Ways of Darkness

Egy olyan fantasy, amit még sohase láttál.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Másodlagos faj: Likantróp (Vérfarkas, Vérmedve, Véroroszlán, Vérpatkány, Véttigris, Vérvaddisznó)

Go down 
SzerzőÜzenet
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 25
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Másodlagos faj: Likantróp (Vérfarkas, Vérmedve, Véroroszlán, Vérpatkány, Véttigris, Vérvaddisznó)   Pént. Ápr. 02, 2010 9:48 am

VérfarkasFIGYELMEZTETÉS!
A vérfarkas egy másodlagos faj! Tehát a karakternek lehet elsődleges faja, és másodlagos faja is. A másodlagos fajt nem kötelező kiválasztani.
A vérfarkas esetében a karaktered "emberi" formájáról rakjál képet.


Élőholt lények, melyeket egy kór tart életben.
Ha egy karaktert megharap egy vérfarkas akkor a teste nagyrészt meghal (mint a vámpíroknál), de megfertőződnek a vérfarkas kór által.... a kór életben hagyja őket, de 1 bizonyos árért: ők maguk is vérfarkasok lesznek.

A vérfarkasok élőholtak, így örökké élnek. (és ha felnőttként változnak vérfarkassá akkor nem is öregednek.)
A vérfarkasok különleges élőholtak: ha 18 éves kor alatt változnak vérfarkassá, akkor felnőnek (de 18 éves kor után már nem öregednek), és lehetnek gyerekeik. Egy vérfarkas és egy nem vérfarkas gyereke "fél-farkas" aki gyengébb mint egy normális vérfarkas, de már születésétől kezdve akkor változik át és vissza amikor akar, és képes magát irányítani átváltozás után is.
2 vérfarkas nászából pedig "tisztavérű vérfarkas" lesz, aki sokkal erősebb mint egy átlagos vérfarkas, és születésétől kezdve akkor változik át és vissza amikor akar, és átváltozás után is tudja irányítani önmagát.

Ez eddg oké, de miben különböznek a vérfarkasok a rendes emberektől, orkoktól, elfektől, törpöktől, félszerzetektől és gnómoktól?
Nos.... a vámpírokhoz hasonlóan vért kell szívniuk, az az egytlen ital amit ihatnak. És nyers húst kell enniük, az az egyetlen étel amit megehetnek.
Ezenkívül.... az átlagos karakterekél fizikailag sokkal erősebbek. Az pedig másik dolog hogy teliholdkor átváltoznak.... egy farkasszerű lénnyé, mely gondolkodás nélkül megöl bárkit aki a farkas és az étele közé áll.
Persze, ez csak a fiatalabb vérfarkasokra igaz. Az idősebbek (100 vagy több éve vérfarkasok) már képesek az önuralomra farkas formában, és el tudják dönteni hogy mikor változnak farkassá és mikor vissza "emberi formába".
A vérfarkasoknak (még "emberi" formában is) jobb a hallásuk és a szaglásuk mint az átlagos fajuk-belieknek. Viszont még "emberi fmorában" is árasztanak farkas-szagot, amitől csak gyakori tisztálkodással lehet megszabadulni.

Megengedett jellem: bármilyen Kaotikus
Bónuszok az adottságokra
Erő: +6
Kitartás: +6
Ügyesség: nincs bónusz
Intelligencia: nincs bónusz
Bölcsesség: nincs bónusz
Karizma: nincs bónusz

Különleges:
-Teliholdkor átváltozik farkasszerű lénnyé... ilyenkor NAGYON erős, és képtelen önmagát uralni. (kivéve ha már 100 évnél több éves. Ebben az esetben tudja magát irányítani és akkor változik át és vissza, amikor akar)
-A vámpírok számára halálos harapásra képes.
-Még a legkisebb vérző sebesüléssel is képes terjeszteni a vérfarkas kórt (ha nem akarsz vérfarkassá válni, ajánlott páncélt viselni harcban)
-A vérfarkasok élőholtak. Tehát nem öregednek (ne tévesszen meg, ha 18 éves kor alatt válasz vérfarkassá, még felnősz), nem tudnak megbetegedni, nincs szükségük levegőre, és a szívük működése nélkül is életben tudnak maradni.

VérmedveFIGYELMEZTETÉS!
A vérmedve egy másodlagos faj! Tehát a karakternek lehet elsődleges faja, és másodlagos faja is. A másodlagos fajt nem kötelező kiválasztani.
A vérmedve esetében a karaktered "emberi" formájáról rakjál képet.


Élőholt lények, melyeket egy kór tart életben.
Ha egy karaktert megharap egy vérmedve akkor a teste nagyrészt meghal (mint a vámpíroknál), de megfertőződnek a vérmedve kór által.... a kór életben hagyja őket, de 1 bizonyos árért: ők maguk is vérmedvék lesznek.

A vérmedvék élőholtak, így örökké élnek. (és ha felnőttként változnak vérmedvévé akkor nem is öregednek.)
A vérmedvék különleges élőholtak: ha 18 éves kor alatt változnak vérmedvévé, akkor felnőnek (de 18 éves kor után már nem öregednek), és lehetnek gyerekeik. Egy vérmedve és egy nem vérmedve gyereke "fél-medve" aki gyengébb mint egy normális vérmedve, de már születésétől kezdve akkor változik át és vissza amikor akar, és képes magát irányítani átváltozás után is.
2 vérmedve nászából pedig "tisztavérű vérmedve" lesz, aki sokkal erősebb mint egy átlagos vérmedve, és születésétől kezdve akkor változik át és vissza amikor akar, és átváltozás után is tudja irányítani önmagát.

Ez eddg oké, de miben különböznek a vérfarkasok a rendes emberektől, orkoktól, elfektől, törpöktől, félszerzetektől és gnómoktól?
Nos.... a vámpírokhoz hasonlóan vért kell szívniuk, az az egytlen ital amit ihatnak. És nyers húst kell enniük, az az egyetlen étel amit megehetnek.
Ezenkívül.... az átlagos karakterekél fizikailag sokkal erősebbek. Az pedig másik dolog hogy teliholdkor átváltoznak.... egy medveszerűű lénnyé, mely gondolkodás nélkül megöl bárkit aki a medve és az étele közé áll.
Persze, ez csak a fiatalabb vérmedvékre igaz. Az idősebbek (100 vagy több éve vérmedvék) már képesek az önuralomra medve formában, és el tudják dönteni hogy mikor változnak medvévé és mikor vissza "emberi formába".
A vérmedvéknek (még "emberi" formában is) jobb a hallásuk és a szaglásuk mint az átlagos fajuk-belieknek. Viszont még "emberi fmorában" is árasztanak medve-szagot, amitől csak gyakori tisztálkodással lehet megszabadulni.

Megengedett jellem: bármilyen Kaotikus
Bónuszok az adottságokra
Erő: +10
Kitartás: +8
Ügyesség: -2
Intelligencia: nincs bónusz
Bölcsesség: nincs bónusz
Karizma: -2

Különleges:
-Teliholdkor átváltozik medveszerű lénnyé... ilyenkor NAGYON erős, és képtelen önmagát uralni. (kivéve ha már 100 évnél több éves. Ebben az esetben tudja magát irányítani és akkor változik át és vissza, amikor akar)
-A vámpírok számára halálos harapásra képes.
-Még a legkisebb vérző sebesüléssel is képes terjeszteni a vérmedve kórt (ha nem akarsz vérmedvévé válni, ajánlott páncélt viselni harcban)
-A vérmedvék élőholtak. Tehát nem öregednek (ne tévesszen meg, ha 18 éves kor alatt válasz vérfarkassá, még felnősz), nem tudnak megbetegedni, nincs szükségük levegőre, és a szívük működése nélkül is életben tudnak maradni.

VéroroszlánFIGYELMEZTETÉS!
A véroroszlán egy másodlagos faj! Tehát a karakternek lehet elsődleges faja, és másodlagos faja is. A másodlagos fajt nem kötelező kiválasztani.
A véroroszlán esetében a karaktered "emberi" formájáról rakjál képet.


Élőholt lények, melyeket egy kór tart életben.
Ha egy karaktert megharap egy véroroszlán akkor a teste nagyrészt meghal (mint a vámpíroknál), de megfertőződnek a véroroszlán kór által.... a kór életben hagyja őket, de 1 bizonyos árért: ők maguk is véroroszlánok lesznek.

A véroroszlánok élőholtak, így örökké élnek. (és ha felnőttként változnak véroroszlánná akkor nem is öregednek.)
A véroroszlánok különleges élőholtak: ha 18 éves kor alatt változnak véroroszlánná, akkor felnőnek (de 18 éves kor után már nem öregednek), és lehetnek gyerekeik. Egy véroroszlán és egy nem véroroszlán gyereke "fél-oroszlán" aki gyengébb mint egy normális véroroszlán, de már születésétől kezdve akkor változik át és vissza amikor akar, és képes magát irányítani átváltozás után is.
2 véroroszlán nászából pedig "tisztavérű véroroszlán" lesz, aki sokkal erősebb mint egy átlagos véroroszlán, és születésétől kezdve akkor változik át és vissza amikor akar, és átváltozás után is tudja irányítani önmagát.

Ez eddg oké, de miben különböznek a véroroszlán a rendes emberektől, orkoktól, elfektől, törpöktől, félszerzetektől és gnómoktól?
Nos.... a vámpírokhoz hasonlóan vért kell szívniuk, az az egytlen ital amit ihatnak. És nyers húst kell enniük, az az egyetlen étel amit megehetnek.
Ezenkívül.... az átlagos karakterekél fizikailag sokkal erősebbek. Az pedig másik dolog hogy teliholdkor átváltoznak.... egy oroszlánszerű énnyé, mely gondolkodás nélkül megöl bárkit aki az oroszlán és az étele közé áll.
Persze, ez csak a fiatalabb véroroszlánokra igaz. Az idősebbek (100 vagy több éve véroroszlánok) már képesek az önuralomra oroszlán formában, és el tudják dönteni hogy mikor változnak oroszlánná és mikor vissza "emberi formába".
A vérmedvéknek (még "emberi" formában is) jobb a hallásuk és a szaglásuk mint az átlagos fajuk-belieknek. Viszont még "emberi fmorában" is árasztanak oroszlán-szagot, amitől csak gyakori tisztálkodással lehet megszabadulni.

Megengedett jellem: bármilyen Kaotikus
Bónuszok az adottságokra
Erő: +5
Kitartás: +5
Ügyesség: +3
Intelligencia: nincs bónusz
Bölcsesség: nincs bónusz
Karizma: nincs bónusz

Különleges:
-Teliholdkor átváltozik oroszlánszerű lénnyé... ilyenkor NAGYON erős, és képtelen önmagát uralni. (kivéve ha már 100 évnél több éves. Ebben az esetben tudja magát irányítani és akkor változik át és vissza, amikor akar)
-A vámpírok számára halálos harapásra képes.
-Még a legkisebb vérző sebesüléssel is képes terjeszteni a véroroszlán kórt (ha nem akarsz véroroszlánná válni, ajánlott páncélt viselni harcban)
-A véroroszlánok élőholtak. Tehát nem öregednek (ne tévesszen meg, ha 18 éves kor alatt válasz vérfarkassá, még felnősz), nem tudnak megbetegedni, nincs szükségük levegőre, és a szívük működése nélkül is életben tudnak maradni.

VérvaddisznóFIGYELMEZTETÉS!
A vérvaddisznó egy másodlagos faj! Tehát a karakternek lehet elsődleges faja, és másodlagos faja is. A másodlagos fajt nem kötelező kiválasztani.
A vérvaddisznó esetében a karaktered "emberi" formájáról rakjál képet.


Élőholt lények, melyeket egy kór tart életben.
Ha egy karaktert megharap egy vérvaddisznó akkor a teste nagyrészt meghal (mint a vámpíroknál), de megfertőződnek a vérvaddisznó kór által.... a kór életben hagyja őket, de 1 bizonyos árért: ők maguk is vérvaddisznók lesznek.

A vérvaddisznók élőholtak, így örökké élnek. (és ha felnőttként változnak vérvaddisznóvá akkor nem is öregednek.)
A vérvaddisznók különleges élőholtak: ha 18 éves kor alatt változnak vérvaddisznóvá, akkor felnőnek (de 18 éves kor után már nem öregednek), és lehetnek gyerekeik. Egy vérvaddisznó és egy nem vérvaddisznó gyereke "fél-vaddisznó" aki gyengébb mint egy normális vérvaddisznó, de már születésétől kezdve akkor változik át és vissza amikor akar, és képes magát irányítani átváltozás után is.
2 vérvaddisznó nászából pedig "tisztavérű vaddisznó" lesz, aki sokkal erősebb mint egy átlagos vérvaddisznó, és születésétől kezdve akkor változik át és vissza amikor akar, és átváltozás után is tudja irányítani önmagát.

Ez eddg oké, de miben különböznek a vérvaddisznó a rendes emberektől, orkoktól, elfektől, törpöktől, félszerzetektől és gnómoktól?
Nos.... a vámpírokhoz hasonlóan vért kell szívniuk, az az egytlen ital amit ihatnak. És nyers húst kell enniük, az az egyetlen étel amit megehetnek.
Ezenkívül.... az átlagos karakterekél fizikailag sokkal erősebbek. Az pedig másik dolog hogy teliholdkor átváltoznak.... egy vaddisznószerű énnyé, mely gondolkodás nélkül megöl bárkit aki a vaddisznó és az étele közé áll.
Persze, ez csak a fiatalabb vérvaddisznókra igaz. Az idősebbek (100 vagy több éve vérvaddisznó) már képesek az önuralomra vaddisznó formában, és el tudják dönteni hogy mikor változnak vaddisznóvá és mikor vissza "emberi formába".
A vérvaddisznóknak (még "emberi" formában is) jobb a hallásuk és a szaglásuk mint az átlagos fajuk-belieknek. Viszont még "emberi fmorában" is árasztanak vaddisznó-szagot, amitől csak gyakori tisztálkodással lehet megszabadulni.

Megengedett jellem: bármilyen Kaotikus
Bónuszok az adottságokra
Erő: +4
Kitartás: +9
Ügyesség: nincs bónusz
Intelligencia: nincs bónusz
Bölcsesség: nincs bónusz
Karizma: nincs bónusz

Különleges:
-Teliholdkor átváltozik vaddisznószerű lénnyé... ilyenkor NAGYON erős, és képtelen önmagát uralni. (kivéve ha már 100 évnél több éves. Ebben az esetben tudja magát irányítani és akkor változik át és vissza, amikor akar)
-A vámpírok számára halálos harapásra képes.
-Még a legkisebb vérző sebesüléssel is képes terjeszteni a vérvaddisznó kórt (ha nem akarsz vérvaddisznóvá válni, ajánlott páncélt viselni harcban)
-A vérvaddisznók élőholtak. Tehát nem öregednek (ne tévesszen meg, ha 18 éves kor alatt válasz vérfarkassá, még felnősz), nem tudnak megbetegedni, nincs szükségük levegőre, és a szívük működése nélkül is életben tudnak maradni.

VértigrisFIGYELMEZTETÉS!
A vértigris egy másodlagos faj! Tehát a karakternek lehet elsődleges faja, és másodlagos faja is. A másodlagos fajt nem kötelező kiválasztani.
A vértigris esetében a karaktered "emberi" formájáról rakjál képet.


Élőholt lények, melyeket egy kór tart életben.
Ha egy karaktert megharap egy vértigris akkor a teste nagyrészt meghal (mint a vámpíroknál), de megfertőződnek a vértigris kór által.... a kór életben hagyja őket, de 1 bizonyos árért: ők maguk is vértigrisek lesznek.

A vértigrisek élőholtak, így örökké élnek. (és ha felnőttként változnak vértigrissé akkor nem is öregednek.)
A vértigrisek különleges élőholtak: ha 18 éves kor alatt változnak vértigrissé akkor felnőnek (de 18 éves kor után már nem öregednek), és lehetnek gyerekeik. Egy vértigris és egy nem vértigris gyereke "fél-tigris" aki gyengébb mint egy normális vértigris, de már születésétől kezdve akkor változik át és vissza amikor akar, és képes magát irányítani átváltozás után is.
2 vértigris nászából pedig "tisztavérű vértigris" lesz, aki sokkal erősebb mint egy átlagos vértigris, és születésétől kezdve akkor változik át és vissza amikor akar, és átváltozás után is tudja irányítani önmagát.

Ez eddg oké, de miben különböznek a vértigris a rendes emberektől, orkoktól, elfektől, törpöktől, félszerzetektől és gnómoktól?
Nos.... a vámpírokhoz hasonlóan vért kell szívniuk, az az egytlen ital amit ihatnak. És nyers húst kell enniük, az az egyetlen étel amit megehetnek.
Ezenkívül.... az átlagos karakterekél fizikailag sokkal erősebbek. Az pedig másik dolog hogy teliholdkor átváltoznak.... egy tigrisszerű énnyé, mely gondolkodás nélkül megöl bárkit aki a tigris és az étele közé áll.
Persze, ez csak a fiatalabb vértigrisekre igaz. Az idősebbek (100 vagy több éve vértigris) már képesek az önuralomra tigris formában, és el tudják dönteni hogy mikor változnak tigrissé és mikor vissza "emberi formába".
A vértigriseknek (még "emberi" formában is) jobb a hallásuk és a szaglásuk mint az átlagos fajuk-belieknek. Viszont még "emberi fmorában" is árasztanak tigris-szagot, amitől csak gyakori tisztálkodással lehet megszabadulni.

Megengedett jellem: bármilyen Kaotikus
Bónuszok az adottságokra
Erő: +5
Kitartás: +6
Ügyesség: +2
Intelligencia: nincs bónusz
Bölcsesség: nincs bónusz
Karizma: nincs bónusz

Különleges:
-Teliholdkor átváltozik tigrisszerű lénnyé... ilyenkor NAGYON erős, és képtelen önmagát uralni. (kivéve ha már 100 évnél több éves. Ebben az esetben tudja magát irányítani és akkor változik át és vissza, amikor akar)
-A vámpírok számára halálos harapásra képes.
-Még a legkisebb vérző sebesüléssel is képes terjeszteni a vértigris kórt (ha nem akarsz vértigrissé válni, ajánlott páncélt viselni harcban)
-A vértigrisek élőholtak. Tehát nem öregednek (ne tévesszen meg, ha 18 éves kor alatt válasz vérfarkassá, még felnősz), nem tudnak megbetegedni, nincs szükségük levegőre, és a szívük működése nélkül is életben tudnak maradni.

VérpatkányFIGYELMEZTETÉS!
A vérpatkány egy másodlagos faj! Tehát a karakternek lehet elsődleges faja, és másodlagos faja is. A másodlagos fajt nem kötelező kiválasztani.
A vérpatkány esetében a karaktered "emberi" formájáról rakjál képet.


Élőholt lények, melyeket egy kór tart életben.
Ha egy karaktert megharap egy vérpatkány akkor a teste nagyrészt meghal (mint a vámpíroknál), de megfertőződnek a vértigris kór által.... a kór életben hagyja őket, de 1 bizonyos árért: ők maguk is vérpatkányok lesznek.

A vérpatkányok élőholtak, így örökké élnek. (és ha felnőttként változnak vérpatkánnyá akkor nem is öregednek.)
A vérpatkányok különleges élőholtak: ha 18 éves kor alatt változnak vérpatkánnyá akkor felnőnek (de 18 éves kor után már nem öregednek), és lehetnek gyerekeik. Egy vérpatkány és egy nem vérpatkány gyereke "fél-patkány" aki gyengébb mint egy normális vérpatkány, de már születésétől kezdve akkor változik át és vissza amikor akar, és képes magát irányítani átváltozás után is.
2 vérpatkány nászából pedig "tisztavérű vérpatkány" lesz, aki sokkal erősebb mint egy átlagos vérpatkány, és születésétől kezdve akkor változik át és vissza amikor akar, és átváltozás után is tudja irányítani önmagát.

Ez eddg oké, de miben különböznek a vérpatkány a rendes emberektől, orkoktól, elfektől, törpöktől, félszerzetektől és gnómoktól?
Nos.... a vámpírokhoz hasonlóan vért kell szívniuk, az az egytlen ital amit ihatnak. És nyers húst kell enniük, az az egyetlen étel amit megehetnek.
Ezenkívül.... az átlagos karakterekél fizikailag egy kicsit erősebbek. Az pedig másik dolog hogy teliholdkor átváltoznak.... egy patkányszerű énnyé, mely gondolkodás nélkül megöl bárkit aki a patkány és az étele közé áll.
Persze, ez csak a fiatalabb vérpatkányokra igaz. Az idősebbek (100 vagy több éve vértigris) már képesek az önuralomra patkány formában, és el tudják dönteni hogy mikor változnak patkány és mikor vissza "emberi formába".
A vérpatkányoknak (még "emberi" formában is) jobb a hallásuk és a szaglásuk mint az átlagos fajuk-belieknek. Viszont még "emberi fmorában" is árasztanak patkány-szagot, amitől csak gyakori tisztálkodással lehet megszabadulni.

Megengedett jellem: bármilyen Kaotikus
Bónuszok az adottságokra
Erő: +1
Kitartás: +1
Ügyesség: +3
Intelligencia: +3
Bölcsesség: nincs bónusz
Karizma: nincs bónusz

Különleges:
-Teliholdkor átváltozik patkányszerű lénnyé... ilyenkor NAGYON erős, és képtelen önmagát uralni. (kivéve ha már 100 évnél több éves. Ebben az esetben tudja magát irányítani és akkor változik át és vissza, amikor akar)
-A vámpírok számára halálos harapásra képes.
-Még a legkisebb vérző sebesüléssel is képes terjeszteni a vérpatkány kórt (ha nem akarsz vérpatkánnyá válni, ajánlott páncélt viselni harcban)
-A vérpatkányok élőholtak. Tehát nem öregednek (ne tévesszen meg, ha 18 éves kor alatt válasz vérfarkassá, még felnősz), nem tudnak megbetegedni, nincs szükségük levegőre, és a szívük működése nélkül is életben tudnak maradni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
 
Másodlagos faj: Likantróp (Vérfarkas, Vérmedve, Véroroszlán, Vérpatkány, Véttigris, Vérvaddisznó)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Vérfarkasok és Őrzők legendája
» Damien Knight
» A Vérfarkasokról általában
» A Regeneráció
» Egyetemek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ways of Darkness :: Játékhoz tartozó :: Tudnivalók a játék világáról :: Játszható fajok-
Ugrás:  

Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a free blog