Ways of Darkness

Egy olyan fantasy, amit még sohase láttál.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Lilith (admini engedéllyel, visszafogottsággal)

Go down 
SzerzőÜzenet
Lilith
Diabolus - Démon
Diabolus - Démon
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. May. 22.

TémanyitásTárgy: Lilith (admini engedéllyel, visszafogottsággal)   Szer. Május 22, 2013 11:42 am

Kép

Név: Lilith
Nem: leány
Jellem: törvényes gonosz (de mesteréhez képest, enyhén a semleges gonosz felé hajló)
Anyanyelv: despotanmagi
Ismert nyelvek: ialammen, sceotamagi, taulammen, arguelammen, ksh'lammen, apanonalammen, hecillammen, gablion
Elsődleges faj: mesterséges lény /admini engedéllyel, részletek a jellemzésben/
Másodlagos faj: démon
Osztály: N/A
Presztízs osztály: N/A

Tulajdonságok: /admini engedéllyel/
Erő: 20
Kitartás: 16
Ügyesség: 18
Intelligencia: 12
Bölcsesség: 9
Karizma: 14

Képzettségek: /admini engedéllyel/
- ősi nyelv ismerete (mester) /anyanyelv/
- harcművészet (mester)
- lopakodás (mester)
- nyomkövetés (mester)
- mágikus erők észlelése

Előtörténet (inkább jellemzés):
Lilithnek nem igazán van története, hiszen élete a kezdetektől fogva hasonló események fűszerezetten váltakozó sorozata. Nem voltak szülei, de még csak nem is született, nemes egyszerűséggel alkották, sötét mágiával. Mesterséges lények lehetnek gólemek, de akár hús-vér, lélekkel rendelkező kreatúrák. Lilith egy familiáris, ugyebár nem a megidézett, hanem a mesterségesen alkotott fajtából, démoni negatív életesszenciáját sokféle lélekből alkotta mestere, egy Samuel nevű hatalmas démon. Erre a nagyjából 15 évesnek tűnő, furcsa szolgaruhát viselő humán familiárisra bizony sok mesterére vonatkozó szabály érvényes, ám kevesebb, s a megalkotása is emiatt történt: hogy elvégezzen olyan feladatokat, melyektől mesterét megakadályozza a becsületkódex. Így például mesterének földi érdekképviselete mellett, más hatalmas démonok üzelmeinek akadályozása, mely esetenként más familiárisokkal való összetűzés. Mivel hatalma tulajdonképpen mesterének hatalma, így képes anélkül az eleven világba utazni egyszemélyesen, habár akad a világban rejtett átjáró is. Miveli démoni kreatúra, a fehér mágia gyógyereje egyszerűen nem hat rá és a papi mágia esetlegesen komolyan megtépázhatja testét. Ennek ellenére azonban komoly fizikai képességei vannak, ugyan a háztetőre nem feltétlenül képes felugrani, de az ereszt elkaphatja és onnan tovább lökheti magát, vagy éppen a falak legkisebb hézagjaiban is meg tud kapaszkodni. Démoni mágiája azonban még limitált, mestere egyenlőre efféle erőkből csekély mértékkel adott neki, mint például az alakváltást és mások varázslatainak akadályozását, vagy részleges hatástalanítását, de mint mondott volt, elsősorban fizikai erejére, ügyességére és kitartására támaszkodik. Csontjai rugalmasak, strapabíróak és így nagyobb magasságokból is képes leugrani, agilitása pedig tovább segíti abban, hogy megfelelően érjen földet. Végtagjaira emberfeletti sérülékenység jellemző, s eme szívósságából és fizikai erejéből kifolyólag, ökle mondhatni zúzófegyverként működik. Teste többi részén bőre "áteresztőbb" és húsa sérülékenyebb, de mégis egyetlen szerve sérülése a gyenge pontja, ez pedig szíve, mely fekete vért pumpál az ereiben. Ha itt éri sérülés, teste többi része is legyengül, s rövidesen meghal, ha nem kerül időben érintkezésbe eleven lény vérével, mely mennyiségtől függően képes meggyógyítani. Akik képesek érzékelni a mágikus erőket, tapasztalhatják, hogy igen tömör mágikus jelenléte van, eleven de ugyanakkor megmagyarázhatatlanul idegen, pozitív jellemek számára enyhén kellemetlen (kapott mágikus erejének túlnyomó része arra koncentrálódik, hogy démoni auráját értelmes lények előtt elegendően deformálja ahhoz, hogy démoni mivoltát ne lehessen egykönnyen felfedni). Az állatok azonban egytől egyik rettegnek tőle, a gyengébb és butább démonok félik, esetenként meghunyászkodnak előtte, de ha aktuálisan rivális démont szolgálók, akkor sokkal inkább eliszkolnak.
Ám szólni azonban mégis érdemes arról, hogy kicsoda ő. Mint eddig már nyilvánvalóvá vált, egy Samuel nevű démon alkotta humán familiárisnak, hogy érdekeit képviselje az eleven világban. Számtalanszor kellett felkeresnie mestere evilági követőit, egyengetni munkájukat és megszerezni olyan dolgokat, melyekre urának szüksége volt. Ugyan ebbe bele szokott tartozni némi démoni bájerő, de a teste egy kissé fiatalosabb, jelentéktelenebb, egészen pontosan sokkalta inkább lány mint kifejlett nő, még ha nem is nagyon alacsonyabb az emberi átlagnál. Így eszköztárát inkább a tettek és a fizikai erő képezi, s ezekkel hivatott akadályozni rivális, vagy mestere hatalmát feltörekvésével veszélyeztető démonok befolyását az eleven világban. Léte a gonosz, azonban lénye ennél sokkalta bonyolultabb, képes az érdeklődésre, kíváncsiságra és valami olyasmi dologra, mely a szeretethez hasonló, csak démoni kereteken belül inkább. Kíméletlen fából faragták ugyan, mégis van emberi szemmel kicsit jónak is titulálható részleges szabadsága, semlegessége. Mindez némi játékosságból adódik, s érzékenységből, mely számára tetsző dolgokban gyökerezik, melyeket, ha teheti, igyekszik prezerválni. Viszonylag jó hazug is azért, ez mindenképpen démoni, s igyekszik úgy esküt tenni, hogy az kiforgatható legyen, mikor célja megköveteli az ígérete megkerülését. De azért kicsit feledékeny, s így képes néha körültekintés nélkül esküt tenni, melyet aztán démoni vérből soha nem szeghet meg. Amilyen furcsa démoni szerzet, bizony neki is szüksége van társaságra, s bár más szenvedésében és végében önkéntelenül is kedvét leli, ha számára fontos érték forog veszélyben, legyen az tárgy vagy lény, már egészen másképpen vélekedik a dologgal kapcsolatban, tehát elfogult. Kissé gyermeteg és rosszul ért az eleven világ számtalan dolgához, s ez könnyen leárnyékolhatja enyhén átlag feletti intelligenciáját.
A hozzászólást Lilith összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 22, 2013 11:48 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Lilith (admini engedéllyel, visszafogottsággal)   Szer. Május 22, 2013 11:46 am

Egész jó és aranyos karakter.
Nos valóban az én engedélyemmel készült sokminden, még mielőtt valaki kérdezgetne erről (amúgy a karakter alkotója is admin) .
Elfogadom Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
Lilith
Diabolus - Démon
Diabolus - Démon
avatar

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. May. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Lilith (admini engedéllyel, visszafogottsággal)   Szer. Május 22, 2013 11:50 am

Ó, még volt valami. Leírtam azt, ami magyarázatként szolgált arra, hogy miért is mondtam le teljesen a fegyverhasználatról, ez az első bekezdésben található, a végtagos rész. És a sérülékenységét a testem többi részén is jobban kifejtettem, mert nem kívánok (ennél jobban) Vér Stefi lenni.

De hé, én azért nem fogadhatom el a saját karakteremet, elfogultság és a többi, más admin dolga az elbírálás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Lilith (admini engedéllyel, visszafogottsággal)   

Vissza az elejére Go down
 
Lilith (admini engedéllyel, visszafogottsággal)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ways of Darkness :: Játékhoz tartozó :: Jelentkezés-
Ugrás:  

HungarianForum.com | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a free blog