Ways of Darkness

Egy olyan fantasy, amit még sohase láttál.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Gnarog Dougfral

Go down 
SzerzőÜzenet
Gnarog Dougfral
Machimagus - Csatamágus
Machimagus - Csatamágus
avatar

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Gnarog Dougfral   Pént. Júl. 27, 2012 12:55 pm

Név: Gnarog Dougfral
Nem: Férfi
Jellem: Semleges Jó
Anyanyelv: Apanonalammen
Ismert nyelvek: Ialammen, Despotanmagi, Arquelammen, Taulammen
Elsődleges faj: Ember
Másodlagos faj: nincs
Külső: 212 centiméter magas, zöld szemű, barnar hajú
Osztály: Duálkaszt Harcos-Varázsló
Presztízs osztály: nincs
Tulajdonságok:
Erő: 11
Kitartás: 12
Ügyesség: 9
Intelligencia: 12
Bölcsesség: 12
Karizma: 10
Képzettségek:
-Mágikus erők észlelése
-Varázslatok: Tűzlabda, Szikrakeltés, Érintéssel való Égetés, "Lángszóró" (a kezéből tüzet lövel ki), tűzpajzs (a használót egy vörös aura veszi körül, és azt ki hozzáér elégeti), Villámnyíl, Álcázás (a karakter és a közelében lévõ élõlények láthatatlanná válnak, addig amíg meg nem mozdulnak), Belső Regeneráció (a karakter belülrõl gyógyítja magát. Csak saját magát gyógyíthatja. Nem növeszthet vissza egész testrészeket), Fényfegyver (A karakter keze és a kezében lévõ fegyver elkezd fényleni. Ilyenkor az ütések erõsebbek lesznek, általában duppla erejüek lesznek, de néha megesik hogy csak 10-20%al lesz erõsebb a karakter, sõt, az is néha megtörténik hogy akár 3-szor vagy 4-szer lesz erõsebb, de ezek extrém essetek, és nagyon ritkán történek meg)
-Az Ősi Nyelv ismerete: Alapvető
-Az Ősi Nyelv ismerete: Haladó
-Páncélviselés: Könnyű
-Páncélviselés: Közepes
-Kardforgatás: Alapvető
-Kardforgatás: Haladó
-Kardforgatás: Mester
-Íj használat: Alapvető
-Íj használat: Haladó
-Ütőfegyverek: Alapvető
-Hosszúfegyverek: Alapvető
Előtörténet:
Gnarog Grandfolk falain belül született, de egy tehetős, és otthonát gyakran elhagyó kalmár családban. így volt bőven lehetősége világot látni, és látott is - anyanyelvén kívül még 4 nyelvet beszél folyékonyan. De mégsem lett belőle kereskedő, sőt, semmi olyan nem lett belőle aminek a pénzhez köze lenne.
Gnarogot nem érdekelte a pénz, nem érdekelte őt a kereskedelem, és ezért apja gyakran megfeddte. Sőt, néha verést is kapott.
Viszont jónevű iskolába járhatott. Volt szabadideje, amit fel is használt rendesen. Egy közeli barátja beavatta őt a mágia világába, ahol Gnarog a rendes iskola után varázslás-szakkörre járhatott, megtanulva sok jó trükköt. A szüleinek persze azt hazudta, hogy az iskola tovább tart, extra feladatokat végez, a barátaival van, és satöbbi és satöbbi. Érdekes módon el is hitték.


A kis Gnarog

De nem ez volt minden amit Gnarog csinált. A kis Gnarog-t a fegyverek is érdekelték. Minden hétvégén a barátaival játszott a fakardjával, és azon álmodott, hogy egyszer igazi kardja lehessen. Egy másik közeli barátja a rokonai fegyvergyűjteményébe, és katona rokonai lévén a kardforgatásba avatta be Gnarog-t.
Telltek az évek, a kis Gnarog elérte a 12 éves kort. Most már elég jó képessége volt a mágia használatából és a kard forgatását is kiismerte. Az apja mostmár nem verhette szabadon: Gnarog keze elkezdett lángolni amint az apja rá emelte a kezét.
A szülei elborzadva tudták meg, hogy Gnarog miféle titkos kiképzésben vett részt az iskola közben.
Rájöttek hogy a fia bizony kis harcos lett. Apja a szokásos verés és szidás helyett most inkább megveregette a vállát, gratulált neki, megdicsérte, és azonnal kivette a kalmár iskolából, áthelyezve őt a máguscéhbe, és ezek mellett még finanszírozta a fia képzését kardforgatásból is.
Gnarog-t végre elismerte az apja annak ami ő igazából.

Telltek múltak az évek, a kis Gnarog felcseperedett. Már nem volt az a kis aranyos szőke kisfiú akinek eddig ismerték.
Ahogy felnőtt, szőke haja elbarnult, arcán szőr nőtt, haja a gyerekes rövidből melligérő hosszúba vágott, és ruházata megválasztásában is sokkal lazább lett... Végre megvolt a saját hosszúkardja, és nem félt használni.


A felnőtt Gnarog

A máguscéhből kikerülvén saját életet kezdett. Még csak 19 éves volt, de búcsút mondott szüleinek, állítván hogy saját talpára áll, és elkezd belekóstolni a nagybetűs életbe.
Viszont Gnarog romantikus fantáziája nem tartott sokáig. A falvakat járta, munkát keresve, és elitta a pénzét.

Sok adóssága gyűlt össze szegény Gnarognak, de Gnarog a megoldások embere - nem siránkozott, beállt zsoldosnak. Egy ideig jó is volt neki. Az adósságai eltűntek, de a szívét nyomta valami. Tudta, hogy az ártatlan életek elvétele rossz. Ezért búcsút mondott a zsoldosi szakmának is. Végülis a szörnyvadászatnál kötött ki. Hiszen a gonosz szörnyek gonoszak, életük elvétele nem bűn hanem eréj (legalábbis az egyház tanítása szerint), ráadásul jóval jövedelmezőbb állás mint a zsoldosság - a parasztok jól megfizették, kapott pénzt, ételeket, italokat, kedvezményeket is kapott a falusi szolgáltatások (pl. kovács, orvos) igénybevételekor.

Gnarog máig is ezen foglalkozáson maradt. Egyáltalán nem unalmas, hanem nagyon is kalandos munka, jól keres vele, és nem okoz neki lelkiismeret furdalást.
Bár Gnarog alapvetően jó jellemű karakter, hisz embereket segít, lelkiismeret furdalása van ártatlan emberi élet elvételekor, stb. mégis néha magára is kell gondolnia. Nem ritka, hogy azt hazudja egy falu lakóinak hogy nem veszélyt hárított el, ezzel pénzt és szállást szerezve magának. Egy kis bónusz sohasem árt, nemde?

Gnarog a nők közelében sem maradt alul. Nem ritkán esett meg, hogy fiatal és szép hölgyeményekkel találkozva első kérdése a "Leszel a gyermekem anyja?" volt, ezzel egy szép kis pofon-nyomot vagy monoklit nyerve az arcán. Hiába, a gazdag felmenők vére még mindig ott csorgazodik Gnarog ereiben, és már ha nem is elkényeztetett, perverznek elég perverz... vagyis perverz volt, egészen egy napig.

Aznap két barátra is szert tett.
A hegyekben vadászott egy bizonyos sárkányra... úgy bizony, Gnarog sárkányt is ölt már! Nem is egyet, százat!
Na jó, Gnarog még életében nem látott sárkányt, és a későbbiekben sem volt lehetősége sárkányféle kreatúra életét elvenni.
A sárkány jól lehagyta Gnarog-t, aki ott volt, a hegyekben fagyoskodva. Viszont amit talált, az igazán mesékbe illő. Egy - akkoriban még - törött szárnyú, törött lábú, erősen sebesült és vak - angyalt. A gyönyörűszép angyalon alig volt ruhaféleség. Nem volt eszméleténél. Gnarog azonnal magával cipelte, a legközelebbi ház-szerűségbe (barlangba), tűzifával tüzet gyújtott, az angyalra adta a meleg ruháit, és megosztotta vele ételeit és italát.
Az angyal neve Nemezis.


Nemezis

Gnarog meglepetésére nem ő volt az egyetlen átmeneti barlanglakó.
Egy újabb vendég is érkezett, aki állítólag valamiféle ősi törpék által kovácsolt kardot keresett. A kincskereső neve Morthen Orden'Ath Ildor.


Morthen Orden'Ath Ildor

Morthen elmesélte mijáratban volt, majd Gnarog is elmesélte hogy ő mit is keresett.
Nem tartott sokáig, míg Nemezis is belement a beszélgetésbe, és mesélt egy s mást magáról.

Az éjszaka barlangban való töltése után végülis úgy döntöttek hogy Nemezis érdekében inkább lemondanak a küldetésről. Gnarog magával vitte Nemezist Talonba, ahol Gnarog átmenetileg feladta kalandos életét, letepedett, és megpróbált földművelésből tengetni saját s Nemezis életét.
Az volt számára fontos hogy mindig közel lehessen az angyalhoz akivel kettőjük közt bármelyikük tudata nélkül egy kötelék jött létre.
Ahogy telt az idő Nemezis szárnyai és lábai lassan meggyógyultak, sőt még szeme világa is visszatért. Nemezis jobb állapotban volt mint új korában.
Nemezis nem tudta hogy meghálálni azt, hogy Gnarog törődött vele, viszont nem is akart elrepülni. Érezte a köteléket kettőjük közt. Nemezis kötődött Gnaroghoz, de nem mutatta ki, mert nem tudta hogyan kell kimutatni. Gnarog is kötődött, vonzódott Nemezishez, de ő se mutatta ki, mert túl szégyenlős volt. Nemezis más volt mint az a sok nő akivel tálalkozott azelőtt.
Ildor is visszatérő látogató volt. Bár kezdetben volt konfliktus, hiszen Ildor is pályázott Nemezis szívére, elég hamar kiderült hogy a verseny győztese Gnarog lett. Végülis Ildor feladta, kibékült Gnaroggal, majd végül barátokká lettek.

A Nemezis és Gnarog közötti kötelék elég erősnek bizonyult, hogy elnyomja Gnarog kalandvágyát... csakhogy Nemezisnek is volt kalandvágya! Ahogy Nemezis testileg teljesen felépült, elkezdett Gnaroggal együtt kalandozni. Gnarog véget vetett a letelepedett földművelő életmódjánok, és visszatért a szörnyvadászatba, amely most könyebbnek bizonyult, új társának, Nemezisnek köszönhetően. Mindemellett Morthen Orden'Ath Ildor is csatlakozott hozzá.
És így áll a hármas csapat ma, készen a kalandokra!

Gnarog tehetséges kardforgató hírében áll fenn, de a mágia használatában való képességeit sem járja alábecsülni. Ahol fém kardja nem teszi az ellenséget egy fejjel alacsonyabbá, ott tűzgolyója osztja az igazságot!

Felszerelés:

Gnarog kardja


Gnarog íja


NJK-k:

Nemezis

Nem:
Faj: Angyal
Képesség: tűzmágia, gyógyítás (saját magát nem tudja gyógyítani)

Nemezis kardja


Morthen Orden'Ath Ildor

Nem: Férfi
Faj: Ember
Kaszt: Harcos
Képesség: ért a kardforgatáshoz haladó fokon, az íjászathoz mesterfokon, ezenkívül az alkímiához, nyomkövetéshez és lopakodáshoz.

Morthen kardja


Morthen hosszúíja
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com/
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Gnarog Dougfral   Pént. Júl. 27, 2012 3:25 pm

Elfogadva, tekintve hogy a saját karakterem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
 
Gnarog Dougfral
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ways of Darkness :: Játékhoz tartozó :: Jelentkezés-
Ugrás:  

Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create your own blog