Ways of Darkness

Egy olyan fantasy, amit még sohase láttál.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 A törzsfőnök sátra

Go down 
SzerzőÜzenet
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: A törzsfőnök sátra   Szer. Ápr. 07, 2010 7:55 am

Itt alszik a törzsfőnök, itt van a "trónja", és egyben itt szokott vacsorázni is. Ha nem vagy magas rangú tagja a klánnak, általában szigorúan tilos belépni.... alacsonyabb-rangú tagokat, vagy nem-orkokat csak nyomós okkal hívnak be ide, például ha tárgyalni kell a törzsfőnökkel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
Tepirm
Saccularius - Tolvaj
Saccularius - Tolvaj
avatar

Hozzászólások száma : 71
Join date : 2011. Mar. 12.
Age : 23
Tartózkodási hely : Pest Megye

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Vas. Okt. 30, 2011 6:03 am

Nagyon elvoltam keseredve amikor megláttam a felhasított sátrat és az előtte nyakát nyílvesszővel átlőtt orkot. ~ Az istenit, nem én voltam az első! Ez így ne ér! ~ Nyafogtam magamban. A sátor megtalálása számomra nagyjából negyedórát vett igénybe, közben itt ott ellopkodtam néhány értékes dolgot, hogy ha már itt vagyunk semmit se hagyjunk ki. Hogy egy jó kis példát mondjak: Találtam egy elég nehéz, kis szütyőt egy asztalon ( ami sajnos úgy csörög mintha pénz lenne benne ). Nem is túlzok, enyhén megfog fájdulni az illetőnek a feje, amikor meglátja, hogy a szeretett kis pénzes szütyője sehol sincs. A másik nagy zsákmányom egy kissé megkopott, de nagy értéket képviselő rubint volt. Ha ezeket én eladom, akkor fürödni fogok az aranyban. ~ Csak azt nem tudom, hogy miért rakják ki ilyen könnyen elvehető helyre ezeket a dolgokat a marhák? Hát még szép, hogy "kölcsön veszem őket", tanuljanak csak a kárukból! ~ Gondoltam. Az ork hullát arrébb vonszoltam és egy padra fektettem, a hasán egy üveggel mintha szét piálta volna a fejét, és a nyílvesszőt meg kirántottam belőle. Undorító egy látvány volt...
A nyílvesszőt elraktam, az átlőtt nyakat meg úgy ahogy elrejtettem, majd a hatalmas sátor oldalán lévő lyukon bekukkantottam. Sehol egy lélek. Bemásztam a sátorba, majd következett az alagút. Igen sötét volt odabent - nagyjából mint egy goblin vagy egy ork feje, mert általában az ő nagy benga fejüktől szokott sötét lenni a levegő - így kellett egy kicsike tapogatózás amíg egy nem szilárd, puha hátat vagy... valakinek a valagát (!!!) meg nem érintettem.
Hála az égnek nem egy ork valagát sikerült megérintenem, hanem egy elfét, az az Levediét. Gondolatban úgy elszégyelltem magamat, hogy szinte már a pokolban éreztem magam. ~ Ha innen kikerülünk, akkor engem ez le fog zúzni. ~ Gondoltam magamban.
- Bocs, nem szándékos. Nem láttalak. - Suttogtam. A lehető legcsöndesebben megpróbáltam a többiek mögött valahogy kényelmesen, összekucorodva hallgatni a párbeszédet az ork nyelven.


A hozzászólást Tepirm összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 31, 2011 6:12 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keissa
Druidae - Druida
Druidae - Druida
avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 25
Tartózkodási hely : Vaskút

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Vas. Okt. 30, 2011 7:01 am

Napok óta csak céltalanul járok mindenfele és nagy csalódásomra semmilyen kalandba nem volt még részem, sőt még egy árva lélekkel sem találkoztam. Épp valami eleség után néznék amikor megpillantok egy sátrat. Óvatosan megközelítem úgy hogy kerüljem a feltűnést, majd figyelek egy aránylag biztonságos távolságból. Egy Orkot látok aki egyáltalán nem mozdul. Egy követ dobok az egyetlen általam látott értelmes élőlény mellé. Mikor látom hogy semmit nem reagál tudom hogy vagy alszik vagy halott. Úgy döntök közelebb merészkedek. Mikor közelebb mentem észrevettem hogy nem lélegzik s mikor ott voltam egy nyíl ütötte sebet is találtam nyakán. A holtest nem volt túl régi s mivel vonszolás nyomait találtam ami szintén nem rég történt. Így arra következtettem hogy a gyilkos nem lehet messze. Ezt követően egy résen befigyeltem a sátorba ahol nem láttam senkit. Bementem és egy alagutat pillantottam meg. Azon gondolkodtam hogy be-e merészkedjek ám mielőtt az igen válasz elhangzott volna bennem hangokat hallottam és kinéztem a sátorból ám óvatlan voltam. Két ork állta a holtest mellet csatabárdal a kezükben és mivel én voltam a első akit megláttak a holtest közelében rögtön hangos rohammal nekem rontottak. Tudtam itt már magyarázkodásra nincs idő. így késeimet előrántva én is elindultam feléjük szélsebesen. Szinte egy szerre indították első és egyben utolsó támadásukat mely elől kitértem és azzal a lendülettel el is vágtam egyikük torkát, majd mielőtt a másik bármit is tehetett volna felhasítottam gyomrát és elgáncsoltam mindkettőjüket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tepirm
Saccularius - Tolvaj
Saccularius - Tolvaj
avatar

Hozzászólások száma : 71
Join date : 2011. Mar. 12.
Age : 23
Tartózkodási hely : Pest Megye

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Hétf. Okt. 31, 2011 6:39 am

// E-3 - Levedi //

Levedi majdnem kiugrott a saját bőréből az érintés miatt. Mivel sajnos nem szólalhatott meg, hátranézett és és úgy mondta - hang nélkül - bele Tepirm hüllőszemébe, hogy " Ezért még a fejedet szegem. ". Egyrést azért mert nem szólt, hogy megérkezett másrészt azért mert oda nyúlt, ahova nem kellene. Fortyogó méreggel, szemét forgatva visszafordult, de egy szót se szólt, főleg Tepirmhez nem. Persze hamar le fog csillapodni, de ezt nem fogja elfelejteni. És elmondta magában hogy ha innen kikerülnek.

// E-1 - Tepirm //

~ Ó, jaj. ~ A tenyerembe temettem az arcom. Igazán sajnáltam - főleg a magam részéről, hogy pont oda tettem a kezem, de hát most istenem, semmit sem láttam. Inkább egy orknak a fejét fogtam volna meg, de akkor már nem itt reklamálhatnék. Megcsóváltam a fejem. Óvatosan megérintettem Levedi vállát és elsuttogtam neki, hogy " Mindjárt jövök ". Ő egy bólintással nyugtázta.
Miközben az alagútban visszafelé baktattam, nem tudtam kiverni a fejemből azt a haragos nézést. ~ Az eddigi utunk során, most az egyszer sikerült meglátnom a mérges pillantását. Igen ritka alkalom, csak így tovább Tepirm. Áá, istenem de rosszul érezem magam. ~ Osztottam az észt magamnak. Valóban rosszul éreztem magam, mert lehet ég a végén félreérti a dolgot és azt meg nem akartam. Inkább egy kéztörés.
Lassan az alagút végére értem, de valami valahogy mintha megváltozott volna. A levegőben éreztem a friss vér keserű szagát, és olyan hangot hallottam, mint amikor valaki csúnyán arcra esik. ~ Ajjaj, lehet Mánuel unatkozik. ~ Gondoltam magamban, és elővettem az íjamat és egy nyílvesszőt. Mielőtt kilépem volna a sátorból, kikukucskáltam a sátor oldalán lévő résen, amit felhasítottak. Az ork hulla amit odatettem nem volt elmozdítva, csupán egy kődarab volt a közelébe hajítva. A hóban meg nyomokat véltem felfedezni, nem is akármilyen nyomokat: Gyíkember nyomokat. Kiléptem a sátorból, de nem kellett sokat lépkednem, hogy megtaláljam az illegális bevándorlót. Kettőt léptem, máris ledermedtem a látványtól. Egy gyíkember nőt láttam aki éppen két ork holt teste felett áll, kezében két véres kés. Tágra nyílt szemmel néztem, de tudtam, hogy ezt nem így kéne kezdeni. Ha az orkok felfedezik a holtesteket - ami most már nagyon valószínű - akkor egy idő után megtalálnak minket. Az meg baj. Rászegeztem az íjamat és megvártam amíg észrevesz.
- Menj be a sátorba. - Adtam ki az utasítást az anyanyelvünkön. Nem bánhattam vele kesztyűs kézzel, nem akartam, hogy lebukjunk. Ha engedelmeskedik, leengedem az íjat, ha nem akkor akkor elmondom neki még egyszer. Ha úgy se megy, akkor elé lövök és valahogy fájdalommentesen és hangtalanul - amit nem hiszek hogy sikerülni fog - bevonszolom a sátorba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keissa
Druidae - Druida
Druidae - Druida
avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 25
Tartózkodási hely : Vaskút

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Hétf. Okt. 31, 2011 2:41 pm

Mikor már azon tanakodtam magamban hogy itt gondok lesznek és el kéne gyorsan tűnni. Az anyanyelvemen halottam valakit szólni és megfordultam. Egy fajtársam volt aki íjat fogott rám, gyorsan kapcsoltam és megfordult fejemben hogy nagy valószínűséggel ő ölhette meg az orkot akit megtaláltam vagy legalábbis van némi köze hozzá. Ám azt is tudtam hogy alapvetően nem akart megölni hisz akkor már halott lenék de attól még zavart hogy rám fogta az íjat. Így bármilyen cselekvés helyet először felszólítottam:
-Előbb tedd le az íjat!
Majd barátságos gesztusból eltettem fegyvereimet de készültem arra hogy ha támadna némi mágia segítségével hárítani tudjam a támadását majd vártam a válaszát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tepirm
Saccularius - Tolvaj
Saccularius - Tolvaj
avatar

Hozzászólások száma : 71
Join date : 2011. Mar. 12.
Age : 23
Tartózkodási hely : Pest Megye

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Hétf. Okt. 31, 2011 3:20 pm

~ Helyes. ~ Gondoltam magamban, amikor elejtette a fegyvereit. Leengedtem az íjamat ahogy kérte, majd rámutattam a sátorra.
- Menj már be, vagy észrevesznek minket! - Förmentem rá az anyanyelvünkön. Muszáj volt, hogy valahogy betereljem őt a sátorba, mert ha itt álldogálunk, akkor mindenki észrevesz és akkor azt nem köszönjük meg. Óvatosan megközelítettem a holtesteket - ügyeltem rá, hogy ne tegyek semmilyen hirtelen mozdulatot ami támadásra utalna - majd a sátorba vonszoltam mind a három tetemet, beleértve a legrégebbit is. Ott kisebb a valószínűsége, hogy észreveszik, pláne ha a sátor bejáratánál a fátylat elhúzom. Miután ezzel végeztem, közelebb mentem a nőhöz - nagyjából öt lépésnyi távolságra lehettünk egymástól - és intettem neki, hogy kövessen a sátorba. A továbbiakban, meg az anyanyelvemen beszéltem hozzá, barátságosabb hangsúlyban. Ha velem tart, akkor tovább megyek és az alagút bejáratánál, beszélek tovább hozzá, éppen csak, hogy takarásban legyünk.
- Sajnálom, hogy így rád förmentem, de nem szabad kockáztatnom. Ha már ilyen messzire elkóborolsz legalább halkan tedd és ne kelts nagy feltűnést. Ezzel nem csak a saját életedet - és mivel nő vagy, már bocs - a szüzességedet is kockáztatod, hanem a mi életünket is veszélyezteted! Mindig légy olyan, ami ködöt használja otthonául. Légy szellem, ami ködben mozog. - Mondtam.
- Most pedig, szépen elmondod nekem - mint a csevegő társadnak - hogy mi a neved, miért vagy itt és hogy hogyan jutottál be ebbe az ork táborba. - Mondtam neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keissa
Druidae - Druida
Druidae - Druida
avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 25
Tartózkodási hely : Vaskút

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Kedd Nov. 01, 2011 9:58 am

*bemegyek a sátorba*
*Elmosolyodok*
-Bocsánatkéréssel kezdesz majd tények ismerete nélkül sértegetsz.
-Téged aztán megtanítottak hogy kell egy nővel bánni. Jegyzem meg gúnyosan.
-Honnan tudod hogy nem osontam eddig? Azt honnan kellet volna tudnom hogy te itt vagy és szavaidból ítélve legalább még egy ember? Ja és honnan gondolod a személyes testi állapotomra vonatkozó tényszerűséget amit úgy mondtál mint ha tudnád? Ja és az utolsó sorkérdésedre szeretném ha előbb te felelnél hiszen valószínűleg te ölted meg az első orkot vagyis akinek magyarázkodnia kéne az elsősorban te vagy és nem én. Mondtam határozottan, kimérten és tisztelet parancsolóan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tepirm
Saccularius - Tolvaj
Saccularius - Tolvaj
avatar

Hozzászólások száma : 71
Join date : 2011. Mar. 12.
Age : 23
Tartózkodási hely : Pest Megye

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Kedd Nov. 01, 2011 11:00 am

Egy kicsit elmosolyodtam. ~ Nagyon beszédes a leányzó. ~ Gondoltam magamban.
- Akkor vegyük sorjában: Ha csendben osontál volna idáig, akkor nem hallottam volna kint azt az ordítozást, ami azt jelzi, hogy az orkok nem örülnek az ittlétednek. - Veregettem meg a vállát. - Mellesleg az utolsó kérdésedet - vagy i8nkább feltételezésedet - személyes sértésnek veszem, mert ÉN nem öltem meg. Én csak arrébb vonszoltam, de semmi több. Azt is megjegyezném, hogy ha ennyire zavar, hogy egy orkot megöltek, akkor mi van azzal a kettővel, amit te intéztél el, hm? - Néztem rá a szemöldökömet felvonva. ~ Hmm, szeretem a szívós nőket, pláne ha azért meg is kell küzdeni. ~ Gondoltam magamban, és előhúztam egy kicsike, elég kopott üveget, amiben a jó öreg bor kuksolt. Sokan mondják, hogy fiatalon ártalma, de kérem, ma már mi nem ártalmas? És ha én ezt szeretem, akkor had igyam. Egy kicsit meglötyögtettem, majd meghúztam és eltettem. Ezzel kicsit élénkebb lettem.
- Na de hagyjuk ezeket.- Mondtam nekidőlve a barlang falának. - Ha azt akarod, hogy felelljek, előbb mond el, hogy mit keresel itt, mi a neved és a többi, és a többi. Ha ezeket elmondod, felelek neked, de csak ha szavadat adod... Hogy nem kiabálsz. - Mondtam rá kacsintva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Levedi
Dasophylacas - Kósza
Dasophylacas - Kósza
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2010. Oct. 21.

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Kedd Nov. 08, 2011 2:35 pm

*Csendben hallgatom társaim neszezését, és még mindig morgok magában Tepirm idétlenkedése miatt. ~Ezért még meglakolsz, de nem most~ gondoltam, majd szépen lassan elkezdtem kúszni az alagúton. Az alagút végére érve hallom az orkok beszédét, habár szinte semmit sem értek belőle.
-Na most jöjjön egy kis varázslat-suttogom, és az ajtón átlátva látom, hogy a teremben nincsenek is olyan sokan, mindössze öten. ~Akkor távolabb megyek az ajtótól, aztán majd fura hangokat adok ki, és talán így idecsalom az ajtóhoz őket. Még jó, hogy átlátok ezen az ajtón, mert amint a közelembe érnek, rájuk robbanthatom egy kis detonációval ~ fejeztem be gondolatmenetem, majd elkezdtem végrehajtani.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keelen
Assassinus - Orgyilkos
Assassinus - Orgyilkos
avatar

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2010. Jun. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Szer. Nov. 09, 2011 1:36 pm

//Bocsi, hogy eddig nem írtam, illetve a szegényes postért, valahogy most nem megy.//

Az alagútban csak hallom, hogy van még egy új, női "társunk". ~ Nem túlságosan érdekel, amíg nem hoz ránk bajt. ~ Figyelek, hogy mit csinál Teprim, Levedi és a másik, kinek nevét még nem tudom. Igyekszek a hangok alapján eligazodni, felmérni a terepet. Mikor Levedi elkezd valamit nem töröm már tovább a fejem, inkább csak próbálok segíteni neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Csüt. Nov. 10, 2011 10:09 am

*Levedi trükkje beválik. A furcsa hangra az orkok felriadnak, elkezdenek Levedi felé futni, majd Levedi a varázslatával nagyot robbant. Az őrség jó része így hal meg.
A sátorban kitör a káosz, és azonnal be is futnak a sátor őrei, ezzel lehetőséget adva bárkinek, hogy ki vagy be rohanjanak a sátorba.
A nagy káoszban Keelennek, Levedinek és Tepirmnek - vagy akárkinek akinek van íja - tökéletes és soha vissza nem jövő lehetősége van arra, hogy lelője az ork klánvezért.
Ha valaki lelövi, akkor a menekülés nem fog gondot okozni. A klánvezér halálától örülni kezdenek az őrök, és felajánlják hogy néhány napig maradhattok náluk, vagy akár most is kikísérhetnek.
Ha viszont nem lövi le a klánvezért senki, akkor egy tehetős ork vezér bevonul az embereivel, megöleti az őröket, és a klánvezért elfogja, mjad a saját kardjával levágja a klánvezér fejét, kinevezve ezzel önmagát klánvezérnek.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
Levedi
Dasophylacas - Kósza
Dasophylacas - Kósza
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2010. Oct. 21.

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Csüt. Nov. 10, 2011 1:13 pm

~Na itt az alkalom~, majd gyorsan kiugrottam az alagútból és körülnéztem. Káosz, felfordulás és hullák hevertek szanaszéjjel, viszont a klánvezér még életben volt. Ekkor a hátamon átvetett íjat kezembe vettem, idegére rátettem egy vesszőt, és céloztam. ~Szerencse, most segíts meg~ majd varázsíjammal megpróbáltam eltalálni a főnököt. Elröpült a vessző, de azt nem láttam már, hogy eltalálta a vezért, bár nem sok esélye volt kikerülni. Azt viszont láttam, hogy Keelen kijött az alagútból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tepirm
Saccularius - Tolvaj
Saccularius - Tolvaj
avatar

Hozzászólások száma : 71
Join date : 2011. Mar. 12.
Age : 23
Tartózkodási hely : Pest Megye

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Csüt. Nov. 17, 2011 3:09 pm

* Hirtelen meghallottam az alagút végéből valamiféle mormogást. Ahogy hallottam, a mi kis elf barátunk mormolt valamit. Az azt jelenti, hogy készül valami. És ha készül valami, akkor nekem ott KELL lennem. És, hogy ha nem vagyok ott, akkor az szégyen számomra.
- Várj... Hallod ezt? - Majd egy percig vártam. Meg is volt az eredménye: Robbanás. Hallottam, hogy testek meg tárgyak repülnek elfelé, ordítások töltik be a teret. ~ Most már tényleg menni kell. ~ Gondoltam magamban.
- Kövess, de ha bármi rosszat csinálsz, elpáhollak. - Mondtam majd intettem neki, hogy kövessen. Mire elértem az alagút végére, a többiek már elkezdtek a klánvezér megölésén munkálkodni. Előhúztam a botomat és figyeltem minden apró neszre, nehogy meglepetés érje a kis csapatunkat. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keelen
Assassinus - Orgyilkos
Assassinus - Orgyilkos
avatar

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2010. Jun. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Vas. Nov. 20, 2011 9:10 am

~ A francba! Nem harcolni jöttünk, hanem tárgyalni. ~ Amint kimászok és észreveszem mi folyik itt, megpróbáltam leállítani Levedit, hogy ne lőjön, de már késő, mikor én elindulok felé, már a nyíl elhagyta Levedi íját. - Nem mészárolni jöttünk, hanem tárgyalni! Annak ellenére, hogy a nép azt akarja, hogy a klánvezér eltűnjön, ez nem a mi dolgunk. - Jelentettem ki, mint az egyetlen aki józanul gondolkozik még ebből a csapatból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Vas. Nov. 20, 2011 9:17 am

A nagy káosz után a végre eljön a rend.
Az ork hadvezér odamegy, leveszi a holt klánvezér testéről a rangjelzőket, saját magára teszi, majd a trónra ül.
- Most már vége. Elmehettek. Viszontn vigyétek ezt. - mondta az új klánvezér, majd mindegyik jelenlevő csapattag számára az orkok 1 perc múlva hozták az aranyérmékkel teli tarisznyákat. Ha a csapattagok kimennek, senki sem fogja őket akadályozni. Itt lenne az idő elmenni Mánuelért, majd hazamenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
Levedi
Dasophylacas - Kósza
Dasophylacas - Kósza
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2010. Oct. 21.

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Vas. Nov. 20, 2011 12:13 pm

-Várj egy kicsit klánvezér - mondom a frissen trónrakerült orknak - nem azért jöttünk, hogy pénzt szerezzünk. Tárgyalni akarunk veled. Ha meg nem tetszik az ötlet, akkor kijelentem, hogy a túszunk vagy, és felrobbantalak ezzel a szép kis gömbbel - és kinyújtom a tenyeremet, hogy megmutassam a kezemben formálódó szép kis tűzgömböt. Majd ezután hallom, hogy jönnek az orkok, akiket elküldött a pénzért - ha megszólalsz véged - és még mielőtt bejönnének az orkok bezárom a tenyerem, hogy ne lássák. Szépen odamegyek az egyikükhöz, és leveszek egy zacskó aranyat.
-Majd ha végeztek a társaim küldd ki az orkjaidat - mondom végül a klánvezérnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tepirm
Saccularius - Tolvaj
Saccularius - Tolvaj
avatar

Hozzászólások száma : 71
Join date : 2011. Mar. 12.
Age : 23
Tartózkodási hely : Pest Megye

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Pént. Nov. 25, 2011 12:47 pm

*- Hé, egy picit igazán lehetnél udvariasabb. - Mondtam neki, miután bekerültem én is a sátorba. A volt klánvezér ott pihent a földön halottan. Egyetértettem Levedivel, de nem kellene, hogy az újdonsült klánvezért fenyegessük mert a végéén még behúzzák az aranyat és a fejünkkel fognak zsonglőrködni.
- Lehetőleg ne vedd elő azt az... Izét.Még a végén mi is felrobbanunk és az fájni fog. - Mondtam, utalva ezzel a mágia teljes nemhasználatára. - Inkább tárgyaljunk rendesen, ne így. - Mondtam Levedinek. Ha "igent" mond akkor elismerően bólintok, ha "nem" akkor csak állok mellette és próbálom nem felhívni magamra a figyelmet.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Szomb. Dec. 03, 2011 8:10 am

- No-no... nem kell az erőszak. Tárgyalunk. Mit akarsz? Csak nem Etrand követe vagy, aki kapcsolatot akar létesíteni? Ha igen, akkor ám legyen... most már nem fogjuk túszul ejteni a követeket. Az őrült klánvezér már halott, most új politikát fogunk folytatni. - mondja a jelenlegi klánvezér.
- Most pedig mehettek, ha akartok... - mondja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
Levedi
Dasophylacas - Kósza
Dasophylacas - Kósza
avatar

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2010. Oct. 21.

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Hétf. Dec. 05, 2011 2:30 pm

-Hát a célom főként ez volt, a követek szabadsága ~ a többit majd mások elintézik, de én a bőrömet nem teszem kockára Etrandért ~ akkor én a részemről mennék is. Egy zacskó aranyat vihetek a kinti társamnak is? - majd ha kaptam, vagy nem kaptam pénzt elindulok kifelé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tepirm
Saccularius - Tolvaj
Saccularius - Tolvaj
avatar

Hozzászólások száma : 71
Join date : 2011. Mar. 12.
Age : 23
Tartózkodási hely : Pest Megye

TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   Szer. Dec. 14, 2011 9:38 am

* Örültem a klánvezér döntésének. Mindig is támogattam a békét, és nem is gondoltam volna, hogy megérem ezt a pillanatot, amikor egy ork klánvezér azt mondja, hogy "nem ejtünk foglyokat". Ez az igen ritka pillanatok egyike.
Levedi már távozott is, így már nem is nagyon láttam értelmét hogy én is maradjak. Kifele menet az ork őröktől a felkínált aranyat magamhoz vettem, majd csendesen ide-oda nézelődve követtem az elfet.
- Milyen jó, hogy így záródott ez a dolog. Öm... Tényleg, merre van Mánuel? Vár még ott ránk a táborban? *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A törzsfőnök sátra   

Vissza az elejére Go down
 
A törzsfőnök sátra
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ways of Darkness :: A játék világa (felszín) :: Északkelet-Brutang (Bru'k földek)-
Ugrás:  

Saját fórum a HungarianForum-on | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Create your own blog