Ways of Darkness

Egy olyan fantasy, amit még sohase láttál.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Elementálok

Go down 
SzerzőÜzenet
Stephanus Tavilrond
Administrator - Adminisztrátor
Administrator - Adminisztrátor
avatar

Hozzászólások száma : 678
Join date : 2010. Apr. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Elementálok   Pént. Ápr. 02, 2010 9:40 am

Az elementálokkal általában úgy találkozol, hogy egy varázsló idézi meg őket. Az ősi időkben még voltak intelligens, emberi tudattal rendelkező elementálok is.... ők már eltüntek.
Léteznek fúziós elementálok is, amelyek 2 elementál keverékei. És léteznek elementális sárkányok is, melyeket manapság egyáltalán nem vagy csak nagyon ritkán lehet megtalálni... az ősi tekercsek viszont írnak róluk.

Az összes elementál kibír bármilyen időjárási viszontagságot. Az elementálok nem élőlények (kivéve az elementális sárkányok, akik igen), így a mérgek és a hasonlók nem hatnak rájuk, és nem öregszenek.

[size=30]Elementálok[/size]

Normál Elementálok

Tűz Elementál


A tűz elementálok, ahogy a nevük is mondja, a tüzet képviselik. Képesek tűzgolyókat dobni, tüzet okádni. Ezenkívül az egész testüket tűz borítsa, amely eléggé csúnya égési sérüléseket okoz azoknak akik hozzá mernek érni.
A tűz elementálok teljes mértékben immunisak bármire ami a tűzzel kapcsolatos.... elgyen akár természetes tűz vagy tűzvarázslat.
Viszont a víz és jég a gyengepontjaik: azok nagyon könnyen kiolthatják a tűz elementálok "életét".

Víz Elementál


Primitív külsejük ne tévesszen meg, eme elementálok igenis veszélyes lények.
Képesek "elnyelni" áldozataikat, megfullasztva őket, és képesek jégcsapokat idézni és "lőfegyverként használni őket". Ezenkívül mindenek ellenére képesek földön és vízen egyaránt járni. Lehetlen őket beszippantani akárhova, nem tudja a föld őket felszívni, és lehetlen őket jéggé fagyasztani.
Ápropó, a víz elementálok teljesen immunisak mindenre ami vízzel és jéggel kapcsolatos. Vizont a tűz a gyengeségük, az nagyon gyorsan ki tudja oltani a víz elementálok "életét".

Föld Elementál


Primitív külsejük ne tévesszen meg, eme elementálok igenis szívós lények.
A föld elementáloknak (ellentétben a többi elementállal) nincs semmi különleges képessége.... vagyis van, de csak nagyon kevés, és ami van az nem nagy szám. A föld elementálok inkább fizikailag tünnek ki a többi elementál közül.
Bár lassúak, mégis megállíthatatlanok: hatalmas erejükkel szinte bármit össze tudnak zúzni, és még a legnagyobb ütéseket is kibírják. Tehát jöhetsz akármilyen karddal, fejszével, a föld elementálnak meg se kottyan.... a mágikus fegyvereknél más dolog.
Ápropó, a föld elementálok immunisak minden földdel kapcsolatos varázslatra, viszont érdekes módon a villámokra és a szél varázslatokra nagyon érzékenyek és könnyen likvidálják a föld elementálok "életét".


Levegő Elementál


Primitív külsejük ne tévesszen meg, eme elementálok gyors, idegesítő és szívós lények.
A levegő elementálok nagyon gyorsak, és bár részben anyagtalalok, mégsem láthatatlanok. A legfőbb támadásu az hogy a mágikus "ökleikkel" nyomást visznek a testedbe, ami fájdalmat okoz neked, nehezebbé teszi a lélegzetvételt (gyakorlatilag lehetetlenné), és rosszabb esetben meghalsz.
A levegő elementálok védelmi ereje nem a "testükben" van (mivel az részben anyagtalan), hanem a sebességükben: kitérnek a támadásaid elől. Ez gyakorlatilag immunissá teszi őket a rendes fizikai támadások ellen.
Nem úgy a varázslatok ellen. Bár a Levegő Elementálok immunisak minden széllel és villámmal kapcsolatos varázslatra, a földdel és jéggel kapcsolatos varázslatik igencsak könnyen likvidálják őket, ahogy a tüzet és a vizet sem szeretik.

Fúziós Elementálok

Egy fúziós elementál 2 normál elementál keveréke.
Jóval erősebbek mint a normál elementálok

Tűz + Föld = Magma
Tűz + Levegő = Energia
Víz + Föld = Jég
Föld + Levegő = Vihar

Megidézésükhöz csak 2 varázslatot kell tudnod: a két elementál megidézését. Tehát ha Magma Elementált akarsz idézni, akkor ismerned kell a "Föld Elementál idézése" varázslatot és a "Tűz Elementál idézése" varázslatot.... mindkettőt süsd el, úgy hogy ne legyen szünet a 2 varázslat között... és Föld vagy Tűz elementál helyett kapsz egy Magma Elementált.
Ilyen egyszerű!

Magma Elementál


Nagyon-nagyon erős és veszélyes ellenfelek.
Gyakorlatilag minden "képességgel" rendelkeznek amivel atűz elementál és a föld elementál. A Tűz Elementáloktól örökölték a tűzokádást, a tűzgolyók dobását, a tűzre való immunitást, a vízre és jégre való érzékenységet, és többek között a tűzpajzsot (erről majd később).
A föld elementáloktól pedig a hatalmas fizikai erőt, a lassúságot, a levegőre és villámra való érzékenyésget, a masszív és szinte midnent kibíró testet örökölték.
A tűzpajzsról.... azt elvesztették, de helyette kaptak valami erősebbet: Magma pajzsot. Ez a pajzs nem hogy megégeti azt ami hozzáér az elementálhoz, de még jól szét is olvasztja. Tehát van jó okod félni tőlük! Karddal ne hogy rájuk támadj, mert azt szétolvasztja a magma pajzsuk.
Akármilyen erősek, még mindig érzékenyek a vízre és a jégre (a tűz elementálok "öröksége"), ahogy a szélre és a villámra is (a föld elementálok "öröksége").

Energia Elementál


Bár nagyon több tulajdonságot elvesztettek amivel a tűz elementálok és amivel a levegő elementálok rendelkeznek, mégis erősek, sőt, erősebbek mint a tűz és a levegő elementálok.
Bár már nem tudnak tüzet okádni, sem tűzgolyókat dobni, helyette villámgömböket dobnak és villámsugarakat képesek kibocsítani (hasonlít a villámlás idézésez, csak nem az égből jön, hanem az elementál kezéből + nem függőlegesen csap le, hanem vízszintesen). A tűzpajzsaik helyett energia pajzsot kaptak, melynél.... ha valaki hozzáér azt "megrázza az áram" (főleg ha fémtárgyal ér hozzá).
Bár már nem anyagtalanok, és a gyorsaságukból is veszítettek, most már képesek teleportálni.
A tűzre immunisak (tűz elementálok "öröksége"), ahogy a szélre és a villámra is (levegő elementálok "öröksége"). Viszont a vízre, jégre és földre való érzékenységük eltünt.... nem immunisak rájuk, de nem is érzékenyek többé.

Jég Elementál


Több tulajdonságot is elveszítettek amiket a víz elementálok, de helyettük új tulajdonságokat nyertek.
Tudnak vízen és földön egyaránt járni, és lehetlen őket kiolvasztani.
Már nem tudnak magukba szívni másokat és ezzel megfullasztani őket, de helyette képesek a vízből jeget csinálni, és megfagyasztani ellfeleiket (amennyiben azok nem elementálok, nem sárkányok, vagy hasonlók), és megkapták a jég pajzsot: aki hozzájuk ér, az jól befagyhat... Egy víz elementál képességet ms megtartottak: a jégcsapok idézését.
A föld elementáloktól "örökölték" a lassúságot, robosztus és masszív testet, és a nagy fizikai erőt.
A víz elementálokhoz hasonlóan immunisak a vízre és a jégre, és érzékenyek a tűzre, a föld elementálokhoz hasonlóan immunisak a földre, és érzékenyek a szélre és a villámra.

Vihar Elementál


Szinte minden tulajdonsággal rendelkeznek amivel a levegő elementálok és a föld elementálok. Igen, jól hallottad.
A vihar elementálok külsejük ellenére képesek repülni. Sőt, bárhol el tudják helyezni a "testrészeiket" ami nagyon veszélyes ellenféllé teszi őket.
A föld elementáloktól "örökölték" a masszív és sokmindent kibíró testet és a hatalmas fizikai erőt. A levegő elementáloktól pedig a repülést, ezenkívül kaptak 2 extra képességet: képesek villámgömböket dobni, és képesek villámlást idézni.
A vihar elelmentálok immunisak a földdel, széllel és villámmal kapcsoaltos varázslatokra, de érzékenyek a tűzre, vízre és a jégre.

[size=30]Elementális Sárkányok[/size]

Normál Elementek

Tűz Sárkány


A tűz elementálok sárkány változatai.
Magától értetődő hogy képesek tüzet okádni, tűzgolyókat kilövelni, és van tűzpajzsuk is. A sárkányokhoz hasonlóan képesek repülni, viszont a rendes sárkány pikkely helyett tüzes pikkely van, amely megégeti a vakmerő hősöket.
Ugyanúgy mint a tűz elementálok, ők is immunisak a tűzre, és érzékenyek a vízre és a jégre.

Víz Sárkány


A víz elementálok sárkány változatai.
Bár nem tudják áldozataikat magukba szívni és megfullasztani, helyette képesek olyan mágikus kék nyálkát köpni, ami megteszi azt helyettük. Ezenkívül a víz sárkányok képesek jeget idézni, például jégcsapokat. Bár nem tudnak tüzet okádni, helyette képesek vizet okádni.
A víz elementálokhoz hasonlóan immunisak a vízre és a jégre, de érzékenyek a tűzre.

Levegő Sárkány


A levegő elementálok sárkány változatai.
Nagyon gyorsak, és részben anyagtalanok. A "támadásaikkal" nyomást okoznak az ellenségben, amiben meg is fulladhatnak.
A levegő elementálokhoz hasonlóan immunisak a villámora és a szélre, de érzékenyek a földre.

Föld Sárkány


A föld elementálok sárkány változatai.
Olyanok mint egy normális sárkány, csakhogy a pikkelyük kőből van. Ennek ellenére mégis tudnak repülni. Bár tüzet okádni nem tudnak, még tudnak harapni, karmaik erősebbek mint a többi sárkányé, és tömérdek fizikai erejük van. Ezenkívül (ahogy a föld elementálok) a föld sárkányok szinte bármilyen fizikai támadást kibírnak, hála a kő "páncéljuknak".
A föld elementálokhoz hasonlóan immunisak a földre, de érzékenyek a villámra és a szélre.


Fúziós Elementek

Magma Sárkány


A magma elementálok sárkány változatai.
Magától értetődő hogy képesek tüzet okádni, tűzgolyókat kilövelni, és van magma pajzsuk is. Pikkelyük fekete, kőhöz hasonló vulkáni anyagból van. A Magma pajzs nem hogy megégeti azt ami hozzáér az elementálhoz, de még jól szét is olvasztja. Tehát van jó okod félni tőlük! Karddal ne hogy rájuk támadj, mert azt szétolvasztja a magma pajzsuk.
Akármilyen erősek, még mindig érzékenyek a vízre és a jégre (a tűz elementálok "öröksége"), ahogy a szélre és a villámra is (a föld elementálok "öröksége").

Energia Sárkány


Az energia elementálok sárkány változatai.
Bár nem képesek, tüzet okádni, helyette villámgömböket lövelnek ki és villámsugarat okádnak, a tűzpajzsuk is elveszett, de helyette energia pajzsot kaptak (mely "megrázza" azt aki hozzáér)
Az energiapajzs mögött pedig a normális sárkány pikkely.
A tűzre immunisak (tűz elementálok "öröksége"), ahogy a szélre és a villámra is (levegő elementálok "öröksége"). Viszont a vízre, jégre és földre való érzékenységük eltünt.... nem immunisak rájuk, de nem is érzékenyek többé.

Jég Sárkány


A jég elementálok sárkány változatai.
Van jégpajzsuk, mint a jég elementáloknak.... bár tüzet nem tudnak okádni, tűz helyett hideg elvegőt fújnak, amely annyira hideg hogy az ellenséget jéggé fagyasztja.
A jég elementálok pikkelye kék, kőhöz hasonló anyagból van, amely jó védelmet nyújt arra az esetre ha az ellenség valami csoda folytán átjut a jég pajzson. A jég pajzsuk megfagyasztja azt, ami hozzáér.
A víz elementálokhoz hasonlóan immunisak a vízre és a jégre, és érzékenyek a tűzre, a föld elementálokhoz hasonlóan immunisak a földre, és érzékenyek a szélre és a villámra.

Vihar Sárkány


A vihar elementálok sárkány változatai.
Bár nem sok olyan tulajdonsággal rendelkeznek amivel a vhar elementálok, mégis erősek.
Mint a föld sárkányoknak, az ő pikkelyük is kőből van. Ezenkívül a vihar sárkányok még gyorsabbak, képesek villámgömböket kilövelni és villámsugarat okádni.
A vihar sárkányok immunisak a földdel, széllel és villámmal kapcsoaltos varázslatokra, de érzékenyek a tűzre, vízre és a jégre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wod-game.hungarianforum.com
 
Elementálok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ways of Darkness :: Játékhoz tartozó :: Tudnivalók a játék világáról :: Állatok, teremtmények és nem-játszható fajok-
Ugrás:  

Fórum készítése | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Report an abuse | Free blog