Ways of Darkness

Egy olyan fantasy, amit még sohase láttál.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Gyógyfürdő

Go down 
SzerzőÜzenet
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Gyógyfürdő   Szomb. Ápr. 10, 2010 3:33 am

A nemes elfek a gyógyvizet adó forrásokból csatornák segítségével elvezették a vizet a gyógyfürdőkbe.
A vizet alulról, alulról, tűz segítségével melegítik fel, és a hőt mágikus úton szabályozzák. Ugyanúgy a víz tisztításáról egy varázstárgy gondoskodik.
A gyógyfürdő nem csak a fürdőzőhelyet tartalmazza, hanem még van nyilvános WC is, külön a férfiaknak, külön a nőknek. A WC-ről érkező szennyeket egy csatorna által elvezetik.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
Gzaxia Nolano
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 162
Join date : 2013. Apr. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   Csüt. Ápr. 25, 2013 2:01 pm

- Rendben úgy lesz, megvárom.
Semmi kedvem nem volt ilyenekbe beleszólni. Intézze csak el ő. Az ő dolga amúgy is, az ő Rendje...
Nos úgy látszik, nem csak nekem jutott eszembe a fürdés eshetősége. Bár igazából a köpenyemet is ki kellett volna mosni, érdekes lett volna így bevonulni a városba. Ezt szóvá is tettem a lovagnak, és amint bele egyezett, és megálltunk egy pataknál, vagy valami hasonlónál, legalább a nagyon látható foltokat igyekeztem eltüntetni.
Ahogy megálltunk, szegény ló már tényleg megérezte az utat. Jó, nem volt még a halálán, de ahogy leszálltunk még a közelében maradtam, nem törődve esetleg Stephanus fürkésző tekintetével. Bár a ló is nyugtalankodott igyekeztem megnyugtatni, és koncentrálni kezdtem. Egy nem túl nehéz, de azért nem elkapkodható varázslatot szórtam rá, ami enyhíti az izomlázakat, és kicsit helyre állítja az erőnlétet. Bele sem gondolva hogy esetleg a lovag zokon veheti, még is mit csinálok az állatával.

Nos amikor a fürdőbe értem éreztem hogy gondok lesznek. Lehettem volna olyan mint a többiek, mármint abból a szempontból, hogy lehettek volna olyan ruháim amivel nem lógok ki, de nem voltak. Kicsit zavarban is éreztem magam. Nem volt semmi másom, csak a rajtam lévő tundra bugyi, meg egy váltás a tarsolyomban, ami ,,valamivel" rövidebb volt. Az csak a csípőmet fogta közre, de elég szorosan. Az is úgy nézett ki mint egy kis... nagyon kicsi, nadrág, de csak azt takarta amit kellett. És mivel teljesen meg kellett szabaduljak a bőrpáncéltól, nem maradt más csak a szoros fehérnemű ami pánt nélkül is tartotta amit tartania kellett. Elég sűrű szövésű volt, és több rétegű ahhoz hogy ne látszódjon át.
Ahogy kiléptem a fürdő részbe észrevettem a pillantásokat, amiket már úgy ismertem. Melyek végig mértek, és azt üzenték menj innen, nincs itt keresni valód. De nem érdekelt, sem a fintorok. És az sem hogy a sok hófehér bőr között én voltam az egyetlen, akinek hamvas-szürkés volt mint a korai éjszaka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   Csüt. Ápr. 25, 2013 10:30 pm

*Stephanus nem vette zokkon azt, hogy lova gyógyító jellegű varázslatot kapott.. Sőt, pont ellenkezőleg.
Stephanus is megszabadult ruhái nagy részétől, ami maradt, az egy selyemből készült rövidnadrág volt, betöltve az alsónemű szerepét.
A félelf nővel együtt ért be a fürdőbe, és csak ámult a testén. Szépnek tartotta. Mielőtt a vízbe mentek volna, Stephanus észrevette a tekiteteket.*
- Van néhány privát kismedence is... Kössük egybe a fürdést a pihenéssel. - tanácsolta Stephanus. Nem volt ebben túl sok hátsó szándék, hiszen még a függönyszerűséggel elkerített privát kismedencékben is feltűnő lett volna a furcsa hang, és intenzív árnyék.
Persze a fürdőben az ilyesmi nem ritkán fordul elő, és botrány helyett a kívülállók kuncogását váltja ki, ami érthető is a nemes elf kultúrát nézve. Az emberek és sötételfek viszont mindketten szemérmesebbek.
Ha Gzaxia beleegyezett, Stephanus már vezette is az egyik privát medencéhez, ahol a kellemesen meleg vízbe merítkezhetnek. Abban az esetben ha Gzaxia ragaszkodik a publikus medencéhez, oda mennek be együtt. Lehet, hogy azt a hamis illúziót fogja kelteni mintha egy pár lennének - ami szégyent hozhat mindkettőre - de ha már ott van mellette egy ember, nem néznek Gzoxiára olyan csúnyán, és nem próbálkoznak semmiféle butasággal.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
Gzaxia Nolano
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 162
Join date : 2013. Apr. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   Pént. Ápr. 26, 2013 1:35 am

- Privát medence, ha? - nevettem kicsit. Bár így magam előtt keresztbe tett karokkal álltam, hogy kicsit jobban takarjam magam. Persze ez igazából nem segített semmit. Végig gondolva azonban, mérlegelve minden ,,jót" és ,,rosszat", végül aztán meggondoltam magam.
- Jó, menjünk - egyeztem bele, reménykedve hogy ott kicsit nagyobb nyugalom van. Jól esett volna tényleg egy kis pihenés. Mellesleg meg már magamat sem féltettem jó régóta sok mindentől... Jó nem kételkedtem abban, hogy lehet valaki nálam erősebb, de azért bíztam magamban.
Követtem Stephuanust. Én igazából nem sokat jártam ilyen helyekre, a korom ellenére, úgyhogy amúgy sem tudtam volna merre kell menni. A kezeimet azért mégis leengedtem amikor mentünk, így kicsit méltóságteljesebbé téve a járásomat. Azért ennyi tartás bennem is van.
Mikor odaértünk a medencéhez kecsesen, és cseppet sem kapkodva beléptem a vízbe, majd leülve nyakig elmerültem. Kicsit elterpeszkedtem a karjaimmal a medence szélén és becsukva a szemeimet sóhajtottam. Vajmit is számíthat nekem hideg, vagy meleg vesz körül, azért még élvezhetem a jó időt, és a meleget. Nem beszélve arról, hogy eszméletlen fáradtnak éreztem magam hirtelen. A bőrömön még mindig éreztem a napfény emlékét, és ez most jelenleg zavart. Jól esett egy kis árnyék. Ha volt is ablak, igyekeztem minél távolabb tőle, az árnyékba ülni.
Ha Stephanus nem szólt hozzám akkor egy darabig csöndben ültem csak ott. Egészen addig míg azt nem éreztem, hogy lassan tényleg elalszok, azt pedig nem kéne. Így mondhatni kissé felriadtam.
- Szóval ez így megy, hm? - néztem a lovagra felvont szemmel. - A lovagi élet. Elvégzed a piszkos munkát, utána a nap végén nőkkel fürdőzöl? - vigyorogtam. Vártam egy kicsit, majd azért hozzá tettem. - Csak viccelek, szóval ne vedd zokon, vagy ilyenek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   Pént. Ápr. 26, 2013 7:15 am

- Pontosan... a lovagi élet így megy... A szolgálat teljesítése után érdemes a pihenő... - mondja viccelődve.
*Bár végülis belegondolt... Talán mégse kellett volna őket megölni? A lovag feladata a gyenge védelme... Mi dicsőség van öt tökfilkó lemészárlásában? Sóhajtott egyet...
Végülis a víz eléggé meleg, jó pihenés, és a "társaság" élvezhető... Stephanus hátradől a falnál, és élvezi a vizet. Ha tehette volna, közelebb ment volna Gzaxiához, és esetleg megsimogatta volna vagy masszást adott volna, látván hogy a bőrével van valami. Talán fényérzékeny fajta, és leég a napon. Persze ezt nem merte megtenni, úgyhogy beérte enyhe, lehetőleg észrevehetetlen közeledéssel, lassú helyváltással. Nem szabad semmi bolondot csinálni.*
- Na és mondd csak... Ha a küldetéssel végzünk, mik a szándékaid? Van valamiféle állásod, esetleg lakhely, jövőkép? - kérdezte Stephanus. Persze saját magában is megjelent a kérdés... és az ő jövője? Nos, ő egy lovag. A jövője az, hogy majd tanítványt fogad, kiképző, mesterré léptetik elő, és ennyi... talán a jelenlegi mester halála után ő lehet a következő nagymester, bár vajmi kicsi az esélye. Már ha egyáltalán megéri az elkövetkező 30-40 évet, persze... A lovag egy harcos, és ki tudja hogy melyik jövőbeli csatában kell elesnie. A karier mellett meg egyáltalán mi lehet a jövője? Házasság? Mégis kivel? Hobbik? Ott vannak a lovagi tornák... Belegondolva az egészbe, Stephanusnak nem is nagyon vannak barátai. Szüleit nem is ismerte. Ki fog rá emlékezni, ha meghal?*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
Gzaxia Nolano
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 162
Join date : 2013. Apr. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   Pént. Ápr. 26, 2013 7:29 am

Felvontam a szemöldököm. Mind arra hogy így megy a lovagi élet mind arra, hogy sóhajtott.
- Talán akkor nekem is ezt kellett volna választanom - viccelődtem. - Ki tudja milyen csinos fiúkák vennének akkor körbe mindennap... De igazából... valószínűleg nem tudnám csinálni - ráztam meg a fejem.
- De valami zavar téged... vagy talán tévedek? Nem muszáj elmondanod, de ha mégis akkor csupa fül vagyok.
Halkan elnevettem magam. A hangom olyan lágy volt, mintha csak a falakat, magát a levegőt, és a teremben lévőket akarná simogatni.
- Én egy senki vagyok Stephanus. Mint a szél, ott vagyok mindenhol, és egyszerre sehol, arra megyek amerre a lábam visz, és ott állok meg ahol kedvem tartja, addig amíg a kedvem tartja. Azt teszem amit jónak látok, és amit megtehetek. Nagyjából ennyi az élettörténetem dióhéjban, ez a múltam a jelenem és a jövőm.
- De úgy látszik ezek a szellők borús felhőket hoztak a te fejed fölé... - néztem rá érdeklődve.
Kérdezhettem volna magamtól, hogy mit érdekel egy egyszerű halandó sorsa... De ez voltam én, nem tudott nem érdekelni. Főleg ha már egy időre úgy tűnik amúgy is bajtársak leszünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   Pént. Ápr. 26, 2013 7:39 am

- Csinos fiúkák? Heh... van jónéhány nő a rendben, de nem úgy néz ki mintha jobban kiváltanák az ellentétes nem vonzalmát mint a nemlovagok...
- Engem, zavarni? Ugyan már... Csak a jövőmön gondolkodtam... Igaz hogy a rangomat jóval fiatalabban értem el, mint a többiek... Mégis a mesterek reklamálnak, hogy nincs tanítványom... Végülis, talán a küldetés után fogadhatok egyet.
*Nevetgélt Stephanus.*
- Hát... Az én élettörténetem, nos... A szüleimet nem ismertem. A lovagrend fogadott örökbe. Jó kis kiképzést kaptam, és küldetéseket... végülis tudtam jól tanulni, míg egy nap a mesteremet megölte egy vámpír... A vérszívó persze az én kezem által vészett el, így előléptettek... És így jutottam a jelenlegi rangomhoz. Volt már részem az életben bőven... Volt hogy jót ittam, volt hogy megsebesültem... A nőkkel kapcsolatban viszont tévedsz. Az hogy lovag vagyok, nem tesz vonzóvá... sőtmitöbb, a legtöbben a lovagban a státuszát és vagyonát látják csak, és abba szeretnek be, nem pedig a páncél mögött található emberbe... Voltam már egyszer Dhaeraow Loominban. Nem volt túl kellemes tapasztalat, és remélem nem ismernek fel. Máskülben a küldetés könnyen bukhat. - mondtja Stephanus, majd egy kicsit közelebb megy Gzaxiához, és halkabban beszél. Ki tudja, akár itt is lehetnek kémek és besúgók...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
Gzaxia Nolano
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 162
Join date : 2013. Apr. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   Pént. Ápr. 26, 2013 7:56 am

Elnevettem magam csendesen.
- Talán nem tudják a titkát, vagy nem akarják - vontam meg a vállam. - Az is megeshet.
Én sem voltam azért akit mindig körbelengtek a férfiak, és azért is mert nem vágytam rájuk éjjel-nappal... vagyis hát mindennap.
- A jövő... sokszor az tud lenni ami leginkább borússá teszi az ember hangulatát. És ha így látod jónak, akkor tedd azt, fogadj tanítványt - mosolyogtam rá.
Figyelmesen hallgattam a mondandóját. Azért valahogy meglepett, és váratlanul ért hogy egy vámpírt említett. Ezt persze próbáltam leplezni. Így már nem kételkedtem abban, mi lenne a véleménye ha megtudná mi vagyok.
- Akkor úgy látszik mégis csak volt apád, és van családod. Bár azért részvétem.
- Talán csak azért mert még nem láttak annyit téged kibújva a páncélodból, mint én - nevettem. Tudom elkomolytalankodtam ezzel a kis viccel a témát, de egyáltalán nem sértésnek szántam. - Talán azok fölött, akik csak a páncélodig látnak át kéne nézned, ahogy ők teszik veled. Nézz a mögé amit látsz, próbáld meg látni az igazságot.
- Akkor én is remélem hogy nem ismernek fel téged. Annak ellenére ami vagyok, még sosem jártam a sötét elf klánok földalatti területén. És csak úgy nyaralásként nem is terveztem soha.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   Pént. Ápr. 26, 2013 8:07 am

- Minek nekik azt tudni... Nem ér az túl sokat... - válaszolt.
- Én és a tanítvány? Ugyan... nem vagyok én jó tanár. Életemben nem tanítottam senkit...
- Nos, nem mintha feladatom lenne a titoktartás, de a lovagnak áldozatokat kell hoznia... Ha hagyjuk hogy a páncéljunk mögé lássanak, nem élhetünk rendes emberi életet... Hírességekké válnánk mind, mindenki tudná a nevünket, és követnének a szájhősök tollaikkal és kérdéseikkel... Nem kell nekünk a hírnév. Mi csak a dolgunkat végezzük. De néha persze ez se elég... Volt már jó régen, hogy a démonok támadtak. Talán megtörténhet a közeljövőben is... Ki tudja, hogy melyik csatában kell majd elesnem. A hősi halál minden lovag álma... Hát, végülis nekem nincs mit vesztenem. A lovagok nagy részének van tanítványa vagy mestere, van felesége s gyereke, szülei, családja, és egyéb embere akihez van érzelmi kötődése... Őket van ki sirassa... Vajon ha kilehelem a lelkemet, engem ki fog megsiratni? - fejezte be Stephanus viccelődve, elnevetve magát. - De minek szomorogjunk... Inkább élvezzük a fürdőt... már csak egy jó bor hiányozna.
*Mosolygott Stephanus, és még egy kicsit közelebb került Gzaxiához. Persze csak egy kicsit, hogy lehetőleg ne vegye észre. Ezután megint a falnak dőlt, és folytatta a melegvíz élvezését...*
- Esküszöm, ezt a vizet nem lehet megunni...
*Várt Gzaxia reakciójához. Ha negatív reakciót mutat, akkor nem tesz semmit. Ha pozitívat, akkor úgy dönt, hogy kicsit játszadozik, és egy gyerekes mosoly adása után vizet fröcsköl rá, mint a kisgyerekek, elvárva hogy "bosszúból" ő is ugyanazt tegye vele.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
Gzaxia Nolano
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 162
Join date : 2013. Apr. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   Pént. Ápr. 26, 2013 8:25 am

Megráztam a fejem.
- A jövő értéke annyi, amennyit adsz neki Stephanus. Érdekes, és szeszélyes dolog az. Lehet nem tulajdonítasz neki jelentőséget, és ezzel a jelened értékét veszíted el. Vagy fordítva, ha túl sokat adsz a jövőre és semmit a jelenre. De ez a te döntésed.
- Talán pont ezért nem tudhatod. Lehet hogy jó tanár lennél. Persze senki sem tökéletes elsőre...
Démonok? Megborzongtam a gondolatra. Hogy itt? És hogy pont... Nem volt kedvem találkozni velük.
- Akkor csak válassz ki párat, akit arra érdemesnek találsz és csak azoknak mutasd meg ki vagy.
- És neked is ez az álmod? Tényleg nincs mit vesztened? Csak az álom az örök álomról a síron túl? Ne érts félre Stephanus. Azt hiszem van mit benned tisztelni, és nem a hitedből akarlak kitéríteni, vagy bármi ehhez hasonló. De használd a fejed. A halál megvár, és előbb utóbb úgy is le jön. Nem érdemes siettetni.
Legalább is neki. Lehet én is meghalok egyszer, de kicsit sem vágytam ilyesmire. Nem vártam a halált, sőt! Az hogy valószínűleg nagyon-NAGYON sok időm van, megnyugtatott.
- Ki tudja? Talán a legvégén lesz aki bánkódjon utánad.
Őszintén? Valójában nem vettem észre ahogy Stephanus közeledik. Vagy ki tudja, lehet észre vettem, de figyelmen kívül hagytam. Az hogy lefröcskölt meglepett, és egy pillanatra le is fagytam.
- Na! - néztem rá bosszúsan, majd arrébb löktem magam a vízben, és visszafordulva visszafröcsköltem, úgy hogy lehetőleg a feje is teljesen vizes legyen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   Pént. Ápr. 26, 2013 8:34 am

- Heh... Majd meglátjuk hogy hogyan lesznek a dolgok.. Van addig időnk bőven... - mondta mosolyogva.
Most viszont az egész feje vizes lett. Ennyit a jól fésült hajának... azért a lovagnak is kell adnia a külsőre... És ha már egy férfi arra adja a fejét, hogy hosszú hajat növesszen - ami ekkoriban elég gyakori volt, különböző okok miatt is (lusták voltak levágni, nem volt pénz ollóra, vagy csak a hosszú jobban tetszett nekik) - akkor azért vigyáznia kell rá, nehogy kócos legyen... Illúzióromboló lehet egy nagy aranypáncélú hőst látni kócos hajjal... Bár, ha egyszer vizes, akkor kócos nem lehet... majd csak megszárad.*
- Hi hi hi... *úszott Stephanus Gzaxia után, és talán egy bizonyos fajta bocsánatkérésként, elkezdte hátulról lassan simogatni a vállait... Annyira lassan és lágyan, amennyire csak tudta. Végülis a lefröcskölés csak egy gyerekes tréfa volt, Stephanus nem hitte volna hogy Gzaxia zokkon veszi... Heh, mekkora hibát követett el. A vállak simogatásával lehet hogy mégjobban felbosszantja mint a fröcsköléssel... Ki tudja, lehet hogy itt lesz egy bunyó, vagy tűzharc, és két bajtársból két ellenség... Persze remélhetőleg nem.*
~ Remélem ez kiengeszteli... ~ gondolta, majd egy még merészebb tettet tett. Az ajkai a nyakához értek, majd egy pillanat után eltávolodtak. Ismerős lehet ez már Gzaxiának, ha egyszer vámpír. Na, lehet hogy Stephanus most végleg elvágta magát... lehetséges hogy élete nagy hibáját követte el, aztán csak súlyos sebesülésekkel fog innen kilépni. Ki tudja.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
Gzaxia Nolano
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 162
Join date : 2013. Apr. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   Pént. Ápr. 26, 2013 8:50 am

Igazából értettem én a tréfát. A kezdeti meglepődésem után a durcás arc csak rájátszás volt. Azt hittem egy újabb víz fröcskölést várhatok, de nem ez történt. Ez talán még jobban meglepett, mint az előző.
Először nem is értettem... vagyis csak zavartan álltam és a valóság szilánkjaiból próbáltam összerakni a nyilvánvalót. Ki tudja mikor ért hozzám egyáltalán valaki utoljára. Persze leszámítva azt amikor Ravok arca találkozott az öklömmel. És hogy valaki így, vagy hasonlóan érjen hozzám...
Egy több mint hatvan éves emlék úszott be az elmémbe amikor egy kiszemelt, kívánatos ifjúval töltöttem az éjszakát. Csak egyetlen egyet, és az nem volt több egyszerű ,,kalandnál". De kétlem hogy ő is egyhamar elfelejtette volna azt az éjszakát...
Amikor viszont megcsókolta a nyakamat felocsúdtam az álmodozásból. Több volt ez már minden ártatlan kis játéknál. Még akkor is, ha ez már előtte nyilván való volt.
- Stephanus - tettem a kezére az enyémet. - Ne... - tettem hozzá kérlelően.
- Tartottam ettől már azóta hogy elindultunk Alta Gonba. Sőt még talán az előtt is. De csak fájdalmat és kínt hoznék a fejedre.
Félig hátrafordultam, hogy a szemébe nézhessek. És azért is hogy a reakcióit láthassam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   Pént. Ápr. 26, 2013 8:59 am

- Nyugalom, Gzaxia... csak játszadoztam. Ha már egyszer ilyen nehéz útnak nézünk elébe, talán érdemes lenne előtte egy jót mulatni... - mondta mosolyogva, majd kicsit eltávolodott Gzaxiától. Végülis a további reakciót várta. Ha pozitív reakciót adott, akkor megint odament, és hátulról átölelte... ha negatívat, akkor ott maradt, ha semlegest, akkor egy kicsit közelebb ment, és ennyi.
Persze arra is gondolni kell, hogy mit értett a mulatás alatt...*
- Talán újra a fogadóba kellene mennünk ezután... Hosszú lesz a jövő hét, ezért érdemes lenne sokat aludni... persze előtte egy jó bor se ártana meg, nemde?
*Majd várt a válaszra. Végülis, van elég pénze neki.... Azért mégiscsak ő fogja sínyleni az egészet, mert amilyen jószívű, mindent ki fog fizetni Gzaxia helyett... Na de nem baj. A lovagi eszme, ugye...*
~ Talán egy hibát követtem el? ~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
Gzaxia Nolano
Magus - Varázsló
Magus - Varázsló
avatar

Hozzászólások száma : 162
Join date : 2013. Apr. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   Pént. Ápr. 26, 2013 9:13 am

Játék... Valahogy azért ezt mégsem tudtam nem komolyan venni. Rá lehetett fogni hogy játék, akár azt is ami az után következett volna, de nem tudtam semmibe nézni Stephanust mint személyt. Arról viszont szó sem volt hogy haragudtam volna rá.
Elmosolyodtam. De ebből inkább a nyugalom sugárzott, nem pedig bármi féle kacérkodás vagy kihívás.
Stephanus arcára tettem a kezem és még mindig mosolyogva megráztam a fejem. Egyáltalán nem vettem zokon ha átkarolt. Sőt, az még a nyugalom pár pillanatával ajándékozott meg. Sok mindent eszembe jutott alatta, és közben a fejem mégis üres maradt. Egyszerre visszaváltoztam pár pillanatra azzá a mágussá aki Copperportban voltam, csak a gyötrő kétség nélkül ami akkoriban jellemezte a napjaimat. Talán ha akkor találkoztunk volna, minden másképp lett volna, értelme lett volna.
- Rendben, benne vagyok - feleltem, majd elindultam a medence széle felé. Azért még váratlanul visszafordultam, és lefröcsköltem vízzel a férfit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   Pént. Ápr. 26, 2013 9:22 am

*Arra, hogy újra le lett fröcskölve, nem válaszolt szóval, csak egy mosollyal. Követte a nőt, majd együtt mehettek a törülközőért, és ruháikért. Szerencsére eszközeik, pénzük, fegyvereik, stb. mint egyben vannak, nem lopta el őket senki vagy semmi. Öltözhetnek vissza.
Stephanus nem csinál ebből nagy ügyet, elmegy egy függöny által szétválasztott részhez, és kijön teljesen szárazon, jólfésült hajjal, felpáncélozottan, leszámítva a sisakot. Megvárja míg Gzaxia végez a felöltözéssel, és csak akkor indult el vele együtt, ki az épületből, el a fogadóba.
Persze, hölgyeké az elsőbbség, és remélte, hogy tudta az utat. Mindenesetre, mielőtt útnak indultak, azelőtt megcsókolta a nőszemély homlokát... persze ha hagyta. Ha Gzaxia egyértelmű nemakarom jelzést tett, Stephanus nem tette meg, és csak elkezdte az utat vele együtt a fogadóba. Újra ihat egy jót... vajon mifélét igyon?*
~ Talán most nem véresbort kellene innom... esetleg megpróbálom a Hófehér Cukrost... állítólag a legédesebb fehérbor. ~
*Ezt gondolta, miközben Gzaxiával együtt a fogadó felé közeledett.*

//A következőt a fogadóba. ^^ //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Gyógyfürdő   

Vissza az elejére Go down
 
Gyógyfürdő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ways of Darkness :: A játék világa (felszín) :: Belső-Froturn :: Yanus (főváros)-
Ugrás:  

HungarianForum.com | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create a free blog