Hát, ő ezzel sajnos nem tudott szolgálni, nem volt éppenséggel a vérrokona, eléggé furcsa is lett volna. De így is mesteri plüssállat volt, ugyan ma nem tervezte magának ezt a szerepet, de így megfordítva legalább el lehetett mondani, hogy volt benne némi tapasztalata. Volt ő már mindenféle játék, ha éppen úgy kellett és élvezte, ha sikerült felkorbácsolnia mások ártatlan, vagy éppen kevésbé ártatlan anyagi vágyakozásait, igen, sok-sok bűnös szenvedélyt és kapzsiságot, és a többit. Szerette a munkáját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gnarog Dougfral
Machimagus - Csatamágus
Machimagus - Csatamágus
avatar

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Pént. Május 24, 2013 6:46 am

*Hát igen. Nemezisnek valami nagyon hiányozhatott. De az nem maga a szeretet volt, hiszen ott volt Gnarog.... Gnarog és Nemezis ajka szinte minden nap találkozott. Mellesleg, mikor Ildor nem volt jelen, több is történt. Persze mágikus módszerekkel megakadályozták, hogy ennek életbeli eredménye legyen.
Nemezis és Gnarog egyaránt tartózkodtak a gyerekvállalástól. Egy az, hogy Nemezis mindeddig félt a kihordástól. Gnarog meg azon aggódott, hogy az ellátás hogy fog történni... eddig mindenféle kalandokból éltek meg főleg, szörnyvadászat, ereklyevadászat, és hasonlók... az időnkénti földművelés és főzés csak kiegészítés volt, hogy kalandhiányos "szezonokban" legyen miből megélni. De ha van gyerek, akkor végleg letelepedés van. Vége a kalandoknak és munka kell. Végülis, Gnarognak van tapasztalata a földművelésben, vagy esetleg kereskedhetne, visszatérvén családi gyökereikhez (kereskedőcsaládban született).
Nemezisnek nem kishúg hiányzott, hanem már eljutott arra a pontra, hogy leküzdötte az anyaságtól való félelmét, és kezdett vágyni arra, amitől nemrég félt. Persze ezt mindeddig nem nyilvánította ki.*
- Már van kiscicám - válaszolt Nemezis mosolyogva, bókolva Lilithet, miközben tovább simogatta a hozzábújó kislányt. Nemezis rettentően örült annak, hogy a kislány visszapuszilta.
Gnarog végülis befejezte munkálatait, és visszatért. Most a kettős simogatási rendszer hármas rendszerré alakult. Gnarog közel lépett az ágyhoz, és amíg Nemezis Lilithet simogatta és puszilgatta, addig Gnarog Nemezist simogatta.*
- Jajj Gnarog... - vörösödött el vidáman Nemezis. Valami miatt nagyon boldog volt.
- Nemezis - válaszolt mosollyal Gnarog, mire homlokon csókolta az angyalt. Nemezis mindezen esemény lejátszódásával egyidőben folytatta Lilith simogatását, mintha a hozzábújó kislány tényleg egy macska lett volna. A hármas most úgy dönt első látásra, mint egy család... apa (Gnarog), anya (Nemezis) és a lányuk (Lilith). Ki tudja, lehet hogy ezután Gnarog kedve is megjön a gyerekvállalásra. A simogatósdi folytatódott.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com/
Lilith
Diabolus - Démon
Diabolus - Démon
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. May. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Pént. Május 24, 2013 7:31 am

Nem is lett volna semmi fennakadás, de lassan már kezdte megszokni, hogy ebben a házban nem az angyallal volt a baj, hanem az emberrel. Se szó se beszéd vagyok, az egyik férfi lassan odasurrant az ágyhoz. Lilith a szeme sarkából meresztette rá gyanakvó szemeit, mely figyelem jogosnak is bizonyult, mert amint megsimogatta az angyalt, teljesen el is csavarta a fejét. Á, tényleg földre zuhant lehetett és akkor már a fejét is beverhette, mert ha nem maga látta volna, ahogy ezek ketten egymásra néztek, akkor el sem hitte volna. Szóval hogy, ezek itt sikeresen elrabolták egymás szívét, hogy szebb szavakba öltsük, a változatosság kedvéért.
Ez a belekontárkodás így most már egy cseppet sem volt az ínyére, már nem ő volt a középpontban, hanem a páros és ezen mit sem változtatott volna az sem, ha mondjuk mindkettejük macskája lett volna. Grimaszt vágott és nyűgösen tűrte tovább a simogatást még néhány percig, de a félelme beigazolódott: ez már így nem volt jó, valamiféle botor családiasság terjengett a szobában és ettől az érzettől szinte már hányingere lett. Ezért hát szerpentilis ügyességgel kicsusszant az ölelésből, átült az ágy szélére és nyújtózkodott egy nagyot. Mosolyát azért csak visszavette és megigazgatta a ruháját, ugyanis picikét majdnem összegyűrődött, ugyebár.
- De jó, már nem is vagyok fáradt! - kuncogta el magát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gnarog Dougfral
Machimagus - Csatamágus
Machimagus - Csatamágus
avatar

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Pént. Május 24, 2013 7:44 am

- N-Nade Lily... - szomorodott el Nemezis, látván hogy a lány eltávolodik.
- Azthiszem leellenőrzöm az eszközeinket. Este bemegy a helyi kocsmába, meghallgatni a pletykákat, hátha lesz valami kaland... - mondta Gnarog, mikor újra homlokon csókolta Nemezist, majd eltávolodott az ágytól hogy dolgát végezze. Nemezis most újra megpróbálta Lilithet magához hívni, és távolról simogatni.*
- Lily... kérlek, ne haragudj.... - mondta Nemezis olyan aranyosan, amennyire csak tudta, miközben próbálta simogatni a kislányt. Talán nem lehet hozzászokva a párosok jelenlétéhez. Persze, hogy ne legyenek unalmasak a dolgok, történt közben egy vicces jelenet... Ildor a pénzét számolta, miközben elesett egy elég mókás módon. Végülis felszedte a pénzérméit, de mégis egy időre mókás lehetett nézni elesését és felkelését.
Gnarog végigmérte a fegyvereket, kaszát, kapát, sarlót, vasvillát, páncélzatot... a kardokat kiélesítette, a többi eszközt csak letisztította.
Mindezek után visszatért, s merített a söröshotdóból egy üvegnyivel, és elkezdett inni.*
- Nekem is hozhatnál, Gnarog... - mondotta Ildor.
- Nem Ildor... vannak lábaid és kezeid, hozzál magadnak sört. - válaszolt Gnarog.
- Pfffft.... - ez volt Ildor reakciója, mire felkelt hogy ő is sört ihasson. Nemezis Lilithel volt elfoglalva, hogy visszanyerje a kislány bizalmát, és újra anyaias örömét lelhesse benne. De ha mindez nem sikerül, ő is az italhoz fog nyúlni.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com/
Lilith
Diabolus - Démon
Diabolus - Démon
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. May. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Pént. Május 24, 2013 8:42 am

Az első kémlelésre nem reagált, mert tudott ő sértett kis hercegnőcske is lenni, még akkor is, ha ő volt a vendég a házban. Tehát rendbe hozta kicsikét a ruháját, aztán felkelt a helyéről, miközben a fickó... na jó, az előbb a nevén szólították, szóval hát Gnarog elhagyta az ágy másik oldalát és ment is a maga dolgára, a furcsácska angyal figyelme pedig megint visszaterelődött rá. Nem sok keresnivalója volt itt, más házában tétlenül azért mégsem maradhatott sokat, s most kicsit kiábrándult hevében, éppen kapóra jött a másik, egyenlőre még névtelen férfi kis balesete. Hát, ugyan kapott tőle már jutalmat, de Lilith úgy vélte, így a lehető legtöbb tartozását varrhatja el, sőt, talán még valaki az ő adósának nevezi ki magát egyszer csak.
- Ugyan már, nem is haragszom! - szabadkozott, tiltakozásképpen legyezve kezeivel - Csak történt egy kis baleset, úgy látom!
S már ott is termett a szerencsétlenül járt mellett, s határozottan eltolta az útból jelezvén, hogy hagyja csak a görnyedést, majd ő.
- Hadd segííítseek~ - csilingelt hangja.
Démoni ügyességével néhány pillanat alatt felkapkodta a menekülő érméket, s felegyenesedve, tenyerén visszanyújtotta a tulajdonosuknak, miközben úgy mosolygott, akár egy angyal, csak kuncogása volt csalfább és játékosabb. Mind meg volt, ha kellett volna mégis pénz valami zsoldos megfizetéséhez, vagy egyéb munkához, nagyobb tételben lopott volna és megfelelőbb helyről. És lám, a herceg visszatért és máris sörért nyúlt, azonban a barátjának már nem volt elég lovagias adni, az angyalt pedig meg sem kérdezte. Lilith elvigyorodott, majd visszalökte a sörért induló egyént, kit most már Ildor néven ismerhetett.
- Ugyan, ugyan! - kacsintott rá - Ha ő nem elég férfi, akkor majd én hozok neked és Tollacskának is, hihihi! Volt már dolgom csapszékkel...
Fakorsóért szökkent hát, aztán pedig a söröshordóhoz, s egyszerre töltve meg mindkét ivó alkalmatosságot, már ment is készségesen kézbe adni őket, először Ildornak és aztán Nemezisnek is. A távozást egy kicsit halogatni szerette volna, mert az imént úgy tűnt, mintha a függönyökön emberi alakok derengtek volna át, s amolyan lélekenergia-érzete támadt, mintha a házak között őt keresgélték volna. Előbb vagy utóbb majd ki kellene mennie, de ha idebent nem csinál semmi furcsaságot, akkor talán a három lakó segíthetne meggyőzni majd őket ártalmatlanságáról.
- Igye hívhatlak Tollacskának? - kérdezett rá az angyaltól, mikor a sörüskorsót a kezébe nyomta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gnarog Dougfral
Machimagus - Csatamágus
Machimagus - Csatamágus
avatar

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Pént. Május 24, 2013 8:56 am

- Kö-köszönöm... - mondta Ildor a démonnak, s kicsit elvörösödött a kacsintásra. - Jól jönnél a házhoz. Aranyos vagy, és ügyes.
Ildor csak vigyorogni tudott azon, hogy a démon hozott neki sört. Ellenben Nemezisnek más volt a véleménye.
- Igen, hívhatsz, de nem kértem sört.... idd meg magad. - mosolyogta Nemezis. Gnarog pont ezzel egyidőben végzett a sörivással, s eltávolodott az asztaltól, ahogy Nemezis is az ágytól. Hamarosan az angyal és az ember kimentek a házból, leültek a fűbe, és egymást ölelgették, csókolgatták, még az ajkakon is. A házban egyedül Ildor maradt.*
- Na és Lily... azt mondtad egyedül utazol... nem lenne kedved a környéken letelepedni? Akár itt is... - mondta Ildor.
Irreális. Mellesleg, még nem is tudja hogy démon. Egyedül Nemezis kapizsgálja hogy valami nincs rendben, és az empátiának hála Gnarog is tud erről, de Ildor abszolút nem. Most Ildoron van a sor, hogy bundás kiscicának tévessze a démonlányt: hasonló módon kezdi el simogatni, cirógatni. Ebből akár rossz dolgok is kisülhetnek... például Ildor halála. Nem mintha a feje túl sok értékes információt tartalmazna amire Lilithnek szüksége van, de ki tudja. A démonoknak megvan a saját logikájuk, és földi ember számára érthetetlen.
A házon kívül persze történtek események. A parasztok helyben jártak, megzavarván Gnarogot és Nemezist.*
- Híí... láttatuk ti fúcsa kislyányt átdüfve? - kérdezte egy paraszt, erősen parasztos nyelvezeten (Héé... láttatok ti furcsa kislányt átdöfve?).
- Nem. Nem láttunk semmiféle kislányt. - válaszolták közösen, egy időben.
- Baana haja vút, oszt kík-fehír ruhája. - mondta a paraszt (Barna haja volt, és kék-fehér ruhája).
- Már rég elhagyta a falut. Helyben már nem találjátok. - mondta Gnarog. Ezután a néhány fegyveres paraszt dühösen távozott.

- Mi volt ez? - kérdezte Nemezis.
- Nem tudom... talán szólnunk kellene neki... - mondta Gnarog, s Nemezissel együtt felállt, és betért a házba. Vajon mi kerülhet a szemük elé?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com/
Lilith
Diabolus - Démon
Diabolus - Démon
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. May. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Pént. Május 24, 2013 9:48 am

- Én nem szeretem a sört! - vigyorodott el, s némi ténnyel tovább erősködött - Te viszont, amikor az imént felajánlottam, hogy hozok nektek is, akkor nem tiltakoztál! Ahonnan én jöttem, ott a hallgatás beleegyezésnek számít, így... én is így értelmeztem, elnézést...
A végén már egészen csalódottan kapta félre tekintetét, s a próbálkozásával is felhagyott, így hát, végül egy kacsintással egyetemben, ezt a korsót is Ildor keze ügyében hagyta, hátha ő nem bánt volna egy harmadikat sem. Mire megfordult, már csak a páros mögött csukódó ajtót vette észre.
- Hm... - vágta csípőre kezét, s szemét összevonva az udvar felé nyíló egyik ablakhoz lépdelt.
Ildor eközben talán éppen szemet vetett rá, míg Lilith a függönyt résnyire félrehúzva, kikandikált. És lám, a kettő leült a fűbe és egymás között ölelkezésbe kezdtek, melyet időnként egy-egy puszival és csókkal oldották meg. Ő persze már akkor pulykavörös lett a sárga irigységtől, mikor az első ilyet pillantotta meg, még hogy bujálkodtak és még csak nem is az ő közbenjárására. Hát nem volt itt egyetlen bűnös lélek sem?
Csak gondolni kellett rá, Ildor hangja ütötte meg fülét.
- Csak átutazóban vagyok... - jegyezte meg, mert éppen a megjelent falusiak szájáról próbált valami értelmeset leolvasni, hasztalanul, de mindenesetre az már bizonyságot nyert, hogy valamelyik asszony elszalajtotta a kölykét a férfiakért a földekre.
Ahogy így nézelődött, egyszer csak egy kész hullott a fejére és lassan simogatni kezdte. Ha nem a kintiekre figyelt volna eddig, már rég tudott volna az érkezésről, de most egy kicsit meglepődött, s elengedte a függönyt, mely a helyére libbent. Egyetlen sandítás sem kellett, hogy végtére is tudja ki az, hiszen rajta kívül más nem volt vele a házban. Újfant csalfa mosolyt öltött magára és felé fordult, de a férfi kíváncsi csuklóját azért csak elkapta. Nem szorította meg ugyan, de határozottan tartotta.
- Nocsak, nocsak... - suttogta dallamos hangján, s áthatóan a szemébe nézett - csak nem bűnös érzelmeket táplál valaki egy férjtelen leány iránt? Hihihi...
Éppen azon tűnődött, miféle huncutsággal csavarhatná még jobban el a fickó fejét, ám az ajtó nyílni kezdett, s inkább csak egy foltot kezdett el vizsgálni a ruháján, mintha eddig is azt csinálta volna.
- Talán ezt is rendbe hozhatnám...? - hangzott el a természetesnek hangzó kérdés, de aztán a visszaérkezőkre pillantott, mintha csak most vette volna őket észre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gnarog Dougfral
Machimagus - Csatamágus
Machimagus - Csatamágus
avatar

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Pént. Május 24, 2013 10:11 am

- Bűnös? Ugyan... mi bűnöset tehetne egy becsületes ember egy ilyen aranyos kislánnyal? - kérdezte Ildor viccelődve, reagálva a démonlány kérdésére. Ezekszerint amíg Lilith szexuális dolgokról gondolkodott, Ildor szemében a lányka nem több mint egy simogatandó aranyos kislány, s nem látja benne azt a felnőtt nőt, akit ágyba vinne.
Beérve, Gnarog és Nemezis arcára mosoly került. Nem igazi boldogságbéli mosoly, hanem olyan mosoly mint amikor valaki egy viccen nevet. Viccesnek találták amit láttak.*
- Ejjj, Ildor-Ildor, látom téged is elragadott a lány aranyossága. - kuncogott Nemezis.
- Ezekszerint Ildor cselédlányt akar.... - nevetve s viccelődve suttogta Gnarog Nemezisnek, mitől mindketten elkezdtek nevetni.*
- Amúgy Lily... néhány paraszt keresett téged. Azt mondtam nekik hogy már rég a falun kívül jársz, amire dühösen elmentek. Valami rossz fát tettél a tűzre? - kérdezte Gnarog kiváncsian.
- Ne aggódj, én megvédelek ha kell... - toldá meg Nemezis.
Mindeközben Ildor enyhén folytatta a simogatást, mint egy kis nemes úrfi aki a lányát igazgatja egy bál előtt. Lilith úgytűnik minden házbanlevő szemében nem több egy aranyos kislánynál. Nincs bűnös vágy iránta, csak a simogatás, puszilgatás, ölelgetés, mintha egy bundás kiscica lenne. Na de most mi lesz?
Gnarog és Nemezis, ha nem kapnak választ néhány másodperc alatt, csak egyszerűen lefekszenek a közös ágyukra, és pihennek, esetleg olvasgatnak valamit. Ildor mindenesetre folytatja Lilith simogatását.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com/
Lilith
Diabolus - Démon
Diabolus - Démon
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. May. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Pént. Május 24, 2013 10:48 am

Lilith magában morgott, egyre kevésbé találta ezt a helyet kívánnivalónak, mi lehetett, talán valamiféle hősbecsület szekta? Egy fia bűnt nem sikerült kicsalni belőlük, még csak egy egészen aprócskát sem, ehhez több idő kellene, de az azért nem volt. Eléggé savanyú képet vágott a galambok sugdolózására és vicceire, de így legalább úgy tűnhetett, hogy a feltételezéseken sértődött meg és nem valami máson. Kiábrándultan húzta le Ildor kezét a fejéről és ellépett tőle, szúrós szemeket meresztve körbe néhány pillanatig. Aztán vállat vont és elmosolyodott.
- Nem csináltam semmi rosszat. - válaszolta elgondolkodva - Csak járkáló halottnak néztek, olyan zombinak... élőhalottnak. De... nem említettem már egyszer?
Tudta, hogy feledékeny fajta volt, bár ezúttal nem úgy rémlett neki, hogy nem osztotta volna meg velük a dolgot érkezésekor. Apropó, falusiak... vagyis... mit mondott nekik??? Bután billentette picit balra a fejét, aztán felocsúdott, ahogy felfogta a szavakat. Á, ostoba!!! Ha azt mondta, már nem volt itt...
- Micsoda??? - hőkölt hátra, ijedtnek szánt hangon - Miért nem azt mondtad nekik, hogy itt vagyok és nem vagyok zombi? Még Tollacska is ott volt, aki megerősíthette volna!
Azért igyekezett nem túldramatizálni az ál-hisztériát, amit egy önmagának adott arcon csapással zárt le, jelét adva ezzel annak is, hogy ezért most ostobának tartotta.
- Á, mindegy... - intézte el a dolgot egy legyintéssel.
Tény, ez a Gnarog figura volt számára a trió nagy főkontárja, a minden levesbe beleköpő, olyasfajta fickó, akivel inkább szemtől-szemben kellett felvenni a harcot. Csak hogy, most ilyesmire közel sem volt szükség, nem voltak ellenséges oldalon és még csak oldalak sem voltak, de abban biztos volt, hogy ezentúl felkészülhet, hogy több ilyen figurák is lehetnek a világban, s ki tudja mikor botolhat beléjük. Azért, valami leckét kellett volna nekik adni, vagy egy kis csínyt, nem mellesleg, ideje lett volna továbbállni.
- Hát, azt hiszem, hogy nekem ideje volna továbbállnom! - csapta össze tenyereit mosolyogva - Nem vagyok én kóbor kiscica, megyek valahova és már túl sok időt vesztegettem, a zűrzavarásról meg ne is beszéljek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gnarog Dougfral
Machimagus - Csatamágus
Machimagus - Csatamágus
avatar

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Pént. Május 24, 2013 10:58 am

*A házban mindenki vállat vont. Áh... ha tudta volna a démonlány, hogy ezek valóban hősök. Végülis, Nemezis volt egyedül, aki ténylegesen marasztalta a lánykát.*
- Hát jó... akkor a viszont látásra. - mondta Ildor.
- Azért még maradhatnál egy kicsit... - mondta Nemezis marasztalóan.
Itt két lehetőség fordult elő. Ha marad, akkor bizonytalanság. Gnarog és Ildor tétlenek maradnak, Nemezis meg megpróbálja valahogy újra azt, amit elősször csinált. Ez röviden leírva, a simogatás, ölelgetés, puszilgatás. Ez viszont már valószínüleg zavaró lehet a démonnak a sok ismétlődés után.
Ha mégis úgydönt hogy elmegy, akkor megvárják míg távozik, és utána kezdenek el beszélni.*
- Gnarog... sz-szerintem mostmár lehetne... - kezdte el Nemezis elvörösödve.
- I-Igen? - kérdezte lassan, úgyszintén elvörösödve.
- A látogatás ráébresztett arra, hogy most már nem félek a.... - mondta Nemezis.
- D-de... egyáltalán lehetséges? - kérdezt Gnarog, szemöldökét felvonva, amitől Nemezis mégjobban elvörösödött. Ildor erre nem tudott mit reagálni, fabábúk és hasonlók barkácsolásával próbálta elvonni a figyelmét a lejátszódó románcról. Bár kettőjük barátja, mégis van benne egy kis féltékenység.
- Gnarog.... anya szeretnék lenni. - nyögte ki Nemezis, minden bátorságát összeszedve, teljesen elvörösödve.
- Nemezis...
- Gnarog....
*Persze mindez már Lilith tudatán kívül játszódott le, már ha egyáltaán elhagyta a házat. Ha nem hagyta el, ezek egyáltalán nem játszódtak le.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com/
Lilith
Diabolus - Démon
Diabolus - Démon
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. May. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Pént. Május 24, 2013 11:19 am

- Á, sajnálom! - szabadkozott Nemezisnek, aztán hozzá tette, akár egy jó kislány - Köszönöm a segítséget és a vendéglátást, na és elnézést, hogy csak úgy hívatlanul berontottam, de... kicsit már sürgős volt!
Kuncogott és az ajtóhoz sétált, azon tűnődve, hogy mi lenne a legjobb módja az észrevétlen kisurranásnak, de aztán... hát, arra talán nem is volt szükség. Az ajtóban aztán megállt és visszafordult, tekintetével az angyal pillantását kereste és ha megtörtént a szemkontaktus, rámosolygott.
- Még találkozunk, Tollacska! - integetett neki kedvesen, s kitárta az ajtót.
Igazított kicsit a ruháján, aztán a a haját is végigsimította, majd kilépett és az ajtót berántotta maga mögött. Persze nem olyan igazán erősen, csak hogy dörrenjen és reccsenjen kicsit, nem a tönkretétel volt a célja, hanem a figyelemfelkeltés. Ördögien elvigyorodott, mikor érezte, hogy kísérlete sikerrel járt: számtalan rejtekből kémlelő tekintetet érzett magán, s jól tudta, hogy meglátták most elhagyni a házat, ahol állítólag nem volt. És készen is volt az apró csíny, elszökdécselt egy bozótosig, majd ügyesen belevetett magát a zöldbe és eltűnt a falusiak szeme elől.
Pedig egyszerűen csak felmászott egy fára és vörös szemű hollóként felszállt a levegőbe. Ruháját persze nem hagyta hátra, hiszen az most egy kis kékesfekete masniként foglalt helyet egyik lábán. Sokáig ugyan nem tudott ebben az alakban maradni, ehhez túl sok mágikus erőt vett el aurája eltorzítása, így csak a falutól nem messze szárnyalt el, ott leereszkedett és ismét Lilithként jókedvűen rátért az útra, s továbbállt.
Egyedül azt sajnálta, hogy nem nézte végig, miként húzzák ki magukat a csávából, amit - és ez volt benne a legszebb - a Gnarog nevezetű saját hazugsága miatt alakult ki. S megint elvigyorodott, mégis csak sikerült egy aprócska bűnre csalnia valakit, igaz nem szándékosan, de azért jelenlétével.

//Köszönöm szépen a játékot és... sok sikert a szomszédokhoz! ^^//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gnarog Dougfral
Machimagus - Csatamágus
Machimagus - Csatamágus
avatar

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   Pént. Május 24, 2013 12:07 pm

*Hát igen... Gnarog és Nemezis beszélgetése után elkezdték az ajtót zörgetni. Gnarog nagy méreggel nyitotta ki. Mint egy barbár. A jobbkezében ott is volt a kardja. A reklamáló parasztok azonnal meg is ijedtek.*
- Mit akarnak? - kérdezte Gnarog.
- A lyány a házában vót! - mondta az egyik.
- Na és?
- Mi az hogy na és?
- Mit tesznek? - kérdezte Gnarog, egy kaján mosollyal az arcán. Erre a parasztok megszeppentek. - Na?
- Megmondjuk a templomnak hogy élőholtat rejtegettek! - mondta az egyik vörösnyakú. Erre Nemezis kilépett a házból. Az angyal láttán sokuknak megváltozott a véleménye, hiszen ő az, akinek fajtáját az egyház bálványozza.
- Na idefigyeljetek! A lány nem volt semmiféle élőholt vagy démon! Egy teljesen ártatlan lélek, akit csak szeretni lehet. Maguk egy ilyen ártatlan kislányt öltek volna meg a semmiért? - kérdezte tőlük dühösen Nemezis.
- Találkozunk még... - morogta a legbátrabb paraszt, majd morogva, mérgesen elmentek. Úgyse fognak tudni túlsokat tenni, mert a három célpont jól ért a harchoz és tud varázsolni. Amit a parasztok akarnak tenni egyértelmű zaklatás, és a hatóságok a hármas oldalán állnának.*

//Köszönöm a játékot ^^ //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com/
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A Dougfral háztartás   

Vissza az elejére Go down
 
A Dougfral háztartás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ways of Darkness :: A játék világa (felszín) :: Dél-Etrand :: Talon-
Ugrás:  

HungarianForum.com | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Free blog