Ways of Darkness

Egy olyan fantasy, amit még sohase láttál.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 A gyűlölet erdeje

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
A Mesélő
Modaerator - Moderátor
Modaerator - Moderátor
avatar

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2010. Apr. 05.
Age : 61
Tartózkodási hely : Mindenhol

TémanyitásTárgy: A gyűlölet erdeje   Pént. Ápr. 26, 2013 10:54 am

Talontól északra egy erdő.
Az erdő sötét, és a falusi pletykák azt állítják, hogy egy nekromanta lakozik benne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Mesélő
Modaerator - Moderátor
Modaerator - Moderátor
avatar

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2010. Apr. 05.
Age : 61
Tartózkodási hely : Mindenhol

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Pént. Ápr. 26, 2013 10:56 am

Ma a nap különösen sötét.
Az erdőbe vezető kitaposott úton vért és lábnyomokat lehet látni. Emellett gyermeki holtesteket is.
Felnőtteket miért nem? Annyi vér van ott, hogy felnőttek is voltak köztük biztosan. De eltüntek. Az élőholtak bűzét messziről lehet érezni. Talán a pletyka mégis igaz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rath Varss
Inquisitor - Invkizítor
Inquisitor - Invkizítor
avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2013. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Pént. Ápr. 26, 2013 12:27 pm

A környéken felröppenő pletykák a fővárosba, egészen pontosan a Szent inkvizíció palotájába is eljutott. Itt pedig nem nagyon pazarolták a drága időt. Hiszen, ha igazak eme pletykák, akkor a környék hamarosan komoly gond forrása lehet, amit pedig nem akarnak. Ezért hát elküldték kivizsgálni a pletykákat Rath Varss. Ő egyike a frissen kinevezett inkvizítoroknak, emiatt ideális választás lehet erre a feladatra.
Pár héttel később…
Amikor megérkezik az erdő szélére, szinte egyből megcsapja a rothadás bűze, ami nem is annyira messziről jön. Ezért hát követi a nyomot és hamarosan egy mészárlás színhelyére ér. A mészárlás az úton történt. A földet vér és lábnyomok borítják be, de csak gyermekek holteste fekszek a földön. De a vér túl sok. Ennyi nem származhat csak a gyermekek testéből.
- Szóval valamennyi csak igaz a szóbeszédből. – gondolja magában, ahogy végignéz az úton, ami a sötét erdőbe vezet.
Az erdő szélén álló inkvizítoron egy nehéz lemez vért, ami sötét színű. A mellpáncélon a Szent inkvizíció címerével. A páncélba még óvó rúnákat is karcoltak, hogy viselőjének valamilyen szintű védelmet biztosítson az ártó hatalmakkal szemben. Hátán egy súlyos kétkezes harci kalapács látható. Fegyverként még egy tőrt tart magánál, míg a hátán egy vörös köpenyt hord. Nyakában Istene felszentelt jelképe található. Míg egy vastag láncon, egy acélba zárt imakönyv van. Fejét nem fedi sisak, így jól látszik arca. Haja nincs, teljesen kopaszra le van borotválva. Arcán komor eltökéltség, míg tekintetében heves tűz parázslik. Nem sokan állják a tekintetét.
Előveszi a könyvet, majd a gyermekek teste felé áll.
- Ti, ki már itt hagytátok eme árnyékvilágot, örvendezettek, hisz már nem érhet benneteket baj. Már Urunk, Titanus, jobbján ültök, az ő trónusa mellett. – fejezi be eme szavakkal rövid imáját.
Majd vesz egy mély levegőt, és bezárja a könyvet.
- Én uram, mutasd meg az utat, ami a sötétség szívébe vezet, hogy általam, jogos haragod lesújthasson a bűnösökre. – ezt már önmagáért mondja.
Becsukja a könyvet, és megacélozza lelkét. Végül elindul a rengeteg mélyébe, követve a vér és lábnyomokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Mesélő
Modaerator - Moderátor
Modaerator - Moderátor
avatar

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2010. Apr. 05.
Age : 61
Tartózkodási hely : Mindenhol

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Pént. Ápr. 26, 2013 12:35 pm

*És végül az inkvizítor valóban ellenségeire találhat. Ahogy megy az erdő sűrűjébe, úgy hirtelen kezdenek megjelenni a zombik. Tömegével. Bár zombik, frissek, és az arcuk hasonlít a gyerekekére... a meghalt gyerekek szülei lehettek. Szóval ez történt velük. A nekromanták a felnőttekből zombikat csináltak, a gyerekeket meg eldobták. Végülis elősször csak egy zombival találkozol. Gyenge, egy csapástól szétloccsan a feje. De ahogy beljebb mész, többen vannak. Már megjelennek 10-20an. A tűz a gyengéjük. Egy tűzvarázslat vagy fáklya könnyűszerrel elpusztítja őket. A 10-20 zombi legyilkolása után - már ha túléled a csatát és nem kebeleznek be a testedet megemészteni kívánó élőholtak - viszont a szagon kívül semmi sem vezet előre.
Csak ahogy mész északra, az erdő belsejébe, úgy érezheted a rothadó csontvelő bűzös szagát. Ezekszerint itt nem csak zombik vannak, hanem csontvázak is.
Végül - ha jó helyre érsz - találhatsz egy átlagos templom-méretű piramisszerű épületet. Bár zárva van az ajtó, fegyvereddel könnyűszerrel betörheted. De az, hogy mi van benn, hamarosan ki fog derülni... Ha eljutottál ide, persze.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rath Varss
Inquisitor - Invkizítor
Inquisitor - Invkizítor
avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2013. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Pént. Ápr. 26, 2013 2:55 pm

Úgy fest, hogy jó helyen jár. Az útjába jó pár zombi besétál. Szerencsétlen áldozatai a sötét mágiának ezek a teremtmények. Mind jobb sorsra, és végső nyugalomra érdemesek. Neki pedig tervében áll megszabadítani őket eme förtelmes sorstól. Hiszen nem ők tehetnek róla, hogy élőhalott teremtményekké változtatta őket egy sötét elme, aki letért a helyes útról.
- Lelj békére a teremtő kebelén. – morogja maga elé, amikor egy ilyen szörny került az útjába.
Felszentelt kalapácsának egyetlen jól irányzott ütésével eltalálja a fejét, aminek köszönhetően, akár egy lisztes zsák elterül a földön és nem mozdul többé.
Ezt követően egy nagyobb csapatba botlik. Amint észreveszik, szánalmas sebességgel araszolnak felé. Így neki van ideje egy varázslatra.
- Ti, kik letaszítattatok a helyes útról, eme szent tűz égessen el, hogy békére leljetek! – szólal meg fennhangon.
Majd a feléje közeledő csoportra mutat. Érzi, ahogy Istene ereje megtölti a testét a varázslat idejére, majd kiáramlik belőle a mutatott irányba. Ezt követően a föld megnyílik a lények alatt és körül. A hasadékokból pedig tűz tör elő, ami elperzseli eme szerencsétlenek testét. Legalábbis a legtöbbét. Három zombi még így is talpon tud maradni és folytatja útját. Az inkvizítor kezébe veszi a harci kalapácsot, majd néma csendben elindul feléjük. Egyiknek ismét a fejét találja el, aminek köszönhetően émelyítő reccsenéssel törik be a koponyája és eldől. A másodiknak az oldalát találja el. A lény bordái sorban törnek el, ahogy a kemény, acél behatol a testébe. Ezt követően kirántja a testből, majd kegyelemdöfésként egy fentről érkező csapással letaglózza az ellenfelét. A vállát találja el, így a csontok ott is eltörnek. Ám többet ez sem mozdul. A testet mozgató mágia már elpárolgott belőle. A harmadik azonban veszélyesen közel kerül hozzá, aminek meg is van a böjtje. Lendül a kéz, majd a vállvértről lepattanva megkarmolja Rath jobb orcáját, ahol ezt követően az ő vére is kiserken. De ezt a pap meg sem érzi, hiszen már belehevült a harcba. Vicsorogva fordul az utolsó áldozata felé és a fegyver nyelével ellöki magától a szerencsétlen teremtményt. Ennek köszönhetően kellő távolságba került. A rövid csatát egy fentről érkező csapás zárja le. A súlyos fegyver szinte a zombi szívéig hatol.
A harc után megtörli az arcát, amit már jócskán borít ellenségei vére is, majd a szájában összegyűlt vért is kiköpi. Néhány helyen, pedig még mindig égnek a tetemek a varázslat hatásaként. Ezt követően végignéz, de sajnos több nyomot nem talál a földön. A szerencsétlenül járt emberek ezek szerint eddig jutottak. Legalább a szenvedésük nem nyúlt el nagyon. Ám valami förtelmes bűz így is átérződik a parázsló tetemek bűzén. Kellően erős, hogy ő is tudja követni, így hát még beljebb merészkedik az elátkozott erdőbe.
Hamarosan meg is pillant egy épületet. Itt kicsit megtorpan, hiszen ilyet még nem látott. Leginkább egy piramisra emlékeztet.
- Talán még a gyíkemberek ősei emelték? – gondolkodik magában.
Szerencséjére sokat olvashatott a világuk keletkezéséről. Így hát felismeri eme építményeket a leírásuk alapján. Végül közelebb megy és egy ajtóval találja szembe magát. Megpróbálja kinyitni az ajtót, de az zárva van. Azonban fegyvere jól irányzott csapásának nem tud ellenállni és szinte berobban. Ezt követően belép a furcsa, és véleménye szerint ősi épületbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Mesélő
Modaerator - Moderátor
Modaerator - Moderátor
avatar

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2010. Apr. 05.
Age : 61
Tartózkodási hely : Mindenhol

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Pént. Ápr. 26, 2013 3:09 pm

*Az ősi épület nem az aminek tűnik. Egy ősi, elhagyatott templom volt. De csak volt. Amíg egy gonosz nekromanta nem tette saját lakóhelyévé. Az őrült ember nevetése a bejárattól hallatszik. Valami förtelem... az a hörgő nevetés, mint egy halálos ágyán levő öregember hangja, mégis milyen gonosz, milyen démoni, és milyen komolytalan... Az akinek száját elhagyja e hang, már nem ember. Még ha testben ember is, lélekben már biztos van: valami eltorzult szörnyeteg, kinek se múltja se jövője, se célja se háttere. Csak a szadizmus, csak a gyilkolás és kínzás öröme. Nem lehet mire vélni a nekromanta hangját... annyira idegesítő....
Ha van fáklyád, vagy valami fényforrásod, akkor láthatod, hogy mik "díszítik" az épület belsejét. Holtestek. Gyerekek és felnőttek. Láthatsz ketreceket is... ahol csontsovány, már halott kisbabákat, gyerekeket, tinédzsereket, felnőtteket és öregeket láthatsz. Ezek halálra lettek éheztetve. Sőt, a test állapotáról ítélve jó erős kínzást is kaptak. Némelyiket élve elégették, azért lett olyan fekete a teste. Némelyiknek levágták bizonyos testrészeit. Némelyiknek tűket böködtek a szemébe, és egyéb testrészébe.
Egyszerűen szörnyű. Még egy kínzást jól ismerő inkvizítort is hányásra késztet az undorító látvány. De ez itt nem az egészségügy ideje, hiszen küldetésed van.
Meglepetésedre itt nincsenek élőholt lények. Viszont ahogy felmész a lépcsőn, csontvázakkal találkozol. A koponyájuk egy ütésre betörhető, ahogy a többi csontjuk is, de ezekre a tűz nem hat, és jóval keményebb diók. Végülis, a nyers fegyver mellett egyedül a villám, az eleketromosság hatásos ellenük. Az áram szétroppantja csontjaikat, mintha azokat valamiféle belső erő belülről törné el.
Az épület legfelős, harmadik emeletén találkozhatsz a nekromantával. Már ha élve feljutsz és átküzdöd magad a jónéhány csontvázon.
A nekromanta egy fizikailag is eltorzult személyiség. Arcára ránézni is elég a hányinger keltésére. A ruhája foszladozó, büdös, koszos, rothadt... Gondolhatod, hogy előbb halsz bele a rettenetes bűzbe, mint a csatába.
Maga a nekromanta mégis kemény fickó. Főleg jégmágiával fog ellened vonulni, de legyőzhető. A gyengepontja a tűz, és a fizikai harc. Amint a közelében vagy, gyakorlatilag ő már halott. Ezért kell gyorsnak lenni. A nekromanta lassú, reflexei pocsékok.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rath Varss
Inquisitor - Invkizítor
Inquisitor - Invkizítor
avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2013. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Pént. Ápr. 26, 2013 4:07 pm

Az épület történelmével már nem sokat törődik, miután belépet bőven volt, ami elterelje a figyelmét. Első sorban egy, az egész épületben jól halható hang. Egy őrült nevetés, amit a nekromanta adott ki förtelmes szájából. Már ez a nevetés is arra utalt, hogy nem épelméjű alakkal van dolga. Így a meggyőzésével bajlódni is felesleges. Ám nem is azért van itt, hogy letérítse erről az útról. Ő büntetést jött kiróni. A büntetés pedig nem lehet más, mint a gyors és könyörtelen halál.
Az épületben sötétség honol. Ezért ismét istene segítségét kéri.
- Kérlek, ó Uram. Zúzd szét körülöttem a sötétséget, és világítsa meg szent fényed a lépteimet. – mond el egy röpke imát.
Ennek köszönhetően a feje fölött egy apró fény gömb jelenik meg, ami meghátrálásra készteti a sötétséget maga körül. Ezen felül pedig készségesen követi a lépteit. Ekkor pillantja meg, hogy az őrület újabb mementóiként a falakon hullák vannak. Gyerekek és öregek. Kicsavart és groteszk pózokban. Kínozva, avagy egyszerűen csak elégetve. De itt nincsenek élőholtak. Talán ez a tetemek igencsak ramaty állapotának köszönhető, hiszen egyikük sem bírná sokáig és talán túl sok mágikus erőt emésztene fel a mozgatásuk. De ezen már felesleges gondolkodnia. A lényeg, hogy nem állnak az útjába, ezért akadálytalanul mehet fel a második emeletre.
Itt már viszont csontvázak várnak rá. Nem is tudja, hogy hírtelen mennyien vannak. De nem törik meg, hiszen Titanus vezeti lépteit és ad neki erőt minden egyes ütéshez.
- Pusztuljatok, Titanus nevében! – kiálltja el magát.
Pörölyével csontok zúz porrá. Minden egyes ütése egy lélektelen bábú pusztulását eredményezi. De még így sem elég gyors. Néhánynak sikerül a háta mögé jutnia. Így lefogják a karját és vakon karmolásznak az arca felé. Többnek is sikerül ezt követően elkapnia, így kezd a helyzete kétségbe ejtővé válni. Igyekeznek a páncélját is letépni, hiszen miatta nem férnek a puha húsához. De még így is sikerül valamennyire hadakoznia, hisz egyik sem nyomhat többet, mint húsz kg. Ettől függetlenül érzi, hogy fárad. Ez pedig neki nem jó. Ezért hát végső elkeseredésében kér annyi erőt istenétől, hogy lerázhassa őket magáról.
- Titanus! – mondja – Zúzd össze eme szerencsétlen roncsokat, hogy végre békét nyerjenek.
Ezt követően a hatás sem marad el. A rá akaszkodó csontvázak a falhoz repülnek és egyszerűen darabjaira esnek. A maradék hátra tántorodik, de nem esik el. Ez is már elegendő tért biztosít Rath, hogy befejezze eme harcot. Innen már nem tart soká és az utolsó csontváz is darabjaira esik szét. A harc végén, azonban már ő is vérzik. Az arcát több helyen felsértették. A szemeit viszont nem sértették. Így hát nem is törődik ezekkel a felszíni sérülésekkel. A gyógyítás majd ráér később is.
Végre sikerült eljutnia a harmadik emeletre, ahol már kitörő nevetéssel várja a sötét varázsló. Látja rajta, hogy már egy ideje itt élhet. Testét szakadt ruhák borítják, és a teste is meggyötört. Ahogy a lelke, úgy a teste is torzuláson esett át.
Nincs azonban idő további idő a megfigyelésekre. A nekromanta meglepő gyorsasággal támad. Nagyobb jégszilánkok tartanak felé. Ő pedig már elfáradt a kimerítő csatározások miatt, így kissé késve reagál. Az eredmény pedig az, hogy a páncélja néhány illesztésén, sőt néhány helyen magán a páncélon is, áthatolnak ezek a szilánkok és vért fakasztanak. A varázsló száját újabb örült kacaj, míg az övét szisszenések, ahogy megvágják a testét. A legtöbb helyen azonban csak behorpasztani sikerült a páncélját. A válasz sem várat magára.
- Égj el, te förtelem! – kiálltja el magát Rath.
Bal kezét pedig egy tűzgolyó hagyja el, ami a varázsló felé tart. A varázsló még idejében kitér előre és csak a bűzlő ruháját égeti meg a mágikus tűz, majd becsapódik a mögötte található fába. A ruha, azért így lángra kap. Ez pedig kissé magára vonja a varázsló figyelmét, ami elég időt ad az inkvizítornak, hogy cselekedjen. Megtámadja a sötét varázslót, kihasználva eme lehetőséget. Már csak pár méter van hátra, amikor sikerült a varázslónak megszabadulnia az égő ruhadarabtól. Ekkor feltekint és megdöbbenve látja, hogy bizony ellenfele szinte megállíthatatlanul tart felé. Utolsó kétségbe esésében gyorsan felhúz egy jégfalat, hogy ezzel is időt nyerjen magának egy bonyolultabb varázslathoz.
A harcos pap vállal nekirohan a falnak, remélve, hogy súlya alatt eltörik. De a fal meglepően kemény, így szinte visszapattan a falról. Az ütközés miatt érzi, ahogy a válla sajog. De most nincs ideje ezzel a fájdalommal foglalkozni. Ezért felemeli mágikus kalapácsát, és lesújt a vékony falra. A kalapácsnak már nem tud ellenállni és a dal darabjaira hullik szét, ami mögött a varázsló buzgón varázsol. A hang hatására felpillant és tekintetében először rémület csillan fel. Megpróbálja elsütni a varázslatot, amivel talán elpusztíthatja ezt a szemtelen alakot, aki megzavarta a munkában. De a próbálkozásának gátat csap egy kezére mért ütés. A nehéz kalapács pont az alkarját találta el, aminek hála a csontok eltörtek. A fájdalom váratlanul éri a varázslat, így szinte már embertelen hangon felvisít. Ezt követően a könyörtelen kalapács ismét lendül és a hasán találja el a varázslót. Az ütés miatt minden levegő kiszorul belőle és szinte hátra repül a falnak.
A falnál tehetetlenül rogy össze. Már csak a fejét van ereje felemelni, hogy utoljára az elpusztítójának a szemébe nézhessen.
- Átkozottak legyenek a gyermekeid és te magad is. – köpi ki förtelmes átkát Rath felé. – Pat…
De a kalapácsot már ez sem állítja meg, hogy bezúzza a koponyáját és eme förtelmes élet fonalát így elszakítsa. Az átkot már nem volt ideje befejezni.
- Nincs kegyelem, annak, aki letért a fény útjáról. – mondja Rath is maga átkát a tetem felé.
Ezt követően fáradtan szuszog és letérdel eme megszentségtelenített templomban. Kimerült és meg is sérült. Több helyen, mint szerette volna. Hegei ismét gyarapodtak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Mesélő
Modaerator - Moderátor
Modaerator - Moderátor
avatar

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2010. Apr. 05.
Age : 61
Tartózkodási hely : Mindenhol

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Pént. Ápr. 26, 2013 4:33 pm

*Az embernek nem nevezhető szörnyeteg szörnyethalása után a bűzös szagok is kezdenek eltávolodni. Az itt élő megmaradt élőholtak is elpusztultak. Talán érdemes lenne elhagyni ezt az épületet. Még így is visszataszító. De mindenesetre jobb lenne valami tárgyat magaddal vinni bizonyítékként. Ott van a nekromanta könyve, amulettje, ruhája, vagy akár a fejét is levághatod a késeddel.
Van itt még jónéhány múzeumba való darab is, ősrégi emlékek, aranyérmék... Csakhogy itt, a középkorban nem voltak múzeumok!
Ez azt jelenti, hogy ha szemfüles vagy, meggazdagodhatsz. Az épület elhagyása után könnyűszerrel visszatalálsz a faluba. Érdemes minél hamarabb megfürdeni, és ruháidat is kitisztítani... Titanius tudja csak, hogy miféle fertőzéseket kaphattál e. Persze egyenlőre teljesen egészséges vagy, de azért biztonság esetére érdemes lenne fertőtleníteni a sebeket.
A falu kormányzója egyértelműen busás jutalmat fog adni neked a tettedért. Az inkvizíció pedig elismerésben, esetleg akár kitüntetésben is részesítheti.

A sötétség egy újabb szolgálója veszett oda. A Varss név talán a közeljövőben híres lesz!*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rath Varss
Inquisitor - Invkizítor
Inquisitor - Invkizítor
avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2013. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Szomb. Ápr. 27, 2013 12:46 pm

A nekromanta elpusztulásával, mintha átkos kipárolgása is eltűnne a környékéről. Ráadásképpen még a többi élőholt is elpusztult a környéken, hiszen már nem hallja a hangjukat. Ez jelzi, hogy egyedül dolgozott. Ez megnyugtatja, mivel nem biztos benne, hogy még eggyel elbírna.
Ezt követően feláll és körbenéz. A kis fénygömb még mindig felette van, így jól látja a környezetét. Ezért körbe is néz. Lát könyveket, amuletteket. Bizony néhány érmét is, amik megcsillannak a sápadt fényben. De eme földi javak nem érdeklik őt. A komolyabb eszközök viszont mind meg vannak átkozva. Érzi is a kisugárzásukat. Mindegyiknek sötét és visszataszító aurája van.
- Jobb lenne ezeket elvinni a rendházba, hogy ott elpusztítsák őket. – gondolja magában. – Még mielőtt egy ártatlan magához venné őket.
Ezért hát elrakja az összes olyan holmit, amiben ilyen kisugárzás érez. Még egyszer körbenéz, majd amint már semmit nem lát, ami a kimúlt szörnyeteg portékája lehet, ott is hagyja eme átkozott helyet.
Ahogy kilép a templomból kissé elgyengül a lába, és majdnem el is eszik, de erőt vesz magán. A sebek ugyan kicsik, de így is megsérült és vére lassan, de biztosan hagyja el a testét. Ez ellen tennie kell.
- Óh, én uram, Titanus! – kezdi halkan szavalni eme imáját. – Hald meg szerény szolgád könyörgését. Zárd el sebeimet, hogy megfelelően szolgálhassam a te akaratodat.
A szavak követően érzi, ahogy teste feltöltődik istene erejével, majd sebei bezárulnak. Hegei ugyan megmaradnak, de a vére már nem hagyja el a testét eme kis vágásokból. A felszerelésén keletkezett sérülések, viszont így is bizonyítják, hogy nem volt ez könnyű csata.
Vet még egy utolsó pillantást a sötét épületre, ami már valószínűleg örökre hordozni fogja a nekromanta bélyegét. Ennek a helynek pusztulnia kell.
Így hát a közeli faluba , Talonba indul, hogy embereket szerezzen és felvegye a szörnyeteg fejéért járó fejpénzt. Majd ez is az egyházat gazdagítja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Mesélő
Modaerator - Moderátor
Modaerator - Moderátor
avatar

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2010. Apr. 05.
Age : 61
Tartózkodási hely : Mindenhol

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Vas. Ápr. 28, 2013 2:57 am

*Végülis, a küldetés siker volt.
A falu hálás hősi tettedért, s bátorságodért hogy egyedül szembeszálltál a sötétség erőivel. A jutalmat 500 aranyérme, ami elég busás összeg. Az egyházat fogja gazdagítani, hála az inkvizítor szerénységének. Végre végetér az emberek elrablása a faluból. A falu népessége ismét elkezdhet nőni, és ki tudja, talán Talonból újra város lehet egy nap, mint 600 éve volt...
Az egyház is hálás tettedért. Eszközeid javításra kerülnek. Az általad elhozott tárgyakat purifikálják (megtisztítják a sötét mágikus hatástól), majd a könyveket a tiltott könyvek közé teszik, míg az egyszerű ékszereket többször is leellenőrzik, hogy a purifikáció sikeres volt-e. Csak többszöri tesztelés után engedélyezik a tárgyat "szabadon engedni" (pap/inkvizítor által viseltetni, esetleg eladni valami gazdag nemesnek vagy kereskedőnek, hogy az egyház tovább gazdagodjon). A purifikált ékszerek külseje is más. A sötét hatás által koromfeketére színezett borostyánkő (az amuletteken) színe visszatér az átlátszó citromsárga színbe. A gyűrűk esetében az arany és ezüst visszatér a sötét hatás által zöldre festett színből az eredeti arany és ezűst színbe. A gyűrűk kövei is visszatérnek eredetű színeikbe.
Viszont ez felveti a gondolatot... vajon ténylegesen purifikálva lettek, vagy csak külsőleg? Hiszen lehetséges, hogy az ékszerekben maradt még egy kis sötétség, amit nem lehet látni.

Rath Varss küldetése innentől végetér. Most már mehet pihenni, esetleg felkészülhet egy újabb küldetése.*

//Köszönöm a játékot, nagyon jól játszottál Smile Alig várom, hogy újra lehessen mesélni, hogy bevonni a jelenlegi másik kalandba. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ther'rah Alean'athem
Draco - Sárkány
Draco - Sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2012. Feb. 04.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest, Magyarország

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Hétf. Júl. 15, 2013 11:11 am

*Egy sárkány szállt erre. Egy sárkány. Délről jött, ahol tüzet okozott. Embereket ölt.
Most ide repült. Szerencsés volt, magasan szállt. Nem láthatták. Éjszaka szállt le, az erdőben. Amint megtette, emberi formát öltött. Vagyis elf formát. Elkezdett keresgélni. Elvileg egy ősi könyvtár található itt. A sárkány észrevesz egy piramisszerű épületet. Ősi. Még az ősi gyíkember birodalom előtti. Az épület romokban volt, a föld kezdte benőni... de egy nap egy nekromanta a lakhelyévé tette. Nem, nem Ther'rah.
Nemrég ez az említett nekromanta és egy inkvizítor csatájának a helye volt. Az inkvizítor győzedelmeskedett, majd elpusztította a sötét tárgyakat. De a könyvek a helyükön maradtak. És sok kincs, pénz is a helyén maradt.
A végleg elpusztított élőholtak csontjai és maradványai mutatják az ádáz küzdelmet. A nekromanta holteste, az inkvizítor sebeiből kicseppent vércseppek... Na meg persze a nekromanta csata előtti áldozatai, a megcsonkított emberek s állatok.
Ther'rah nyugodtan teszi be a lábát eme ősi, épületve, leporolva mindent mely poros. Talán még található itt valami értékes. Talán.*

_________________
_________________
Multikarakter:
~ Stephanus Tavilrond - ember lovag
~ Gnarog Dougfral - ember harcos-varázsló
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregoreon Zachaxtrahy
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. May. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Hétf. Júl. 15, 2013 11:35 am

Ami igaz az igaz a dolgok különösek voltak. Kezdve azzal hogy a ,,lovam" fekete volt. Az erős törpacél-ötvözetnek nem ilyen színe kellett volna lenni. Néha az illesztéseinél vöröses köd szált fel belőle. Egy pokrócot is csomagoltam, mert így eléggé feltűnő jelenség volt. De nem mertem letakarni. A többi teremtményemnek eddig nagyjából zöldes színe volt. Vagy valami hasonló...
Alapvetően aggódtam. Alig hogy elkészültem vele a céh máris feladatot tűzött ki nekem, bár ez igazán meglepett, nem mindig szoktak engem küldeni. De így nem volt más választásom, az új hátasommal kellett jönni. Néha viszont még szeszélyesnek tűnt... legalábbis én biztos voltam benne hogy nem lesz baj, csak még nem ismertem ki.
Azonban... egyre biztosabb voltam benne, hogy eltévedtünk.
- Mit gondolsz... - fordultam a ,,ló" felé, inkább kérdőn, de tudtam hogy nem fog válaszolni. Pár pillanatra elmerengtem az orrából felszálló párán, és a pislákoló szemén. Aztán tovább hajtottam vele.
A céh egy könyv felkutatásával bízott meg, de egyre vészjóslóbb volt az erdő. Ahogy megláttam a maradványokat majdnem rosszul lettem. Az arcom elé tettem a kezem, de émelygés és hányinger kerülgetett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ther'rah Alean'athem
Draco - Sárkány
Draco - Sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2012. Feb. 04.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest, Magyarország

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Hétf. Júl. 15, 2013 11:42 am

*A sárkány már rég az épület belsejében volt. Elf formájában levén, nézegette a könyveket. Valami olyat keresett, ami tényleges, eredeti "emberi" formában való visszahozást ad, méghozzá olyat ahol a lelket is visszaleheli a halottba. Olyat nem talált.
A meglevő varázstárgyakat nézegette, amiket az inkvizítor itt felejtett. Voltak azok bőven. A sárkány zsebretette a mágikus ékszereket: jónéhány feketesegét kibocsátó zöldszínű gyűrű, világítószemű koponyás nyakék, és egyéb csecsebecse, ami csak egy nekromantának vonzó. Voltak pénzérmék is, de Ther'rahnak azok már nem érnek semmit. Sőt, senkinek se érnének: ősrégi érmék, több ezer éve érvénytelen pénznem.
Ther'rah a falakra rajzolt és írt dolgokat fürkészte. A Despotanmagi ősi nyelven íródott szövegek. Kísérve különböző rajzokkal. Persze Ther'rah nem a rajzokat figyelte, hanem az alájuk írt szöveget. Valami vámpírokról szóló érthetetlen szöveg, ami valami amulett, bot és könyv kombinálásával kapcsolatos.
Ther'rah megáll, és hosszasan elkezd gondolkodni, megpróbálván megfejteni az előbb elolvasott szöveget. Egy helyben áll míg gondolkodik, mintha valaki állva meditálna.*

_________________
_________________
Multikarakter:
~ Stephanus Tavilrond - ember lovag
~ Gnarog Dougfral - ember harcos-varázsló
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregoreon Zachaxtrahy
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. May. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Hétf. Júl. 15, 2013 12:02 pm

A ,,ló" tovább lépdelt közben, és lassan elértünk a bejárathoz. Leszálltam hogy beférjünk de... a gyengeség elfogott. A fém testhez erősített nyeregbe kapaszkodtam. Így indultam beljebb, feltéve hogy befértünk mind a ketten. A másik kezembe fénygömböt varázsoltam, és úgy néztem körbe.
Tényleg itt lenne a könyv? A félelem egyre jobban belém hasított. De nem szabadott elájulnom. Rossz volt ez a hely...
A csontok és a vér óvatosságra intett. Bármikor készen álltam tűzvarázslatra, vagy bármire, ami az élőhalottak ellen jó.
Most tényleg örültem volna ha nevet adtam volna a teremtményemnek. De azt sosem szoktam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ther'rah Alean'athem
Draco - Sárkány
Draco - Sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2012. Feb. 04.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest, Magyarország

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Hétf. Júl. 15, 2013 12:08 pm

*Ther'rah lépteket hallott. Valami emberféle jött. Ezért azonnal átváltott a sárkány alakba. Szerencse, hogy a sárkányok valójában nem olyan hatalmasak mint azt az átlag parasztember hinné, és ráadásul a az épüelt elég nagy volt.
Ther'rah várt. Amint az emberféle eléggé beférkőzött az épületbe, tüzet okádott az irányába. Nem elég sokat hogy elégesse, vagy hogy egyáltalán olyan messzire elmenjen. Csak hogy ráijesszen. És hogy hallja a sárkány hangját.*
- Mit keres itt egy halandó, megszentségtelenítve e ősi épületet?! - kérdezte a sárkány, a mély sárkányi hangjával, belülről vigyorogva, hogy minél jobban megijessze az idegent. Ha az ember megijed és elmenekül, a sárkány visszavált elf alakba, és tovább kutat. Ha nem, akkor sárkány alakban marad, és gyanakvóan figyeli az idegent.
Egy igazi sárkány. Gregoreon biztos láthatott sárkányokat az északi hegyekben, gyermekkorában. És mint oda valósi, azt is tudhatja, hogy a legtöbb sárkány barátságos lény, csakúgy mint a legtöbb ember. Ha az emberünk jó emberismerő, akkor viszont azt is tudhatja, hogy a sárkányok közül is ugyanúgy vannak gonoszak, mint az emberek közül. És most egy gonosz példánnyal találkozott. Méghozzá nem egy hétköznapi sárkánnyal, hanem Ther'rah-al, egy sárkány nekromantával!*

_________________
_________________
Multikarakter:
~ Stephanus Tavilrond - ember lovag
~ Gnarog Dougfral - ember harcos-varázsló
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregoreon Zachaxtrahy
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. May. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Hétf. Júl. 15, 2013 12:26 pm

- ÁáááH! - ordítottam fel, a hangom bezengte az egész épületet valószínűleg. És jobban tűnt reszketegnek mint gondoltam. Épp hogy el tudtam ugrani a tűzcsóva elől, ami az egyik keresztező folyosóról jött.
- Megszentségtelenítem? - kérdeztem bizonytalanul. - A grandfolki céh küldött - köszörültem a torkom valamennyi erőt gyűjtve bele. Így már egészen határozottnak tűnt. - Egy bizonyos könyv felkutatására.
Erősen belemarkoltam a ló nyergébe, hogy visszatartsam, bár mit tehettem volna, ha tényleg menni akart volna. De egyenlőre csak a fémes pata dobogása hallatszott. Már ha a csak a sárkány hangján túl hallatszott...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ther'rah Alean'athem
Draco - Sárkány
Draco - Sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2012. Feb. 04.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest, Magyarország

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Hétf. Júl. 15, 2013 12:35 pm

- Egy könyv? Érdekes.... Én is egy bizonyos könyvet keresek, már jó régóta.... és sehol sem találom... A könyvtár ősi szövegeket tartalmaz.... Túl ősieket hogy a magadfajta halandók megértsék. - mondta a sárkány, halkabban. Majd elf formára váltott. Ezután az épület könyvtárába távozott, hogy újra átnézze.
Mintha észre se venné, hogy a másik ember is jelen van. Kutatott, kutatott, nézegette hogy miféle könyvek vannak. Végülis, talált érdekességeket. Ha csak meg nem zavarta a másik ember.
Vajon miféle amulet lehet az? Miféle bot? És miféle könyv? Hogyan "kombinálja" őket?*

_________________
_________________
Multikarakter:
~ Stephanus Tavilrond - ember lovag
~ Gnarog Dougfral - ember harcos-varázsló
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregoreon Zachaxtrahy
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. May. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Hétf. Júl. 15, 2013 3:26 pm

Magam fajta... halandók? Ezen kissé megütköztem. Sőt sértőnek tartottam... ami lehet talán különös. Megannyi gondolat cikázott keresztül a fejemben. Még a pillanatnyi rosszullétemet is elfejtettem.
Beljebb merészkedtem a ,,tárnákba". Körbe néztem a mágikus fény segítségével. Az arcom viszont lassan kezdte visszanyerni holtra vált és zöldes színét. A könyvtárba nem is pillantottam még be, amikor erős lökést éreztem oldalról, és neki estem valami asztalnak. Nem voltak a legstabilabbak a lábaim. Fogalmam sem volt mire estem. Legalábbis hogy mi volt az asztalon. Émelyegve, homályos tekintettel néztem körbe, míg az automaton lovam köztem és a könyvtár között topogott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ther'rah Alean'athem
Draco - Sárkány
Draco - Sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2012. Feb. 04.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest, Magyarország

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Kedd Júl. 16, 2013 5:12 am

*Ther'rah abszolút nem törődött azzal, hogy az ember mit csinált. A saját dolgát végezte.
És az a könyvek átkutatása volt, a könyvtárban.
Hosszasan keresett. Az élet könyve..... A pusztítás titkai.... Varázslatok vegyesen.... Volt itt minden, vegyesen. De egy fekete borítójú könyv volt az, amely Ther'rah szemeit magára vonzotta. Fekete borító. Ther'rah kivette a könyvet. Volt rajta igazi csontokból összerakott koponya logó, valamint vérrel írt szöveg. A vérrel írt szöveget nehéz volt elolvasni, mert a vér sötét volt, így nem tűnt ki a fekete borítóból. Viszont a már rég megszáradt vér visszaverte a napfényt. Ther'rah az egyik lyukon keresztül bejövő fényhez tartotta a könyvet. A fény megvilágította a vérrel írt szöveget. "Egy életem egy halálom, sötétség és fény". Ther'rah felapozta. Vérrel volt minden írva, és minden képet csontokból raktak ki, amit a papiruszlapokra ragasztottak. A nyelvezet alapján könyvet még az ősi Gyíkember Birodalom idejében írták, hiszen a könyv ugyan a Despotanmagi nyelven van írva, tele van gyíkember nyelvi elemekkel, kifejezésekkel, ráadásul erősen archaikus, eltér a mai gyíkemberek nyelvezetétől. Ez igen! Már akkoriban is létezett nekromancia? Mindenki azt hitte hogy csak 700 éves a sötét tudomány....
Ther'rah azonnal eltette a tarisznyájába a könyvet, majd elkezdett kiféle menetelni a könyvtárból, és ha az idegen nem állítja meg, az épületből is.*

_________________
_________________
Multikarakter:
~ Stephanus Tavilrond - ember lovag
~ Gnarog Dougfral - ember harcos-varázsló
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregoreon Zachaxtrahy
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. May. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Kedd Júl. 16, 2013 1:46 pm

Azt hittem... Azt vártam, hogy a látásom ki fog tisztulni lassan, ezért csak bambán néztem egy darabig mikor még sem ez történt. Valószínűleg ez, és ehhez hasonló dolgok okozták azt hogy ennyire óvatlan voltam.
Hirtelen gyengének éreztem magam és émelyegtem. Mármint egyre rosszabbul. A lovam egyre jobban dobogott körülöttem, de azt is mintha csak egyre távolabbról hallottam.
És akkor...
Felébredtem! Végre. Hosszú idő után egy új testben éreztem magam. Hogy ki volt ez, nem érdekelt.
Fölálltam, és könnyed léptekkel a könyvtár felé vettem az utat.
A sárkány érezhette hogy a férfi aurája megváltozott. A testemet... hmph... az új testemet is egy afféle különös köd lengte be. Amolyan amiről nem igazán lehetett eldönteni, hogy milyen színe is van. Sötét zöld? Sötét kék? Fekete? Vagy éppen ezek keveréke.
Ther'rah figyelmetlen volt és barbár mint mindig... Ahogy az előző tulajdonosa is ennek az építménynek. Mit tudtak ők?
Megálltam a könyvtár egyik részénél, felemeltem a kezem és pár szót kimondtam. Mely leginkább bárkinek is egy rakat sziszegésnek tűnhetett. Valami olyasminek hogy:
- Szessz ahsz szea'szassz...
Az ajtó kitárult a falban, de valójában a mögötte lévő tárgy nem a fal mögött volt és mégis. A könyv kilebegett mögüle, pont a kezembe. Az én könyvem.
Megfordultam és Ther'rah felé néztem. Ha eddig nem állt volna meg, akkor egy villám csóvával köszöntöttem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ther'rah Alean'athem
Draco - Sárkány
Draco - Sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2012. Feb. 04.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest, Magyarország

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Kedd Júl. 16, 2013 1:52 pm

*Ther'rah érezte a férfi aurájának a változását. Azonnal megállt, megfordult. A reakció egy jégvarázslat volt, amit nagy erőből az ellfenfelére zúdított.
Ther'rah akarja a könyvet. Kell neki. Ha nem is találja meg benne azt amit akar, legfeljebb jó pénzért eladja. A sárkány reflexei vágtak, és ha ellenfele támad, ő elugrik. Egyenlőre csak varázsolgat. Jégmágia, és hasonlók. Semmiképp se akarja a könyvet elpusztítani, hisz az neki fontos.
Csak végső esetben vált vissza a sárkány alakjára. Csak ha kell. Csak ha nagyon muszáj.*
- Szóval megmutattad valós képedet, szörnyeteg... Itt a lehetőségem, hogy végezzek veled, és magamévá tegyem az erőidet.
*Ther'rah megtesz minden tőle tellhetőt, hogy legyőzze az ellfenfelét. Egy több száz éves sárkány nekromantáról van szó. Öt évszázad feletti.*
- Arrogáns szörnyeteg... azt hiszed le tudsz győzni egy sárkányt?!

_________________
_________________
Multikarakter:
~ Stephanus Tavilrond - ember lovag
~ Gnarog Dougfral - ember harcos-varázsló
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregoreon Zachaxtrahy
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. May. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Kedd Júl. 16, 2013 2:36 pm

Félre ugrottam a sárkány varázslatai elől. Majd amikor egy pillanatnyi időm maradt elnevettem magam. Én az én könyvemet, ő az övét szorongatta. Még egészen viccesnek is tűnt.
- Ther'rah... Ther'rah, Ther'rah... már azt sem engeded hogy egy régi ismerős köszöntsön? De ha így hát így - zúdítottam felé egy varázslat hullámot, mely ha eltalálta el kellett volna söpörnie. Persze nem voltam bolond, hogy csak egyszerű telekinézissel dobálózzak... - Úgy sem zavarna ha végre kimúlnál...
Ideje lett volna... Ezzel bőven tartoztam volna neki amúgy is.
- Ami igaz, az igaz. Meglep, hogy pont szabadulásom éjszakáján épp neked kellett erre járnod, ezen a mit sem sejtő kis porhüvelyen kívül...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ther'rah Alean'athem
Draco - Sárkány
Draco - Sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2012. Feb. 04.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest, Magyarország

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Kedd Júl. 16, 2013 2:43 pm

*Ther'rah folytatta a küzdelmet, de csak óvatosan. Küldte ellenfelére a varázslatokat, ugyanúgy ahogy ellenfele rá. Tudta, hogy ez így nem fog sehova se menni, így könnyedén el tudnának a harc közben beszélgetni.*
- Ki vagy te? Honnan tudod a nevemet? - tette fel a két kérdést a sárkány egy ravasz vigyorral, és fennkölt hangnemmel, miközben dobálta ellenfelére a jégvarázslatokat, válaszul ellenfele varázslat hullámaira.
- Azt mondod szabadulásod éjszakája.... szóval valami ősi szellem lehetsz? - kérdezte, miközben a csatározást folytatta. A erősebb varázslók ellenfeleikkel lazán el tudnak beszélgetni harc közben. És úgytűnik hogy Ther'rah és ellenfele egyaránt abba a csoportba tartoztak.
Ez így nem jó. Ther'rah ellentámadásai folyton semmivé teszik ellenfelének támadását. De még így sem tud kárt okozni ellenfelében. Pontosabban, nem tudnak kárt okozni egymásban. Ez így nem fog sehova se menni. De legalább van időtöltésük beszélgetés közben, és nem unatkoznak.*
- Te vagy az épület tulajdonosa? Az épület eredeti építője? Tehát az Ősi Gyíkember Birodalom létrehozása előtt éltél? - kérdezte. Az ősi gyíkember birodalom 3000 évvel az Etrandi királyság alapítása előtt bukott el, és 20 000 évvel az Etrandi királyság alapítása előtt alapult (831 évet írunk az Etrandi királyság alapítása után). Az emberi, erdőelf és nemeself fajok 1200 évvel az Etrandi királyság alapítása előtt alakultak ki, szóval az ami az Ősi Gyíkember Birodalom előtti, az még az emberi faj történeténél is idősebb. Miért Gyíkember Birodalom előtti? Mert ilyen piramisokat és templomokat csak azelőtt építettek. A birodalom alapítója kiírtotta azokat, akik az ilyesmi épületeket építették.*

_________________
_________________
Multikarakter:
~ Stephanus Tavilrond - ember lovag
~ Gnarog Dougfral - ember harcos-varázsló
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregoreon Zachaxtrahy
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2013. May. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Kedd Júl. 16, 2013 3:15 pm

- Találkoztunk már... persze akkor nem így néztem ki... - nevettem fel hangosan, sőt a hangom szinte belehasított a terembe. - Ami azt illeti te voltál az aki végül megölt. De gondolom ez neked mit sem jelent. Még jó hogy fel voltam készülve rá...
- Neeem... - nevettem ismét és a beszélgetés közben vagy elkerültem a sárkány varázslatait vagy kivédtem. Néha visszatámadtam. Hol villámcsóvákkal, hol húslebontó energia csóvákkal. Nem hittem hogy talált volna bármelyik is, de olyan jó lett volna.
- Mahesh vagyok, ősi titkok kutatója. Elég ennyit tudnod..és te éppen ebben akadályoztál meg! - emeltem fel a hangomat, és újabb támadást indítottam ellene, ami az egész termet betöltötte szinte. Bevallom... kissé elragadtattam magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ther'rah Alean'athem
Draco - Sárkány
Draco - Sárkány
avatar

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2012. Feb. 04.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest, Magyarország

TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   Kedd Júl. 16, 2013 3:25 pm

- A halálod elkerülhetetlen volt, Mahesh. Az időd lejárt. Gyenge voltál. Az erőseké az idő. - mondta Ther'rah, miközben elkezdett hátrafelé lépni, miközben a varázslatokat szórta ellenfelére. Egészen addig, amíg a kijáratig el nem jutott. De nem ment ki. Egy varázspajzsot húzott fel. A végtelenségig nem fog kitartani, de ellenfele varázslatait fel tudja tartani, amíg el nem végzi dolgát. És mi is a dolga? Egy varázslatot mormol el.
- Múltnak elmúlt szelleme, fejezzed be a jelen világának szennyezését, térjél vissza a múltba, ahonnan jöttél! Akronominon agarel! - mondta el a varázslatot Ther'rah az ősi elf nyelven. Mindeközben sötétkéken világított teste, főleg a szájának a környéke ami kimondta a szavakat. A varázslat működése nem feltétlenül tökéletes. Nem biztos hogy működik. De Ther'rahnak arra az esetre is van trükkje. Amint kimondta a varázslatot, elmozdul, elugrik, a varázspajzsa is eltűnik, majd sárkány formába vált, és elrepül.
Ha ellenfele üldözni akarja, problémákkal fog szembesülni. Ther'rah most már tényleg Keldornba tervez repülni. Ellfenele nem tudja oda követni, legalábbis csak nagy késéssel.*

_________________
_________________
Multikarakter:
~ Stephanus Tavilrond - ember lovag
~ Gnarog Dougfral - ember harcos-varázsló
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A gyűlölet erdeje   

Vissza az elejére Go down
 
A gyűlölet erdeje
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ways of Darkness :: A játék világa (felszín) :: Dél-Etrand :: Talon :: A falun kívül-
Ugrás:  

Create a forum on Forumotion | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Have a free blog with Sosblog