Ways of Darkness

Egy olyan fantasy, amit még sohase láttál.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Sinteris Carressa

Go down 
SzerzőÜzenet
Sinteris Carressa
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2013. Apr. 29.
Tartózkodási hely : Az Örök Kristályvirág Rendje

TémanyitásTárgy: Sinteris Carressa   Kedd Ápr. 30, 2013 3:13 am

Név: Sinteris Carressa
Nem:
Jellem: Semleges jó

Anyanyelv: Apanonalammen
Ismert nyelvek: Arquelammen, Despotanmagi

Elsődleges faj: Ember
Másodlagos faj: -
Osztály: Mágus
Presztízs osztály: -

Tulajdonságok:
Erő: 8
Kitartás: 10
Ügyesség: 8
Intelligencia: 14
Bölcsesség: 14
Karizma: 12

Képzettségek:
- Mágikus erők észlelése
- Az Ősi Nyelv ismerete: Haladó (+2)
- Íj használat: Alap (+1)
- Gyógyítás: Mester (+6)
- Hamisítás: Alap (+1)
- Képes varázsolni a Profán Mágia módszerével
- Bármilyen fajta mágia elérhető számára

Előtörténet:

Cinteris Shea'darra néven láttam meg a napvilágot. Édesanyám sajnos születésemkor életét vesztette, sosem ismerhettem meg. Édesapám nevelt fel, aki neves ember volt, nagy befolyással bírt. Ilyen szempontból mindig mindent megkaphattam, sosem szűkölködtem semmiben sem, nem úgy, mint oly sok embertársam. Atyám elkötelezett és buzgó híve volt Titaniusnak és ebben a szellemben taníttatott engem is. Már kiskoromtól nagy szerepet játszott az életemben a mágia, holott valójában Papnőnek szánt volna, Titaniusnak adta volna egyetlen leányát.
De pár év elteltével kiderült, hogy hálátlan gyermeke egészen más nézeteket vall, mint ő. A tanulóéveim alatt sajnos meg kellett tapasztalnom, hogy milyen szörnyűségekre is képes az ember Titanius neve alatt. Az inkvizíció gaztetteit nem volt képes befogadni a gyomrom, lelkem vergődött. Apám pedig tajtékzott a dühtől, mikor félszegen elmondtam neki az érzéseim. Válaszút elé állított: hozzámegyek egy nagy hatalmú Grófhoz, ezzel teljesítve legalább családi kötelességeim, vagy felad az Inkvizíciónak bűnös gondolataim miatt. Megrémültem és akkor gondolkozás nélkül az esküvő mellett tettem le a voksom. Tudtam, hogy Atyám fenyegetése nem üres szavakat rejt.
A házasság megköttetett és hatalmas földek Úrnőjévé váltam. De a Gróf erőszakos és kegyetlen ember volt, kizsákmányolta embereit és ha csak nem úgy pillantottam, ahogy ő akarta, velem sem kivételezett. És ez csak azért volt ritka, mert igyekeztem ügyesen intézni a dolgaim, hogy le ne bukjak előtte. Az embereink között járva segítettem akinek tudtam, és ha úgy adódott nem féltem kifejteni meglátásaim Titaniussal és az egyházzal kapcsolatban sem. Hogy utóbbi szerintem nem egészen a feladatát teljesíti, csak visszaél helyzetével. A vallás célja egyáltalán nem az, amit ők hirdettek. Mindezt tettem úgy, hogy szerettem és teljes lényemből hittem Titaniusban. Szentül meg voltam győződve, hogy valódi tanításait követem. Ez vezetett el pár jó emberen keresztül Az Örök Kristályvirág Rendjéhez is, kiket attól kezdve támogattam, mivel aranykalitkám miatt nem tudtam soraikba állni.
Egy idő után viszont eljött az a pont, amikor nem bírtam tovább mindazt, ami körülöttem zajlott. Egy félvér nőt láncra vertek és véres testét kővel dobáltatták meg. Nem érdekeltek különösebben az indokok, egyszerűen elegem lett és kikeltem magamból, nem törődve a következményekkel. Miután közbeléptem és megmentettem az életét elszabadult a pokol... A végén én csak megvágtam borzongató Uram kezét és menekülőre fogtam. Megszöktem. Több se kellett a férjemnek és Atyámnak, közös erővel uszították rám az Inkvizíciót, ismerve "romlott" bensőm.
Az Inkvizíció elől persze még a legügyesebb és agyafúrtabb személyek sem tudnak elbújni. Mit vártam hát én? Természetesen hamar a kezeik között végeztem. Még el sem kezdődött a megpróbáltatásom igazán, én már fel is adtam, beletörődtem a sorsomba. Eszembe sem jutott volna olyan fordulat, ami váratlanul bekövetkezett. Kiszabadítottak.
Akkor szegődött mellém Sharog. Ő volt az, akit korábban megmentettem a kínhaláltól. Bár nem igazán értettem miért is maradt velem és vigyáz rám azóta is, örülök a társaságának és barátságának. Már együtt kerestük fel az Örök Kristályvirág Rendjét, ahol tanítvánnyá váltam végre. Később, bár nem voltak feltörekvő vágyaim, az egyik székhelyén már közelítettem a Mester ranghoz, mikor lerombolta az Inkvizíció a csoportot. Én újfent Sharognak köszönhettem az életem. Azóta is csak járjuk a földeket és igyekszünk jó emberek maradni.


A hozzászólást Sinteris Carressa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 01, 2013 4:45 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sinteris Carressa
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2013. Apr. 29.
Tartózkodási hely : Az Örök Kristályvirág Rendje

TémanyitásTárgy: Re: Sinteris Carressa   Kedd Ápr. 30, 2013 3:39 am

NJK


Név: Sharog Shnaglurtz
Nem:
Jellem: Törvényes Gonosz

Anyanyelv: Hecillammen
Ismert nyelvek: Apanonalammen

Elsődleges faj: Fél-ork
Másodlagos faj: -
Osztály: Harcos
Presztízs osztály: -

Tulajdonságok:
Erő: 16
Kitartás: 14
Ügyesség: 11
Intelligencia: 10
Bölcsesség: 10
Karizma: 7

Képzettségek:
-Páncélviselés: Könnyű, Közepes, Nehéz (+2)
-Ütőfegyverek: Mester (+5)
-Kardforgatás: Alap
-Íj használat: Alap
-Hosszúfegyverek: Alap
-Csempészet: Haladó (+3)

Előtörténet:

Sharog egy embernő és egy ork nem túl szívélyes találkozásának gyümölcse. Érthető tehát, hogy anyja magára hagyta, egyetlen szerencséje az volt, hogy az orkok ráleltek és be tudták azonosítani kinek lehet a kölyke. Apja keményen fogta, és állandóan szemére vetette, hogy legalább fiúnak születhetett volna, ha már muszáj volt neki a világra jönnie és a nyakán élősködnie. Sharog különben sem egy nőies jelenség, sem megjelenésében, sem viselkedésében, de a nevelése erre rátett még egy lapáttal. Könyörtelen harcossá vált felnőttkorára, megtermett némberré, kin az amúgy hangsúlyosan nőies formákat is elnyomta az izomtömeg.
Portyákat vezetett a Neressai Császárság határterületein, majd kalandos úton kalózzá vált. Hírhedt kapitánya lett a Tengerszem nevű hajónak, mely rémtetteiről híresült el. Bár ezek nagy része pusztán csak pletyka volt. Sharog egyáltalán nem jótét lélek, módszeresen követi el tetteit, viszont ismeri a határokat, vannak bizonyos erkölcsi szabályai. Később árulás áldozata lett és börtönről börtönre járt, kínzások hadát élte végig, mely még inkább megkeményítette szívét. Viszont mire megtört volna, egy angyali lény jelent meg megmentésére, s újra visszaadta a kezébe az önrendelkezést. Cinteris Shea'darrának akkor életfogytig tartó adósságot fogadott. Bár a hölgyet naivnak tartja és életképtelenül jónak, kedvességét sokszor nem is érti, ez még inkább csak erősíti benne a hűséget és az érzést, hogy vigyáznia kell rá. Bármire képes lenne érte, lelkiismeret furdalás nélkül. Az sem érdekelné, ha ezzel pont Sinteris akarata ellen cselekedne. Őt nem fogják vissza azok a nézetek, amiket a mágus vall, nem is érdeklik ezek, egyedül Sinteris személye. Sokszor nem mutatkoznak azért együtt, nehogy feltűnést keltsenek, az egyiküknek sem lenne kedvező.


A hozzászólást Sinteris Carressa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 01, 2013 4:45 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Sinteris Carressa   Kedd Ápr. 30, 2013 5:56 am

Nagyszerű, elfogadva Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Sinteris Carressa   

Vissza az elejére Go down
 
Sinteris Carressa
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ways of Darkness :: Játékhoz tartozó :: Jelentkezés-
Ugrás:  

Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create your own blog