Ways of Darkness

Egy olyan fantasy, amit még sohase láttál.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 A Démonok

Go down 
SzerzőÜzenet
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: A Démonok   Pént. Ápr. 02, 2010 9:56 am

Nortiimus lakói.
Nortiimus, a pokol tüzeinek középpontja, az örök sötétség birodalma. A térképen nem lehet megtalálni.
Minden démon teljes mértékben ellenáll a tűznek, a tűzmágiáknak, és a szarvasdémonok kivételével mindegyik ellenáll az elmére ható varázslatoknak.

A démonok nem öregednek (legalábbis 18 éves kor fölé nem), nincs szükség ételekre, viszont mégse élőholtak.

Impek

Általában elmondhatjuk róluk hogy a legalacsonyabb szinten állnak. Ez nem mindig igaz, de álltalában. Mi az hogy nem mindig? Nos, bár az impek többsége csak "szolga", van néhány kevés köztük aki magas rangot ér el, és befolyást szerez (mint az uralkodó tanácsadója, például)
Az impek bár kicsik és gyengének tűnnek, mégis okosak, ravaszok, gyorsak, bár fizikailag gyengék.
Általában nem tudnak varázsolni, ritkán el tudnak sajátítani korlátozott mágikus képességeket.

Szarvasdémon

A démonok közül a legbutábbak. Bár az impek többségénel magasabb szinten állnak, a szarvasdémonok rangja és sorsa örökre meg van kötve.
A legbutábbak. Ellentétben a többi démonnal, a szarvasdémonokra igenis hatnak az elmetrükkök.
Viszont a fizikai erejük.... az a szarvas démonoknak nagy: a bőrüket erősen védő pikkely fedi, ami nagyon erős és sokmindentől megvéd. Ezenkívül a szarvasdémonokban hatalmas fizikai erő van, ami tökéletes katonákká és szolgákká teszi őket.

Cerberus

Háromfejű démonkutyák, melyek nem ismernek kegyelmet. Minden ellenséget amit csak látnak szétmarcangolnak - ha tudnak. Fogaiknak még a lovagok páncélja sem képes ellenállni, büdös lehelletüktől pedig nagyon sokan megbetegszenek.
Nem csak az élőket zabálják meg, a hullákat ugyanúgy megeszik, hogy semmi sem marad - a csontokat "meghagyják", de később azt is megeszik: az nekik a desszert.

Succubus és Incubus

Ebből a "fajból" a Succubusok a nők, az Incubusok pedig a férfiak.
A succubusok az ellenség elcsábításának a mesterei (akár a barátokénak is, mivel a démonoknál az árulás gyakori), az incubusok pedig az ellenség kínzásának, az információ minden áron való megszerzésének. Ha egy incubus megkínoz téged az a legnagyobb fizikai (és talán lelki is) fájdalom amit valaha átélhetsz, a succubus csábításának engedni... nem túl erős elmére utal, dehát az emberek szokásai...
Akárhogy is, a succubusok és az incubusok a legjobb kémek és felderítők amelyek a démonok számára rendelkezésre állnak.
Ellentétben a szarvas démonokkal, a succubusok és az incubusok rangja nem kötött: lehetnek láncravert szolgáktól és egyszerű katonáktól a legnagyobb hadvezérekig akármik, akár a démonok legfőbb uralkodói is.
Mellesleg.... a succubusok és incubusok számára a mágia "világa" teljesen nyitott, képesek elsajátítani a varázslatokat ugyanúgy mitn az emberek.... sőt, az incubusok és a succubusok az átlagos embereknél erősebb varázslók is.
Akár tudnak varázsolni, akár nem, minden succubus és incubus rendelkezik az alakváltás képességgel.

Rémparipa

A démonok lovai. Sörényük lángokból van, patájuk nyoma az úton pedig égett talaj. A rémparipák a cerberusokhoz hasonlóan megeszik az ellenség halottait, bár nem erre a célra használják fel őket.

Ifrit

A dzsinnek "gonosz változatai", sokan csak "tűzz dzsinneknek" nevezik őket. Hogy miért, azt senki se tudja.
Az ifritek jó varázslók, és bár nem teljesítik a 3 kívánságodat, erős ellenfelek. A tűzpajzsuknak hála aki megérintő őket, súlyos égési sérüléseket kaphat. Viszont a vízre NAGYON érzékeny (még a többi démonhoz képest is)

Veremúr

Olyanok, mintha a szarvasdémonok és az incubusok kereszteződései lennének. A szarvasdémonok ereje és megjelenése (legalábbis, külsőleg van hasonlóság), és az incubusok rendes emberi gondolkodása, mágikus képességei és kegyetlensége.
Akárhogy is, a veremúrak a démonok legjobb varázslói és legjobb harcosai közé tartoznak, gyakran töltik be a hadvezér szerepét.
A Succubusokkal és Incubusokkal hasonlóan rendelkeznek az alakváltás képességgel. Ezen kívül, a Veremuraknak van egy állandó "emberi alakjuk" is a démoni alakjuk mellett: ez az "emberi alak" egyenlő azzal, ahogy a démonná válása előtt nézett ki.
Az "emberi alak" sokkal megbízhatóbb mint az egyszerű alakváltás, mert az alakváltás csak egy illúzió és egy álca amely teljesen élettelen és egyszerűen lebuktatható (az erősebb papok, varázslók és nekromanták átlátnak az ilyen álcákon), míg az "emberi alak" olyannyira valóságos mint maga a démon.

Ördög / Démon Úr
Főördög / Démon Nagyúr


Ördögök, másnéven Démonurak.
A démonok fő vezérei, a pusztító és sötét mágia legfőbb mesterei, a fegyverek nagymesterei. Fizikai erejük és mágiai képességeik csodálatra méltóak, ami által az ördögök méltó ellenségeik az angyaloknak.
Az ördögöknél valamivel erősebbek a Főördögök, más néven a Démon Nagyurak.
A Succubusokkal és Incubusokkal hasonlóan rendelkeznek az alakváltás képességgel. Ezen kívül, az Ördögöknek van egy állandó "emberi alakjuk" is a démoni alakjuk mellett: ez az "emberi alak" egyenlő azzal, ahogy a démonná válása előtt nézett ki (kivéve ha az ördög azelőtt lich vagy sárkány volt. Ezesetben külön létre kell hoznia egy emberi alakot, aminél eldönti hogy hogyan nézzen ki és milyen hagja legyen).
Az "emberi alak" sokkal megbízhatóbb mint az egyszerű alakváltás, mert az alakváltás csak egy illúzió és egy álca amely teljesen élettelen és egyszerűen lebuktatható (az erősebb papok, varázslók és nekromanták átlátnak az ilyen álcákon), míg az "emberi alak" olyannyira valóságos mint maga a démon.

A démonizáció

Ez egy olyan folyamat, ami által egy nem-démonból démont csinálnak. Gonoszok terén az emlékezeteiket és a tudatukat meghagyják, de akik nem hajlandók a gonosz szolgálatába állni, azoknak a tudatát kitörlik a démonizáció során. A kitörölt tudat viszont nem vész el örökre, csak le van zárva. Ha egy olyan démon, aki a démonná válás előtt jó vagy semleges jellemű volt, egy bizonyos idő után - bizonyos feltételek mellett - visszajöhetnek az emlékek: ha a démon el van szigetelve a többi démontól, és ha bizonyos démonellenes hatás(ok) alatt áll, pl. fénymágia, vallási épületben való tartózkodás, szerelem, testvérrel való találkozás. Bizonyos sötétmágiai hatások (főleg nekromancia és élőholtakkal kapcsolatos) is démonellenesek.
Na nézük hogy mik miből készülnek

Impek: gnómokból, félszerzetekből, goblinokból, koboldokból, tündérekből, és egyi kicsi lényből
Szarvas Démonok: trollokból, ogrékból, és egyéb nagy-de-buta lényből
Cerberusok: akármilyen kutyából, farkasból, vagy ahhoz hasonlóból (3 kutyaféléből/farkasféléből lesz 1 cerberus)
Succubusok és Incubusok: emberekből, nemes elfekből, erdőelfekből, sötét elfekből, fél-elfekből, fél-orkokból, orkokból, gyíkemberekből
Rémparipák: lovakból (vagy bármilyen lófélékből), unikornisokból, pegazusokból és pegakornisokból
Ifritek: dzsinnekből
Veremurak: vámpírokból, vérfarkasokból, és nagyon erős varázslókból, lovagokból és halállovagokból
Ördögök, avagy Démon Nagyúrak: lichekből, sárkányokból, és nagyon erős varázslókból, lovagokból és halállovagokból
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
 
A Démonok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lakónegyed

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ways of Darkness :: Játékhoz tartozó :: Tudnivalók a játék világáról :: Állatok, teremtmények és nem-játszható fajok-
Ugrás:  

Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Have a free blog with Sosblog